Грижи за косата-Тема 96

• 93 402
  • 755
  •   1
Отговори
# 720
Аз съм ползмала един еденствен конски и не бях доволна, дори получи алергия от него.
Честно казано съм скептична, че един шампоан, какъвто и да е може за стимулира растежа. Винаги съм се чудила как като стои максимум 2 минути на главата ще окаже някакво кой знае какво въздействие.
Има по-ефикасни начини.  Simple Smile

# 721
  • София
Да..аз по принцип също съм скептично настроена и именно за това, въпреки, че съм чела отдавна и съм мислела да поръчам този конски шампоан, не съм се престрашавала до сега.... Но сега нещо ме е прихванало пак Crazy  Laughing  Шампоана ми свърши и съм в чуденка какъв да избера и просто ми попадна една обява в базар за конския шампоан и ми щукна да поръчам, но реших да поразпитам все пак дали има изобщо доволни или има ли някаква опасност ако се ползва от хора..

# 722
  • В полите на Пирин планина
Аз мога да ти препоръчам шампоаните на NAPURA.

# 723
  • София
Благодаря ти, но малко са ми скъпички....Иначе чета, че има много доволни от тях.

# 724
  • Стара Загора
Благодаря ти, но малко са ми скъпички....Иначе чета, че има много доволни от тях.
И неикономични.

# 725
Хей, хей.. приемате ли нови в темата полагащи грижи за косата си момичета ?
Косата ми е до средата на гърба, кестенява, плътен косъм, чуплива (някога беше доста по- чуплива). От много време се грижа за нея- състоянието и е супер (ще кача и снимки тези дни), обичам да си правя маски и може да си споделяме различни неща.

# 726
Цитат
Хей, хей.. приемате ли нови в темата полагащи грижи за косата си момичета ?
Косата ми е до средата на гърба, кестенява, плътен косъм, чуплива (някога беше доста по- чуплива). От много време се грижа за нея- състоянието и е супер (ще кача и снимки тези дни), обичам да си правя маски и може да си споделяме различни неща.

Разбира се, че приемеме, добре дошла   bouquet
Сподели как се грижиш за косата си, какво използваш като продукти, домашни маски, ще чакаме и снимка.

# 727
Мия я 2 или 3 пъти седмично- задължително единия път е с маска преди измиване. Харесвам кокосово, бадемово и рициново масло. За измиване на косата в момента използвам - шампоан и маска от Кристиан оф Рома- с марка Роланд. (доволна съм, а съм от Велико Търново и не винаги мога да си позволя да поръчвам професионална козметика от сайтове- използвала много от нещата на Лореал и Керастас). За термозащита- коприната на Чи.

http://www.prikachi.com/images.php?images/466/8269466M.jpg - снимката е от миналата година, когато съм си у дома ще кача и други.

# 728
Цветът ти е много хубав, точно какъвто искам аз. Как го постигна?

# 729
От снимката е, естествен е- но е малко по- светъл.

# 730
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
Момичета,препоръчайте ми слънцезащитен спрей за коса?Ефективни ли са според вас или е само реклама?

# 731
  Здравейте момичета, някакви впечатления имате ли от Olaplex ?

# 732
Искам да си купя някакви таблетки да пия за коса, от които да не се пълнее, но какви  newsm78

# 733
  • SF
Моята коса е ужасно дехидратирана.
Изправям я често, защото я харесвам права, а тя е къдрава. Полагам грижи, използвам термозащита, арганово масло, балсам за изтощена коса с регенериращи  свойства (на тези не им вярвам, но не мога без балсам), едно нещо на Лореал за изтощена коса - пак като масло е, уж възстановява косъма.
Цъфти та се  не трае. И е суха. Скърцат краищата. Преди 20 дни я подстригах. Сега пак е в същото положение. Ще я направя до ушите, ако на 20 дни я подстригвам. Расте много бавно. Не е толкова дълга, колкото бих искала да е. Няма и да стане, ако така ще играе ножицата по нея. Мъчно ми е за косичката ми.

# 734
Esmee, защо не пробваш с някой от протеините на Афоджи, не замениш балсама с маска и маслото, което ползваш с такова от пшеничен зародиш или да си вземеш някакъв много силиконов финиш, за да прикриеш цъфтежите. Също така може да помислиш дали термозащитата ти не е прекалено слаба, след акто цъфти толкова много.

Общи условия

Активация на акаунт