Късметчето от питата си знаем вече,за всяка Януарско бебче ... 10 тема

• 43 750
  • 723
  •   1
Отговори
# 60
  • Разпиляна във въображението
Аз все още нямам контракции

# 61
  • Ямбол
Miriel и аз с предна бременност бях така, чак при раждането разбрах какво е,докато сега си ги имам , но не са болезнени.

# 62
Аз пък си имам контракции от 4-5 месец някъде, не-болезнени де. Crazy

# 63
И аз имам подготвителни контракции от седмица някъде,но понякога са болезнени.
И аз да ви задам един въпрос...Има ли мами със хемороиди? Аз забелязвам  че от миналия месец имам  Embarassed,но бях чела че по време на бременност или по време на раждане се получавали. baby_neutral

# 64
  • гр. Варна
Никид, освен Арника ще си вземаш ли други хомеопатични, които са описани във форума /Actea racemosa или Caulophyllum/ и още един въпрос, когато започнат контракциите на 2 часа ли вземаш? Simple Smile))))

lyubomira_naidenova, комплекта за изписване е страхооооооотен! Толкова е нежен и същевременно интересен, на коя марка е? Simple Smile))

# 65
  • гр. Варна
melis26, аз мисля, че имам, но не е от болезнените, незнам дали се разраняват при раждането от напъните... Май и не искам и да чета Simple Smile))))

# 66
Добро утро! Simple Smile
Аз напоследък нямам контракции. Само при претоварване.
О, също така от седнало в изправено положение получавам стягане за около 20 секунди, не знам защо.... На прегледа моя доктор каза, че вече е нормално да имам, ама ми е рано да раждам и не ми дава до Коледа  Grinning Иначе преди също имах чести контракции и пиех Магнезии и но-шпа.
Йорданова, благодаря.  Hug На опаковката пише "Cheery baby", произведено и внесено от Турция. Вносител пише "Монопол 08" и струва 46лв. А ескимосчето беше подарък за баткото, обаче не можах да му го облека нито веднъж. За това сега реших за исписването да го ползвам, че като знам колко бързо растат мъниците....

# 67

И аз да ви задам един въпрос...Има ли мами със хемороиди? Аз забелязвам  че от миналия месец имам  Embarassed,но бях чела че по време на бременност или по време на раждане се получавали. baby_neutral

Аз съм така от средата на седмия месец ...  Sick Whistling много е неприятно , имам чувството че ми излизат дори като влизам по малка нужда в тоалетната  Crazy Sick  ( извинявам се ... )
 Споделих го с моето АГ и тя ми изписа един крем който , много облекчава .Имаше моменти в които не можех да седна , така ме болеше ... Изключително неприятно !  Tired
  Та ако искаш , мога да ти напиша кремчето много облекчава ...  Rolling Eyes Hug  bouquet

# 68
И аз имам проблемче с хемороидите , но моите са ВЪТРЕШНИ.... незнам кои са по лоши .но моите кървят много не е толкова до болката .
За шишета имам вече 6 броя ... но незнамкакви са баща ми ще ми ги донесе от щатите дори незнам защо ме е презапасил с толкова много ... 3 малки и 3 големи .
Момичета някой може ли да сподели какъв матрак ползвате за бебето ? Аз ощше не съм го купила а трябва , остава и козметиката и за нея също се чудя  newsm78  Rolling Eyes

# 69
Аз имам 1 ,който ту се появява ,ту изчезва ,но не ми прави проблеми..  Нашето матраче е с 2 лица (зимно и лятно ) с  кокосов слой от всяка страна Simple Smile Моите контракции от снощи са придружени с леки към средни болки - определено нещо става ,но само времето ще покаже дали е бебо Wink

# 70
За козметиката мога да кажа аз избрах seba med, бяха много убедителни на лекциите които посещавах за бременни Wink

# 71
  • София
За козметика съм се спряла на BIO G, български са със сребърна вода, препоръчаха ми ги.
За матрак се колебая между Magniflex: BABY BAMBOO – 180-200 лв.; BABY Pierre Cardin – 170-190 лв. и Вис Виталис – Антиалергичен детски матрак – 60 лв. На Magniflex са скъпи и много се колебая, дали си заслужават парите, а Вис Виталис ми го препоръчаха Wink

# 72
Аз ще взема Мустела поне за първите месеца , за по нататък ще видим ...
За матрачета ние сме ограничени малко , защото нашите кошарки са с нестандартен размер и ще трябва да даваме поръчка ...

# 73
  • Пловдив
 vanchetoo, стискай, рано му е още на бебо  Hug
Аз нямам никакви контракции, поне такива, които да усещам. Може би като навляза в деветия..
Пфуу, колкото повече наближава и ми се паникьосва, от това че знам какво ме очаква  Crazy Надявам се да е по кратко само всичко - и болки и самото раждане!
Преди ми изтекоха водите в 6ч сутринта с контракции на половин час, отидохме в болницата и родих в 22,33ч вечерта. Сега смятам да не бързам толкова, нали съм по-подготвена уж  hahaha  Blush

# 74
Ванчето-още малко го устискай Simple Smile
Матрака ММ го избра и още е опакован,та да ви кажа нямам идея какъв е   Embarassed
За козметиката след много чудене и маене каква да е,се спрях на Бюбхен. Повечето ми познати тук са с нея и са много доволни. А и самата козметика била много икономична,доста време се ползвали продуктите, та ще видим  Crazy
Домакинската работа я върша на почивки  Blush Много ме стяга корема,най-вече като мия чинии. Странно  newsm78 Но и много се измарям. Става ми все по трудно спането вечер,както и обръщането. И киселините ми се появиха отново ... Чак вече ММ като ме попита какво ми е,ми става неудобно да кажа  Confused То от всичко по малко  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт