Отговори
# 315
 Киар4е Hug Heart Eyes Звезде Hug Heart Eyes

# 316
  • У Диспансера ...♥♥♥
Павлинче  Heart Eyes Hug за уголемяване не знам  Mr. Green
А за задните части има много, но там се иска много упорство и постоянство.
Систър Heart Eyes Hug, за намаляване ти трябва гладиатор, лежанка и дъмбели . Ако решите да се заемете сериозно
ще ви пратя , нямате никакви ядове  Hug
Киарче  Heart Eyes Hug

# 317
  • някъде из Врачанско
Ирка Heart Eyes отчаях се, трябва малко там да отслабна, задъхвам се вече като ходя,благодаря ви
сега за химията-имаше я в АФК или ОС,щото бяха влюбени един в друг,влюбени newsm44 newsm44 newsm44 newsm18 newsm18 newsm18 те затова викаме Фемир форевър

# 318
Аз се чудя защо не мога да  гледам ПО ама то немало химия....За физика нема да питам.  Mr. Green

# 319
  • Варненска клюкарка
в геджето 
Çağatay Ulusoy
%29,9  Simple Smile Керем на  трето    Киво е на пето место
 http://gecce.com/anket/2014-yilina-damga-vuran-kadin-oyuncu-kim-1?s=1

Анкетата е от днес- утре, най-много до два дни Енгин ще е издухал далеч пред Ча Peace

http://gecce.com/anket/2014-yilina-damga-vuran-kadin-oyuncu-kim-1?s=1

Казах ли аз - казах Mr. Green Само дето не съм преценила времето - нужни бяха само няколко часа и Енгин е обърнал Ча, а до 2 дни няма да има стигане Peace

# 320
  • в подножието на планината

Мими, Hug Heart Eyes Павлина, Hug Heart Eyes Ирка, Hug Heart Eyes Белл, Hug Heart Eyes Киара, Hug Heart Eyes

Пак е много тихо в темата... Rolling Eyes

# 321
# 322
# 323
  • някъде из Врачанско
хайде да е лека нощта от мен чао, до утре smile3524

# 324
# 325
# 326
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Ехооо,  55 минавам да ви видя какво правите. Grinning  Hug

Лини, честит рожден ден на Боби!  newsm59
Да има хубаво и безгрижно детство, и да сте много щастливи всички!    newsm10
За теб  Hug

Хубав клип  Heart Eyes, поревах си малко.  smile3518

Ирче, роклето е хубаво, със здраве да си го носиш!  thumbsup
И Феми със здраве да си ползва придобивките!  thumbsup

На мен Чачко ми харесва на тази снимка от сутринта, дето повечето не ви е допаднал.

Но съм съгласна че в ПО няма химия между главните. Просто с напредването на съвместната работа си посвикнаха и сега общите им сцени са по-добре в сравнение с началната половина на първи сезон. Преди всичко Сера се понаучи да играе. Освен това й оправиха малко гримирането. По стайлинга може още много да се желае, но определено втория сезон не я обличат чак толкова безумно. В смисъл, че няколко пъти я облякоха нормално де. Mr. Green Скоро не са я пускали по потник на външни снимки посред зима, както беше често през първия сезон. А особено в последните серии определено се стараят Мира да изглежда добре в ежедневието - грим, прическа, тоалет. Вижда се на кадрите и снимките от сериите, чак е симпатична на някои от тях. Rolling Eyes Laughing Не съм гледала снощната серия и не мога да кажа нищо за нея, но изгледах клипчето с пеещия ( пак  ooooh!) Яман. Доста високо му беше на Чачко, ама си я изпя песничката. Но на тези височини, ако не гледаш, няма да познаеш, че пее той. Чак гласът му става неразпознаваем. Confused Като изгледам серията ще мога да помуча повече. Laughing
 thumbsup thumbsup thumbsup

Последна редакция: сб, 13 дек 2014, 23:42 от profi_1

# 327
майко мила, тия какви номерца си въртят Joy Joy Joy

Проф4е Hug Heart Eyes

Павлин4е, лека Hug

# 328
Киарчеееее, Hug осиротяхме си без дом и добре, че тук се превърна в наш.
Звездичкееее, Hug Профи. Hug
Павлинче Grinning мерси за хороскопа, брей, брей, брей ако му вярвам то тримата в нас не трябва да стъпваме по земята от щастие през следващата година. Laughing
Ама те за почти всички да не кажа всички tooth двойки в сериалите в темите в подфорума казват, че двойките се обичали и изживявали всичко на сета. Mr. Green
На мен не ми дреме кой с кого се е обичал или обича, аз искам да бъда задоволена като зрителка когато реша да се отдам на някое Дизи.

Последна редакция: сб, 13 дек 2014, 23:54 от Neidjal

# 329
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Миче,  Hug Heart Eyes

Павлинче, лека!  Hug
Мерси за хороскопа, хареса ми.     bouquet   

Тери,  Hug тия на клипа вЕрно си въртят ужасни номера. Явно това им е формата на забавление. Shocked

Наде, привет  Hug
Дали са се обичали не знам, но в АФК се получи страхотна спойка. Освен това в сценария нямаше такива нелепости и глупости каквито вкарва Еджето в ПО. На моменти се чудя тия герои изобщо нормални ли са? Shocked Поведението й реакциите им са като на хлапета от детската градина, а уж са зрели хора, вече студенти второкурсници. ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт