Отговори
# 270
Добър ден

Гледам килата обсъждате, е аз съм вече +20 кг  Crazy
Като направих теста за бременност бях 50кг  Simple Smile
Вода и аз пия много, понеже имам проблем с бъбреците и лекаря ме посъветва да пия повече течности, а и преди бременността пак пиех много течности.
Рядко пия сокове, по скоро чайчета си правя с мед, това добре се отразява и на стомаха ми.

Да ви питам, от време на време корема ми се втвърдява, когато се случи е без болка, това контракция ли е  newsm78
Да определено е контракции, аз ги имам от 18г.с, и съм на големи дози Магнезии и но шпа, но аз получавам по много! Сподели с АГ следващия път!
Благодаря за отговора   bouquet
Във вторник съм на ЖК и ще кажа.
Сега вторник бях на фетална, започнаха от сядата и си мисля да не е от пътуването  Rolling Eyes
Не са много на ден, има и дни в които нямам.

# 271
Добър ден

Гледам килата обсъждате, е аз съм вече +20 кг  Crazy
Като направих теста за бременност бях 50кг  Simple Smile
Вода и аз пия много, понеже имам проблем с бъбреците и лекаря ме посъветва да пия повече течности, а и преди бременността пак пиех много течности.
Рядко пия сокове, по скоро чайчета си правя с мед, това добре се отразява и на стомаха ми.

Да ви питам, от време на време корема ми се втвърдява, когато се случи е без болка, това контракция ли е  newsm78
Да определено е контракции, аз ги имам от 18г.с, и съм на големи дози Магнезии и но шпа, но аз получавам по много! Сподели с АГ следващия път!
Благодаря за отговора   bouquet
Във вторник съм на ЖК и ще кажа.
Сега вторник бях на фетална, започнаха от сядата и си мисля да не е от пътуването  Rolling Eyes
Не са много на ден, има и дни в които нямам.
Не се притеснявай, щом са малко и са неболезнени, пиеш ли Магнезий? Ако не пиеш, доки може да ти назначи! Важното е да не се много неболезнени и да са болезнени! Аз преди 20 дни лежах в болница, заради болезнени контракции и болки в кръста, но понеже получава доста неболезнени АГ ми измерва редовно шийката, и няколко пъти ми правиха преглед с ръка за разкритие! Мой съвет не ги мисли, защото така получаваш повече!!!!

# 272
Butterfly<3, не пия Магнезии, поне до сега не се е налагало, на мен също ми мерят често шийката и не е имало проблем.
Благодаря за съветите   bouquet

# 273
Аз също от седмица усещам втвърдяване и изпъкване на корема, но без болка - док каза, че било нормална реакция на матката заради уголемяването и че не е проблем. Но каза да следя да не стане много често - през няколко секунди. Иначе Магнезий не пия отделно, във витамините има включен, но е само 100мг.

# 274
Привет, идвам на отчет- за 8 седмици бебето е наддало 1 кг и вече е 1484 гр, а майка й- 3 кг  Tired е на фона на първите месеци да качвам в големите месеци толкова малко си е направо добре
водите са леко над нормата, плацентата ок, шийката 3, 2 мм Simple Smile
няма да се ражда скоро  Mr. Green
контракции си имам, хич не съм им се зашашкала, ако легна и аз- не трябва да ставвам
изписаха ми Биозин мама, желязо, магнезий и витамин Ц
хич не съм по лекарствата ще си правя още малко оглушки
казах на доктора, че ям по 1 кг мандарини на ден- каза, че поне 10 трябва да изям, за да си набавя необходимото количество вит Ц  ooooh!
съ съсрчицето- всичко е 6 точки

# 275
Аз също от седмица усещам втвърдяване и изпъкване на корема, но без болка - док каза, че било нормална реакция на матката заради уголемяването и че не е проблем. Но каза да следя да не стане много често - през няколко секунди. Иначе Магнезий не пия отделно, във витамините има включен, но е само 100мг.
Аз пия в момента 3х2 Магнерот, и когато имам повече контракции и стягания си разтварям и едно пактече Магнезиев Диаспорал.Но имам чуството че Магнерота не ми действа, защото преди да вляза в болница пак си го пиех 3х2. Изпитвам абсолютно всеки ден напрежение и стягане, което не го броя като контракции, мисля че е от растящата матка.

# 276
Аз също усещам от време на време, обикновено след обед, втърдяване и изпъкване от ляво или от дясно на пъпа, но не мисля,  че е контракция, а по-скоро от движението на бебчето, винаги когато се размърда много от еднята страна на корема го усещам като втърдяване.Не е болезнено. Това контракция ли се води или не?

