Отговори
# 225

kikojunior стискам палци всичко да е наред и с теб и бебето. Praynig Praynig Praynig
Да дам отчет от днескашния преглед бебка е с главата надолу в идеална поза засега.Тежи вече 1,300кг.
докторката първоначално се притесни защото и се стори ,че има киста в стомаха ,ама после се оказа че било пълен пикочен мехур.Януари месец съм при доц.Балев за ФМ та да видим той какво ще каже пак и предния път всичко беше наред .Не искам да имам ,черни мисли макар че се притесних .Иначе всичко друго и перфектно даже вървим със седмица напред. Аз съм +9 кг и ми се виждат много при вас как са кг.?Това е от мене лек и слънчев ден .

# 226
Аз съм 26+3 (27 г.с.) и съм +6 кг .А за мърдането и моята госпожица драстично намали движенията и ме притесни последните 3 дни,но снощи след един цял шоколад  Embarassed доста се активизира  hahaha

# 227
kikojunior   стиснати палци и от мен
с теб си говорихаме за ниската плацента
със сигурност само от там ти идва проблема
само спокойствие  Hug

# 228
Момичета,влезнах в 27 г.с и по данните в интернет в 7- мия месец. Обаче започва да ме обзема паника за предстоящото раждане,нали казват,че от 7-мия нататък по всяко едно време може да родиш! Първа. бременност ми е!  Нормална ли е тази паника и само аз ли съм така?   newsm78

# 229
с първата си бременност никога не съм го мислила, та дори и втората
сега обаче имам някаква такава
факт е, че бебетата ни стават големи и силни, колкото поввече изкарат- по-добре

# 230
Момичета,влезнах в 27 г.с и по данните в интернет в 7- мия месец. Обаче започва да ме обзема паника за предстоящото раждане,нали казват,че от 7-мия нататък по всяко едно време може да родиш! Първа. бременност ми е!  Нормална ли е тази паника и само аз ли съм така?   newsm78
Аз съм така,но намерих тази тема http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=355917.135;topicrefid=20 и от снощи насам се успокоявам с нея.Има и един сайт моето недоносено дете,но не го препоръчвам на всеки.Мен ме нахокаха,че съм го чела.Но исках да знам какво може да стане ако бебето се роди сега

# 231
  • София
Здравейте момичета какво им става на нашите бебки не знам какви са тези пози нетипични.Аз също вчера ходих на консултация ние сме застанали напряко /хоризонтално / rotfImbo с корема надолу знам че има време да се завърти ама нещо май го дава ленива та ще видим .С килограмите съм +8 и ми се струват много ама кво да се направи.

# 232
Аз съм така,но намерих тази тема http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=355917.135;topicrefid=20 и от снощи насам се успокоявам с нея.Има и един сайт моето недоносено дете,но не го препоръчвам на всеки.Мен ме нахокаха,че съм го чела.Но исках да знам какво може да стане ако бебето се роди сега

Ще прочета темата, дано да се успокоя   bouquet

# 233
  • Хасково
И моя бебок е седалищно,не се е обърнал още,ама така или инче секцио обсъждаме заради очите и тесния ми таз ,та позата му не ме притеснява! Само като се кротни изпадам в паника Blush после ще му се моля ,ама сега  Crazy И аз много съм се притеснила за раждането и започвам да се притеснявам за покупките и,че сме много назад с тях...май след НГ ще правим големия шопинг и после 2 месеца ще се побърквам от чакане  Joy Днес намерих едно страхотно магазинче ,близо до вкъщи-имат всичко за бебчо,а и приемат поръчки за десени -примерно на одеялаа,чаршавчета и т.н. -това ще е моят магазин  Wink

# 234
Препоръчвам следващата тема на всички, аз я изчетох половината буквално на един дъх, много приятна, накара ме да се разтоваря от "лошите мисли" които се бяха загнездили в главата ми преди време:
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=122253.0

# 235
На мен това са ми едни от любимите теми  Wink

# 236
Kribero, Благодаря за линка,  не спирам да се смея  Joy moresmile Joy

# 237
Аз пък съм 29+4 (30 г.с.) , +12 кг. И на мен ми се струват множко, но сега не е време за диети. После ще му мислим всички заедно Simple Smile Иначе дребосъчето добре се развива, 1400 гр, но още не се е обърнала. Заела е странна поза като майка си Laughing - опънала се нашта и се изкривила С- образно. Дано скоро да се завърти в правилната позиция, че май с нарастването ѝ това ще става все по-трудно.

# 238
Аз съм 30-та (по-точно 30 + 3, това вече 31-ва ли е? Ще родя и още няма да ми е напълно ясно как се брои  Laughing) и съм + 8 кг.

# 239
  • Пловдив
Аз вчера бях на лекар. Всичко е наред с момъка, само където беше застанал на диагонал  Shocked и си беше завъртял странно главата, и си спеше така хайвана. Даже не можахме да му измерим главичката колко е. Важното е, че е наред и явно е същото чекне, като майка си (че и аз нормално не мога да седя дълго време  Joy ) Питах колко е пораснал вече, та ми каза, че от другия месец ще го гледаме колко гр. е. Нямам търпение вече да разбера как върви хихи. Иначе все по мартенски ставаме (според ехографа). Вече има само 8-9 дни разлика с датата от цикъла. Сега преговарям с него да прилича на мен и по нетърпеливост, та да излезе малко по рано и да е на моята зодия (това е лиготии де, когато трябва - той ще си излезе)   Joy да видим дали ще има ефект хихи.

Общи условия

Активация на акаунт