Отговори
# 285
Да, наистина ще ми е по-спокойно. Аз първо се замислих дали нещо не му харесало в записа, но после се сетих, че това ми го каза още като ме включи на апарата, та явно си му е такава практиката.

# 286
Добро утро момичета Wink! Доста сте изписали. При мен няма кой знае какво ново. Нашата бъдеща кака пак е болна и честно казано направо загубих настроение за празниците. Всяка Коледа сме болни по закон. Сутринта тамън тръгваше на детска градина и като почна да повръща направо нямам думи, освен това извади една ужасна бронхиална кашлица от която настръхнах Sick, а днес им беше коледното тържество с дядо Коледа. Много и беше мъчно, ма и казахме че ще му се обадим да донесе подаръка под елхата та малко се успокои. Какво става с това време незнам? Дали защото е топло бъка от вируси, а уж щяло до има сняг по Коледа. Вече ме дразнят с тези дългосрочни прогнози. #Cussing out Та така, оплаках си се Cry
Иначе покрай мен нищо ново, не сме почнали още с покупките за беб, чакам да минат празниците.
Гледам вече доста ходите на запис на тонове. Не е ли рано? На мен ми казаха след 34-та седмица newsm78
Аз съм на преглед чак на 16-ти януари. Вчера взехме една кошарка от olx.bg, малко е ретро ма на мен много ми хареса. Решихме че тоя път няма да се изхвърляме толкова. Сега трябва да намеря някъде хубав обиколник и един комплект спално бельо. От каката имам доста ма са все розови и не вървят много за момченце. Искам да взема и едно хубаво костюмче за изписването, ма нещо тези които гледах са или прекалено скъпи или не ми харесват. Някои ако знае къде има хубави да даде идея Simple Smile!
Решихте ли вече къде ще раждате? Аз съм в дилема дали на частно при мойта АГ, или да си ходя на държавна с избор на екип. Най много искам бебето да си е до мен след раждането, а не като първия път  да ми я дадат чак на другия ден след обяд.

# 287
Момичета, аз имам въпросче, което забравих да задам на АГ-то, или по-скоро тогава плановете бяха други  Rolling EyesВече съм края на 27-ма г.с. а се оказва, че по празниците най-вероятно ще трябва да пътуваме- с кола, на 100-тина км. Вие на какво мнение сте, какво са ви посъветвали вашите лекари? Чувствам се добре,не пия лекарства, имам само леки стягания на корема, неболезнени, но доки каза да не ги мисля и не ми изписа нищо. Даже и магнезий ми забрани да приемам.
И още един въпрос- онзи ден на ЖК бебчо излезе, че е 900г. на мен ми се струва малко  newsm78 ??? Каката се роди доста дребничка- 2580г. та затова ми е притеснено
Честито на всички за покупките и ви желая светли и изпълнени с хубави емоции празници!

# 288
Florin4eto , аз съм в 28-ма седмица и бебка онзи ден беше 1050гр. В приложението на тел. средното за тази седмица ми показва 1,2кг - та явно са по-дребни бебоците, но има време да наваксат  Wink Пък и имай предвид, че теглото е изчислено ориентировъчно според размерите  Peace

За пътуването не мисля, че 100км са проблем. Вземи си за всеки случай Но шпа и ако усетиш напрежение, ще спрете за почивка  Peace

# 289
florin4eto, и аз не мисля, че 100км. са проблем. Аз си ги навъртам за ден с колата Simple Smile Още повече щом нямаш оплаквания, няма повод за притеснения Simple Smile Както Sweetɣ е казала, ако усетиш стягане - спирате за почивка и едно но-шпа за всеки случай Wink
А за размерите за 27-ма се водят нормални около 900гр. до към 950, така че не виждам повод за притеснения Simple Smile

# 290
Благодаря ви много,момичета, страшно много ме успокоихте! 😀 Желая ви много усмивки и ритници от бебоците! 😄

# 291
 florin4eto, аз  минавам по 160км в едната посока за да отида на ЖК или ФМ, не се притеснявай  Peace

Добър ден

# 292
И на мен ми се очертава пътуване по Нова година,не е много близо-около 2 часа път е,но хич не го мисля,по скоро се притесних,че казаха да очакваме преспи по Н.Г.  Laughing Лошото е,че един нерв страшно ме тормози,отзад в ляво на кръста,а като стоя повече седнала или върша нещо и ме почва-болки в крака(левия) и нагоре към гърба.При вас има ли го това?Доктора каза,че главата на бебето го притиска и спасение няма  Grinning Относно размерите на бебето-на 18,12 бях на ЖК и тогава беше приблизително 1290гр (27 ГС),явно вървим малко едрички,но то баткото се роди 4 кг,а и аз съм била бая едро бебе(4,750кг  Shocked),тъй че явно е наследствено.Не се шашкайте,бъдете позитивни и всичко ще е наред  Wink

# 293
Здравейте! Някоя от вас беше попитала за гестационния диабет. Аз го правих изследването преди две седмици,понеже тук в Австрия е задължително. Самото изследване представлява това: на гладно се взима кръв и урина,след което се изпива глюкоза и се взима кръв на 1вия и 2рия час след глюкозата . Общо 3 пъти се взима кръв. При мен слава богу излезна всичко в нормите.

# 294
Момичета, само да ви кажа, че в H&M има намалени неща за бременни и за бебоци Simple Smile Явно много са продадени вече, защото бяха останали малко неща като номерация. За мен нищо не взех, но за бебето - едно дебело гащеризонче с качулка, някой по-назад беше пускал линк. Дебеличко е и доста сладко.

Хайде хубав ден Simple Smile

# 295
Момичета, само да ви кажа, че в H&M има намалени неща за бременни и за бебоци Simple Smile Явно много са продадени вече, защото бяха останали малко неща като номерация. За мен нищо не взех, но за бебето - едно дебело гащеризонче с качулка, някой по-назад беше пускал линк. Дебеличко е и доста сладко.

Хайде хубав ден Simple Smile

А колко % е намалението? Мисля утре да отскоча до мола.

# 296
Здравейте на всички : )
Казвам се Милица и съм на 28 години. Терминът ми е 10.03.15, първа бременност с мома. : )
Съветите и коментарите тук ще са ми много от полза, тъй като тепърва започвам да чета повече за какво е необходимо за бебето след раждането както и какво е необходимо за самото раждане. Надявам се и аз да мога да допринеса с нещо.
Желая весели празници и безпроблемна бременност на всички. : )

Последна редакция: пн, 22 дек 2014, 15:31 от lyllyra

# 297
bubeto, различно е, не конкретен %. Гащеризончето, което взех беше 20 лв, намалено от 35.

Милица, добре дошла   bouquet

# 298
Добре дошла, Милица Simple Smile Освен в НМ има голямо намаление и в lc waikiki, аз взех някои неща, има много хубави неща и за по-големи дечица, горе долу съм доволна от качеството, дано и бебешките им да са добри.
Лек път на мамите, които ще пътуват Simple Smile

# 299
И в Премаман има Коледни промоции, до -50%

Общи условия

Активация на акаунт