Отговори
# 240
Здравейте, момичета! Минавам и аз на отчет след днешната ЖК - малката мишка вече е 1500 гр.   Two Hearts всичко и е наред, но аз си продължавам на магнерот и но шпа

Това бялото костюмче от НМ майка ми ми го е взела, че много и харесало, но аз още не съм го виждала  Simple Smile

За книги още в началото на бременността свекърва ми ми беше подарила един ваучер за хеликона и си взех "Скоро ще стана майка" на Татяна Аптулаева (за бременността и раждането) и "Голямата книга на мама и татко" на Калина Дичева (тя е за отглеждане на дете от раждането до 7 години) и двете ги препоръчвам! Peace

Това е от мен! Приятна вечер!   bouquet

# 241
Препоръчвам следващата тема на всички, аз я изчетох половината буквално на един дъх, много приятна, накара ме да се разтоваря от "лошите мисли" които се бяха загнездили в главата ми преди време:
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=122253.0

Оххх, голям смях, корем ме заболя чак  Joy Joy Joy

# 242
Препоръчвам една книга, която четох на английски:
French Children Don't Throw Food
Тук има и статия по въпроса:
http://www.segabg.com/article.php?id=588773

# 243
Привет момичета!
Давам отчет от ЖК - бебка е 1050гр и започнахме тоновете вече   Flutter

# 244
 Здравейте и от мен!  Grinning
като гледам доста от вас са започнали с покупките около бебчетата.  и аз се нагласям да почвам,  но по- активно след празниците. Има ли някой,  който си е взел стерилизатор? И дайте препоръки кои са по- хубави- електрическите или тези за микровълнова фурна.  на мен специално ми препоръчаха да си взема На Авент за микровълнова! ако някой има мнения нека сподели.  същото ми каза и за шишетата.  Че тези на авент били много хубави.  вие към каква марка сте се насочили? 

# 245
Аз съм за  Tommee Tippee (за шишета) ,но стерилизатора смятам да го пропусна  Wink

# 246
kikojunior, стискам палци да отмине бързо това притеснение  Praynig

И аз ще съм на Tommee Tippee с  шишетата и електрически стерилизатор, микровълновата ми е по-малка и няма да се събере такъв за микровълнова.
Вчера купих една залъгалка на Авент  Simple Smile

# 247
dianagk по-назад в темата бяха обсъдени по-подробно стерилизатори, шишета , видове и нуждата от тях. Simple Smile Може би ще ти е по-полезно да се върнеш назад по страниците  Peace

За книгите, харесвам "Грижи за бебето и детето " Спок, не съм съгласна с всичко написано, но то не е нужно.  Laughing  Препоръчвам "Азбука на кърменето" и " Книга за кърменето"  , а книги за възпитание и дисциплина не харесвам , никакви.  Peace

# 248
Добро утро мами
Днес е  хубав празник Игнажден
да не работите за да ни е леко раждането
Било и ден в който се полазва и много на хубаво е да  ти влезе в дома бременна жена или майка с дете
аз вече имам предложения за  гостуване на кафе от съседки  и ми е много забавно  Laughing

# 249
Да, хубав празник е днес, но аз от сутринта съм доста притеснена заради поверието за човека, който пръв влезе в къщата  ooooh! Очертава се да е един майстор смахнат..  #Cussing out който вече  два месеца ни прави кухнята и още не е готов  #2gunfire трябваше да дойде в 9 часа и още го няма  #Cussing out И понеже кухнята и хола са в пулен хаос заради неговите инструменти няма как да си поканя други гости  Cry

Е, оплаках се! Простете ми за спама, но не мога да спра да го мисля това  Banghead

Радвайте се на гостите си и от мое име !  bouquet

# 250
покани си  детенце съседче за малко и го черпи нещо сладичко

мойто гостенче преди малко дойде ама каква я сътворих......
пуснала съм му някаква пародия на том и джери от vbox
то като започнаха едни глупости.... том на джери казва педер  .....че
едва я убедих малката че комп. се е развалил

# 251
Здравейте,мартенски мами!на 30г. съм първа бременност с термин 28 Февруари,но нищо чудно и да сме март месец Simple Smile та ако може искам да се запиша и при вас Simple Smile в момента съм 31 г.с. и съм вече +10кг,което ми се вижда множко,при вас как е момичета?

# 252
helito,добре дошла  Hug +10.... на теб ти се виждат множко ..а моите +17 как ти се виждат  Mr. Green newsm62

# 253
А моите 14кг. отгоре?  newsm55 smile3544

# 254
Момичета някоя от вас тествала ли се е за гестационен диабет? Аз се оплаках на АГ че постоянно съм жадна и пия по 5 литра вода, които не ми стигат, и той ми пусна изследвания кръвна захар, ПКк и урина, и кръваната захар е 4,5, което е нормално, кръвните изследвания са ОК. Качила съм 10 кг, при положение че лежа вече 4 месец, което май е добре. Но днес в Бг мама четох че може да имаш гестационен диабет, и кръваната захар на гладно да е в норма. Теста който показва дали имаш диабет е обременяване с глюкоза, който се не се поема от здравна каса! Чудя се дали да си го направя за мое успокоение, защото продължавам да се наливам с вода. А устата ми е постоянно суха. Но тази жажда яя имам от както си сложихме климатик, и се чудя да не би да е от него или пък от огромните дози магнезии, които приемам?

Общи условия

Активация на акаунт