# 277
Аз също усещам от време на време, обикновено след обед, втърдяване и изпъкване от ляво или от дясно на пъпа, но не мисля,  че е контракция, а по-скоро от движението на бебчето, винаги когато се размърда много от еднята страна на корема го усещам като втърдяване.Не е болезнено. Това контракция ли се води или не?
Не, не се притеснявай не е контракция, то пак е свиване и отпускане на мускул но е от движението на бебчето!

# 278
Ей момичета, не мога да ви смогна да ви изчета Simple Smile

Няколко дни се отдадох на мързел и дори и компа не съм влючвала Simple Smile Браво на всички за хубавите покупки и прекрасните новини от прегледите Simple Smile
Ние също се обурудвахме с много нови нещица и съм много доволна. Основните неща ги имам, а дреболиите оставям за след празниците, че бюджета вече отиде  Crazy

Водата коментирахте, та и аз да се включа - пия си по 4-5 литра като нищо на ден, но всички показатели за диабет миналия път бяха в норма, та не се притеснявам. Дано не почна да я задържам с напредване на бременността. Sad

Коремчето ми обаче нещо не расте много,   Sad Последния път на 12-ти в 28+3 ни измериха 1150гр и ми се видя малко като че ли. Вече съм 29+5, с килцата съм на +7 от около месец, но съм много щастлива, че не ми личат Simple Smile

При мен шийката е нараснала идеално и вече е 4.3см. но понякога и аз имам втвърдявания, особено като се понатоваря повече или след разходка, дори и кратка. Следващ преглед чак на 5-ти Sad Как ще изкарам до тогава не знам Sad

kikojunior, какво става с теб?  Confused Как си?  newsm78 Пиши да знаем, че всичко е наред. Прегръдки!!!  Hug Hug Hug

# 279
И моят следващ е чак на 5-ти, третата ФМ всъщност. След много време ми се вижда  Crossing Arms

Вода пия по 2-2,5 л на ден - вода и чай. Като се старая след вечеря да не пия много, за да не ставам по 304 пъти на нощ.

За кг бях писала по-назад - в края на 30-та седмица съм +8. Трудно се свивам вече, чорапи и обувки само от седнало положение  Simple Smile

Утре ще ходя за малко подаръци, мисля да взема и на бебето нещо, дрешки имам най-малко. И след НГ вече  почваме да отмятаме по списъка, че да поприключа, изпера и приготвя нещата докато не съм съвсем тромава  Laughing

# 280
Не, не се притеснявай не е контракция, то пак е свиване и отпускане на мускул но е от движението на бебчето!

Контракциите са точно това - стягане на мускулите. Често бебетата ги предизвикват с ритници и е нормално стига да не са повече от 8-9 на ден. Често се получават и от разни натоварвания и движения. На мен най-добре ми действа лежането, когато станат повече. Иначе магнерота си го пия вече повече от 2 месеца. В началото когато почнаха моите контракции доста им се филмирах, но вече ги приемам като нещо нормално, още повече че бебето е много по-силно и по-активно и като се разшава много остава на тясно..  Blush И съм казала на ММ, че искам възможно най-широката кошара за бебето, за да компенсирам   Mr. Green

# 281
Към тези, които вече ходят за тонове - през колко време ги записват, на мен док ми каза, че вече всяка седмица ще записваме, аз мислех, че от по-късно започват толкова често.

# 282
Към тези, които вече ходят за тонове - през колко време ги записват, на мен док ми каза, че вече всяка седмица ще записваме, аз мислех, че от по-късно започват толкова често.
Привет. Аз вчера бях на тонове пак и този път бяха добри. Следващите тонове + ехограф са на 30.12. Значи на 2 седмици долу горе.  newsm78

# 283
[Ок така е права си !
Еми то честно казано и по- добре ние мамите да си запазим атлетични фигурите  newsm10 newsm44 Smile Smile Smile Smile Smile smile3521 smile3521 newsm68
Този месец АГ не ме прегледа на ехограф, но все пак аз не се притесно , защото наистина  ми е пораснал корема само, като си го измеря, а с първата пък бременност бях надала до 9м.-12кг.  всичко и при всеки си е индивидуално просто!
Мерси все пак за утехата ! чао и леко бременеене малко остана Wink

# 284

Аз съм на две седмици, като покрай празниците и почивните дни първата пауза ще е и по-голяма. И на мен ми се вижда рано за запис всяка седмица, но щом така е казал - няма лошо, хем ще си по-спокойна Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт