Отговори
# 225
Наде, тия от Кара парата са се сгодили, тя Дибо и дете и мъж има. Отдавна го е направила годежа  Joy Joy Joy Joy
Малеееееее а аз си помислих, че тя.  rotfImao rotfImbo doh
Ми така е, тук трудно се хваща нишката Mr. Green на разговорите. Laughing
Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy  rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo

Ох, бееее, сладкииииии  Hug Hug Hug Hug Hug Ако ми се случи втори път  Laughing, със сигурност ще ви споделя!

Чакай пак да се потъркалям!  Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Аз ако нямах фейсбук, щях да си помисля същото  Joy Joy Joy Joy

Иркаааа,   love001  Joy Joy Joy Joy
Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 226
На появилите се след мен,че сте много  Hug Hug

И аз за момент така си помислих,но после се усетих,че става дума за сериала.  Laughing
Сис, Hug Heart Eyes

# 227
# 228
Ай стига ми се смяхте бееееее, Rolling Eyes сърдита съм Ви. Crossing Arms
И щото съм Ви много сърдита Ви пускам ей тоя, че да Ви плаши. tooth

# 229
# 230
  • Още у мъглата ...
Ехоооо, добра събота, годежарки  Laughing Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Хайди, Диби  Hug Heart Eyes Heart Eyes, честит ти годеж ... у дизито  Laughing Party Party
Да не забравиш да ни поканиш и на сватбата Naughty Laughing

Ирчок Hug Heart Eyes Heart Eyes Какво стана с рисуваните нещица, ще гледаме ли фотки Grinning Party Party Party

Приятна и усмихната събота (каквато и да е - красотна или некрасотна Grinning) на всички  Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Да се подкрепите мъничко Grinning Hug Hug

Скрит текст:

И едни ФЕмирчовци от скрина Grinning Heart Eyes Heart Eyes

# 231
  • ФЕМИР ФОРЕВЪР
Хелоуууу  Hug Мими мила не съм те забравила, ще ти пиша  Hug Heart Eyes
Линка, ама прекрасна дата, да ви е жива и здрава малката принцеса  Heart Eyes Hug все така слънчева и прекрасна (като мама)   bouquet  bouquet  bouquet весел празник  Hug
Дибииии айде чакам покана за сватбата  Hug Hug Heart Eyes Heart Eyes

# 232
  • Още у мъглата ...
Линчеее Hug Heart Eyes Heart Eyes Честит рожден на принцеската ти  newsm59 nbirthday  ura
Бобче Hug Heart Eyes Heart Eyes Да си жива и здрава, весела, щастлива, винаги много усмихната  Hug Hug  Heart Eyes Heart Eyes

И за теб щастливо майче  Hug Heart Eyes
Скрит текст:

# 233
  • Още у мъглата ...
Хелоуууу  Hug Мими мила не съм те забравила, ще ти пиша  Hug Heart Eyes
Линка, ама прекрасна дата, да ви е жива и здрава малката принцеса  Heart Eyes Hug все така слънчева и прекрасна (като мама)   bouquet  bouquet  bouquet весел празник  Hug
Дибииии айде чакам покана за сватбата  Hug Hug Heart Eyes Heart Eyes

Мариетче  Hug Heart Eyes Heart Eyes Лелеее, от кога не съм те засичала  Hug Hug Hug

# 234
  • София
Лелче,тя Галето повлече крак с поздравленията за годежа Joy Joy Joy Joy Joy,много ме развеселихте,както ми е пламнала главата   Mr. Green.
Много сте се разщъкали  newsm78...,Мимчо, Hug,Диби, Hug,Релаксче, Hug,Гале, Hug,Бел, Hug,Габи, Hug,Миши, Hugпривет и благодаря за пожеланията,за букетите и хубавите картинки-любими са "ни" Grinning.  Hug Hug Hug Hug Hug Hug
Отивам да опъна малко,после тегля един лак и идва нашествието на зверчетата ,дупе да ми е яко ooooh! Grinning Heart Eyes

# 235
  • Още у мъглата ...
Лелче,тя Галето повлече крак с поздравленията за годежа Joy Joy Joy Joy Joy,много ме развеселихте,както ми е пламнала главата   Mr. Green.
Много сте се разщъкали  newsm78...,Мимчо, Hug,Диби, Hug,Релаксче, Hug,Гале, Hug,Бел, Hug,Габи, Hug,Миши, Hugпривет и благодаря за пожеланията,за букетите и хубавите картинки-любими са "ни" Grinning.  Hug Hug Hug Hug Hug Hug
Отивам да опъна малко,после тегля един лак и идва нашествието на зверчетата ,дупе да ми е яко ooooh! Grinning Heart Eyes

Линче  Hug Heart Eyes Heart Eyes
Опъни се верно малко, че ще пощръклееш после Crazy, а както си отслабнала, не ти е много яко дупето  Naughty Laughing Hug Hug

# 236
  • Още у мъглата ...

Тоя клип е  на Мария Лаура, и е  с колажи на мен и Гъбака  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Ирчоче Heart Eyes, чакай да си се отразим ние поне   Mr. Green  Hug Hug Hug

Ретуит Party Party Party Party

Айййй и да се самочичечнем моля  Mr. Green newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51

# 237
Ренка, Hug Мимче, Hug Линче леля. Hug
Дрън, дрън, дрън, ставайтИИИИИ. Joy

Hands Clap дрън дрън дън дън  поздравявам ви с  тази песничка  Mr. Green    гласчето на Ча   Crazy но лицето му  подпухнало       кат се усмихне    с протезата  ooooh! искам  го хубав     да свърши тая боза   и да се оправи

# 238
 Ирче  Hug Heart Eyes Габи  Hug Heart Eyes Мичони   Hug Heart Eyes      придобих са я тая седмица с нова и прическа и нова кола   Фиат     тя колата  няма да я карам аз  щото ни мога  Mr. Green

# 239
Ирче  Hug Heart Eyes Габи  Hug Heart Eyes Мичони   Hug Heart Eyes      придобих са я тая седмица с нова и прическа и нова кола   Фиат     тя колата  няма да я карам аз  щото ни мога  Mr. Green
Феми Hug Heart Eyes 4естити ти придобивки  bouquet

rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao Ей, размазах се от смях с този годеж Joy Joy Joy
Ама тя Галето заблуди останалите, въпреки, 4е Дибо в предния си пост обясни за какво иде ре4 Joy Joy
Гале Hug Heart Eyes Габ4е Hug Heart Eyes Миши Hug Heart Eyes

много готинко Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт