Отговори
# 210
С теб сме не се притеснявай.Само хубави неща си мисли  Hug

# 211
Стиснати палци   bouquet Hug Praynig

# 212
kikojunior стискам палци всичко да е наред с теб и бебето

# 213
  • София
Благодаря за подкрепата!

# 214
  • Хасково
Всичко ще е наред,мисли положително! Heart Eyes

Момичета,малко съм притеснена -последние два дни почти не усещам бебето,а ако го усетя е много леко и за кратко...Нормално ли е ? newsm78 Днес съм на ЖК,ама аз и вас да си питам...

Колко съм смотана- Добро утро! Хубав и усмихнат ден изпълнен само с положителни мисли и не забравяйте,че днес сме вече един ден по-близо до срещата с нашите слънчица!  bouquet

# 215
Kikojunior, дано не е сериозно и всичко е наред при вас!  Hug

# 216
kikojunior  стискам палци всичко да е наред! Надявам се скоро да пишеш, че сте добре ти и бебока! Hug

# 217
kikojunior надявам се след  някоя друга система и лежане проблемите да минат .   Hug

Днес във Варна слънце пече от сутринта. Толкова рядко се случва напоследък,  ставам с усмивка и настроение. Simple Smile Лек ден и на вас!

# 218
monichkaa, и моят бебок не беше много активен онзи ден, а като се има на предвид, че тоновете не бяха задоволителни, познай в какъв филм се вкарах.  Laughing
Но забелязвам, че вечер е най-активен. Може би трябва да имаме и в предвид, че с напредване на бременността и порастването на бебока, той ще има все по-малко място да шава.
И като заключение - май проблема на всички ни е в главата  Joy Много се филмираме  Mr. Green
Аз се приготвям за лекцията в Лабиринт от 11ч - дано се видим и разпознаем с тези от вас, които ще ходят.  bouquet
ShySun, и тук има слънчице, очертава се хубав ден за разходки.

# 219
Добро утро мамчета! Simple Smile
Да ви попитам,  вие подготвяте ли зърната си по някакъв начин за кърмене и изобщо дали е належащо?
Видях, че говорите за книги... аз прочетох на д-р Фицхю Додсън " Изкуството да бъдеш родител" и " Как да приучим децата си към дисциплина" . Доволна съм, психологически са, показва техники и похвати в различни ситуации.Много лесно се четат, стилът е увлекателен.

Kikojunior, надявам се всичко да е наред при вас!

# 220
MimiM_15 след последната ми консултацията лекарката ме посъветва да обтривам зърната с по-груба кърпа, вътре с ледче. На доста места съм срещала информация, че не е желателно да се полага грижа за зърната, тъй като това стимулирало контракциите (до колкото помня). Реших все пак да послушам лекарката и започнах да ги загрубявам от скоро.

# 221
  • София
kikojunior ,добре ли сте ? Дано всичко да е наред при теб!

Аз влизам да се отчета от днешната консултация .Бебока се е обърнал с главата надолу вече .Този път си направих труда да запоня мерките : 1250 гр и 34 см ,голямо ми се вижда бебето ,май трябва да се стягам за февруарско бебе  Grinning .

# 222
Добро утро,момичета и при нас има слънчице,а моя палавник чака дядо Коледа на градините ...цяла нощ беше едно вълнение,че и на сън казваше,че слуша и заслужава подарък  newsm62
kikojuniar пожелавам ти късмет ! Бъди силна всичко ще се оправи! Hug

# 223
Здравейте момичета Hug Hug Hug и аз идвам да се отчета от снощната консултация.
Моята бебурана по размери си върви добре, оообаче е решила, че трябва да се обърне седалищно и сега сме си поседнали, а на това отгоре и гердан сме си направили от пъпната връв  Banghead направо ще откача. АГ каза, че за сега не трябвало да се притеснявам до 9-ти месец може да си се обърне както трябва, но това пак можело да стане трудно, защото пъпната връв я държала  newsm45 newsm45 ,та май за секцио и ние сме тръгнали, но най много ме притеснява с нея нещо да не стане до Март  newsm17
Отностно покупките ние за в Неделя се готвим да направим сериозния шопинг, но сега с тези новинки настроението ми поспадна  ooooh! , но ще се опитваме да мислим положителноо  Naughty

Хубав ден!  Hug

# 224
Здравейте момичета Hug Hug Hug и аз идвам да се отчета от снощната консултация.
Моята бебурана по размери си върви добре, оообаче е решила, че трябва да се обърне седалищно и сега сме си поседнали, а на това отгоре и гердан сме си направили от пъпната връв  Banghead направо ще откача. АГ каза, че за сега не трябвало да се притеснявам до 9-ти месец може да си се обърне както трябва, но това пак можело да стане трудно, защото пъпната връв я държала  newsm45 newsm45 ,та май за секцио и ние сме тръгнали, но най много ме притеснява с нея нещо да не стане до Март  newsm17
Отностно покупките ние за в Неделя се готвим да направим сериозния шопинг, но сега с тези новинки настроението ми поспадна  ooooh! , но ще се опитваме да мислим положителноо  Naughty

Хубав ден!  Hug

Добро утро, писах писах и всичко се изтри накрая.
Не се тревожи, наистина има време да се обърне, пък и това с пъпната връв не е толкова фатално, моя приятелка роди нормално бебчето си, а то беше  с двойно усукана пъпна връв. Без стрес и само позитивни мисли.
kikojunior стискам палци всичко да е наред, бързо и безпроблемно прибиране вкъщи.

От книгите за бебета аз прочетох 2, но ми се струват малко еднотипни и сухи, но все пак в Книга за майката и бебето  на Елизабет Фенуик има полезни съвети, нищо че е малко по-стара.
 Нормално е в различните дни бебчетата да са различно активни, в началото моето ме риташе и блъскаше толкова силно, че чак ме болеше. После реши да си почине и дори се притесних, защото го усещах много слабо и по-рядко и изведнъж вчера през нощта полудя, не се спря цяла нощ, продължи и през деня, после и следващата вечер, направо нямаше умора  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт