Отговори
# 510
ши пускаме змейове  Party

# 511
# 512
  • У Диспансера ...♥♥♥
Смятам да гледам Хобит  Heart Eyes

# 513
    глюпости на  Малдивите   Mr. Green          Наде    тая стилистка  Башар  ги облича раздропано  Sick  ако  и  на Киво му купува такива дрехи  ooooh!
Казва се Башак. Не знам дали го облича но героите в серилати й са облечени по последна мода. Mr. Green
Дядо Коледа идва с подаръци за слушалите през годината. Laughing

# 514
И аз съм се заредила Peace

# 515
# 516
Ивче и моя проблем с маммата е същия като твоя, няма край. Cry
Двете снимки на Чаги с момиченцето пише, че са йенита. Колко са нови не знам но така пише.
Много добре прави Енгин, че не остава нашичкия без надзор. Mr. Green

# 517
Аз пък ще гледам Американска нинджа.

# 518
  • Варненска клюкарка
Ивче и моя проблем с маммата е същия като твоя, няма край. Cry
Двете снимки на Чаги с момиченцето пише, че са йенита. Колко са нови не знам но така пише.
Много добре прави Енгин, че не остава нашичкия без надзор. Mr. Green

Наде при мен е от днес, това с бавенето на страниците- излиза ми надписа отгоре и после чакам десетина секунди да излезе и останалото...аман не се наредиха, не се подредиха- на 16 този месец става година от как ни нахендриха великата нова визия ooooh!

Може и да са нови снимките, но очевидно не са от едно и също посещение, щото дрехите му са различни- на едната е с кафяво кожено яке, а на другата с цвят камуфлаж  Под прикритие е бил явно Crazy
И аз съм на мнение че Енгин добре прави, защото Ча без него ще се оплете като патка в кълчища! Не знам забелязвате ли, но от месец не е сниман зад волана, та може и да излезе вярно че е без книжка! В сериала кара едно мотопедче, дето в този сезон ще се вкочани от студ на него...В едната серия пристигна и на колело hahaha В последната пък го даваха само как нощем се качи зад волана и при потеглянето скриха картината, и за момент после показаха в много близък план че уж се движи и нощните светлини около него, но може и операторски хитринки и мурафети да са Peace

# 519
Аз не Mr. Green

Зизуно Heart Eyes мойта щерка изгледа двете части на 7 дейс Mr. Green

# 520
# 521
и аз моа го изгледам ма после кат ми звъни тела ше викам дано не е она дет вика имаш 7 дена  Joy

# 522
и аз моа го изгледам ма после кат ми звъни тела ше викам дано не е она дет вика имаш 7 дена  Joy
newsm47 кажи кога ше го гледаш Mr. Green

# 523
Аз тоя месец съм на коледни филми.
А снощи гледах Гостът не е лош и главния е готин.

# 524
Аз тоя месец съм на коледни филми.
А снощи гледах Гостът не е лош и главния е готин.
Аз съм го изтеглила ама още не съм го гледала Laughing

Общи условия

Активация на акаунт