Късметчето от питата си знаем вече,за всяка Януарско бебче ... 10 тема

• 43 760
  • 723
  •   1
Отговори
# 75
BoDill и аз мисля за Мустела , маи ще е тя Simple Smile Даже мисля днес да отида до ДМ и до Вис Виталис да използвам хубавото слънце което грее   Nature Partly Sunny Мисля да посетя тези тук които са на Баумакс   bouquet

# 76
  • Ямбол
Yyordanova_ не, преди само Арника приемах и бе достатъчно и сега пак така Simple Smile

Би ли писала само по 1 пост,  не 2 последователни, имаш бутон за редактиране. Peace
Daniviv ,нашия матрак е на Магнифлекс двулицев,скъпички са, но си заслужава,нищо общо с вс останали,  има ги и 2-ра употреба по-евтини.
За домакинството и вс. останало съм си както и преди,не ми пречи,а навън все съм на бегом,макар и мъжа ми все да ми се кара да не бягам,ама имам такъв навик,все бягам.
За козметика, различни марки ползвам,а родилното обикновено дават подарък пакет с мострички,при нас имаше на Нивея и Судокрем мостра за подсичане.
За родилното,може да си вземете някоя нокторезачка,че обикновено се раждат с дълги ноктенца,да не се дерат,докато се приберете,макар че са им мекички .
 Друго като идея е бебефона,не знам как ще ви се стори,аз не съм взимала миналия път ,но е решение,когато ви идват на свиждане.
При нас бебетата остават в стаите ,а ние слизаме долу за среща с роднини. Та,ако имате такъв на батерии, вкл. взимате с вас и ви е спокойно.

# 77
  Daniviv. - Да и аз там я гледах , има я почти във всички бебешки магазини . Няма да бързам ще си я взема чак след  като се родят децата. Една приятелка ме питаше какво да ни купи за бебетата и аз и поръчах да ни вземе козметиката , като подробно и обясних какво точно искам ...  Flutter Party

# 78
Аз бих предложила вместо ножичка да се вземат ръкавички, като се родят пръстчетата и ноктите са им толкова мъчники, че някои мами ги е страх да ги режат  Peace

# 79
  • Ямбол
канарска-маймункате ноктенцата са толкова крехки,че и да се подгънат и пак се отчупват,а ръкавички никога не съм слагала и все от комплектите,които се продават ми бяха безполезни,а и не бих си ги представила 24 ч с такова нещо. Все като спи,може да се издебне и подреже,а и ставаме майки,пред много по-големи страхове ще видим. Simple Smile

# 80
Знам, че е така Ники, но познавам две млади майчета, които изчакаха бебенцата им да станат на по 2-3 месеца и чак тогава се осмелиха да им режат ноктите... Ти не си ползвала ръкавички, но много са ползвали и биха ползвали, за това го дадох само като предложение, пък всеки си преценява. Аз често ползвах чорапки, вместо ръкавички, защото са по-стегнати и не се изхлузват... Не съм ги държала по 24 часа  Simple Smile

# 81
Здравейте дами  Hug
Днес ходихме с мм до Алеко , е не стигнахме до там де, защото имаше закъсал автобус и трябваше да обърнем ... Но такава гледка беше от горе .. София беше цялата в мъгла адски красиво ето снимка
Скрит текст:

Иначе днес корема ми много се е смъкнал .. чувствам се по добре и малката доста се е смъкнала на долу . като рита не е така високо до ребрата ... притеснявам се защото чак в петък влизам в девети а ми се иска да устискам до 02.01.15 , освен това започнах да мокря бельото ... Надявам се да е някакво течение или да се изпускам ,да не са води  #Crazy хубавото е че утре сме на доки и ще я помоля да провери какво е положението с водите ..
ето го корема от днес как изглежда
Скрит текст:

и един въпрос какво смятате да подарявате на мъжете си освен прекрасните бебенца естествено   ylinfant

# 82
Здравейте.Аз днес цял ден лежа,че нещо корема доста ме боли,
С каката ръкавички не съм ползвала,все и падаха.Но сега всички бодита дето съм взела и гащеризончета им се обръщат ръкавчетата та няма как да падне.
Матрак бях писала,че ще ползвам дунапренен.
Деси незнам какъв е бил корема преди,но май наистина е надолу.
Мъжа ми имаше рд на 24.11,на 1.1 има имен ден.Купих му за рд кафе машина от тези с капсулите и му казах че това му е и за Коледа и за имен ден Simple Smile

# 83
Здравейте мами,

Избрахте ли ди педиатър вече? Може ли да ми препоръчате някой добър в райна на Младост 1?

Благодаря предварително!

# 84
На моя син му се отчупваха ноктенцата. А ръкавичките му се измъкваха, но аз пак си ги ползвах  Crazy
Иначе вярно са толкова мънички, ако резнем повечко после ще им е мъничка плочката на нокътчето....
Аз козметика ще ползвам българска за малката. И с баткото ползвах и бях доволна.
Матраче обикновено имаме, двулицево като на спалня само че с детски мотиви... не знам точно какво има вътре...  newsm78
Педиатър ще бъде този, който следеше и все още лекува баткото, но аз не съм от района на Младост и не мога да бъда полезна...
Деси и на мен ми прилича на смъкнал се... а какво е мъничко коремчето ти... суперско...
В коя седмица си?
Иначе София и без мъгла изглежда такава, заради всички изпарения.........

# 85
lyubomira_naidenova 35г.с вчера бях много подута по ръцете и за пръв път и лицето .. коремчето е малко а беба върви +10 дни напред ,може би защото съм висока 170 и не ми личи дори че съм +19 да не кажа 20 кг отгоре ........
но за смъкване сиг е смъкнат защото се чувствам мнооогоо по добре от към дишане и като хапна не ми става лошо .. но дано почака още 2/3 седмици малкаата

# 86
  • Разпиляна във въображението
Заради бебешките ноктенца ходих седмица-две като пират. Режат  Grinning Ужасно беше.

Моят не иска никакъв подарък. Бил си купил достатъчно. Аз му взех една химикалка с джаджи. А и синът му в корема ми също не е малък.

Козметика - залагам на българското - Бочко и Здраве.

Уведомих настоящия педиатър, че ще му се обадя през януари, за да го привикам Grinning

# 87
Привет и от мен! Моят термин е 7-ми януари, но по последни данни ще излизаме скоро Simple Smile  Бебка расте, рита като обезумяла, на прегледа за тоновете не се спря, докторката се чудеше какво става Grinning Отгоре на всичко имах страшно много контракции, които уви не усещах... При Вас как е положението? Simple Smile

# 88
Добро утро и от мен!  Laughing Ето така е положението! Ранобудни сме днес! Малката стана в 5,30ч. като всяка сутрин и се разрита и ме събуди. Но за разлика от други сутрини тази имах контракции...
Таман си викам да заспя отново, както обикновено - и хоп, контракция. И после още една и май се шашнах нещо и не можах да заспя повече. Сега ще закусваме  Crazy. И моите не са болезнени, ама те май стават такива, чак когато са родилните, т.е. истинските контракции, а не фалшивите, които са само подготвителни. Матката тренира, така да се каже. Утре съм на ЖК, но не знам дали трябва да ми се направи вагинален преглед, какъвто не ми е правен от 4 месец. Thinking

# 89
Хайде и от мен добро утро Simple Smile
ГГМ, трябва да ти се направи влагалищен секрет преди раждането.
За ММ подаръка е македонска носия, която дойде малко по-рано от очакваното, но това ще е...

Общи условия

Активация на акаунт