Отговори
# 300
  • У Диспансера ...♥♥♥
Мичоно, ми давал Господ  Mr. Green
Аз тренирах за гърди преди и всички сутиени ми станаха като подарени, и спрях да тренирам тая част.
Но усещам, че пак ще почна , то не се търпи вече  ooooh!

# 301
[img width=600 height=254]http://img.gecce.com/2014/12/13/anket-165406OB.jpg[/img
] в геджето  
Çağatay Ulusoy
%29,9  Simple Smile Керем на  трето    Киво е на пето место
 http://gecce.com/anket/2014-yilina-damga-vuran-kadin-oyuncu-kim-1?s=1
За мен подобни анкети не са реални, защото се водят от успешните Дизита в момента а не от таланта и красотата на всеки по принцип. Peace
Божкееееее, не знаех, че някой може да диктува химията. Mr. Green ooooh! doh rotfImao rotfImbo
Ивче ти мине-замине и големи вицове ни разказваш.  Laughing
Нея или я има или я няма, Peace насила хубост не става. tooth

# 302

Наде, защото червената не ми стана в бюста, разбира се  #Cussing out #Cussing out
Ирка  Hug Heart Eyes  аз кат мера    рокли  по същата причина се ядосвам  Mr. Green #Cussing out

# 303
Наде, защото червената не ми стана в бюста, разбира се  #Cussing out #Cussing out
Ирка  Hug Heart Eyes  аз кат мера    рокли  по същата причина се ядосвам  Mr. Green #Cussing out
Mr. Green на мен па ми теснее си4ко у дзадника Mr. Green горе ми е таман Joy Joy Joy Joy Joy

Теро Hug Hug Heart Eyes Heart Eyes

# 304
  • Варненска клюкарка
в геджето 
Çağatay Ulusoy
%29,9  Simple Smile Керем на  трето    Киво е на пето место
 http://gecce.com/anket/2014-yilina-damga-vuran-kadin-oyuncu-kim-1?s=1

Анкетата е от днес- утре, най-много до два дни Енгин ще е издухал далеч пред Ча Peace

# 305
  • някъде из Врачанско
Ирка,моля те поясни за неразбрали като мен-има ли упражнения у фитнеса за растеж на бюста и ми ги прати да почвам,че ми е малък,а и за намаляване на задните части ми дай  Hug

# 306
Аз искам за намаляване на гърди  Laughing

# 307
  • някъде из Врачанско
съществува опасност да я объркаме сега, ако ни размени упражненията какво ще правим после  Joy Joy Joy
,между другото мъжете обичат големия бюст, не ти трябват упражнения ,Тера, млада и хубава си, а аз изпаднала от всички възможности, поне да имам по-големи очи сега Embarassed Laughing

# 308
 начи Еджето  така искала  да няма химия  егати   смехорията  hahaha кой сценарист ще иска  това    Joy   той Ча си притваря устата  кат я целува в зурлата  Sick   тия ша ми говорат за химия  в ПО   Sick ТВА Е ХИМИЯ     Crazy

# 309
Здравейте в прекрасната юбилейна тема!  Hug Hug Hug Страхотна е, както винаги! Толкова теми, страници, редове, емоции - много е хубаво, че ви има. Може да ви стори странно и неочаквано това изказване, но за мен наистина е страхотно да знам, че някъде, макар и във виртуалното пространство има хора, при които мога да отида и да си отдъхна и да се посмея.  Hug  bouquet

Та, извън лирическите отклонения, още веднъж привет и се връщам да ви позачета, че пак сте му изтървали края.  Laughing

# 310
  • някъде из Врачанско
между другото ако някой е любопитен какво ще му донесе годината на Овцата/Козата ето тук има линк
http://jenite.bg/%D0%9B%D0%B8%D1%87%D0%BD%D0%BE-%D0%BD%D0%B5%D0% … 065_i.447626.html
само тези целувки на Ча признавам,

# 311
    #Shocked    гледайте химия  Sick   

# 312
Феми губи ми се химията нещо. Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 313
Феми губи ми се химията нещо. Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Hug губи се щото  липсва нема   Mr. Green   

# 314
  • в подножието на планината
ЗдравейтИИИИ! Hug

Днес бачках, после му дръпнах един сън и тази вечер ще будувам вече... ooooh!

Линче, Hug Heart Eyes честит рожден ден на дъщеричката ти! Да Ви е жива и здрава и много щастлива! newsm59

Къде виждате химия между тия двамата!!! Shocked Нема такава... ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт