Отговори
# 375
Мъжът ми се отказа да ми повтаря, че е рано и каза взимай каквото искаш и най-накрая има мир вкъщи  Simple Smile

Умен мъж  Laughing

Аз малко да отклоня темата към по-прозаични въпроси Simple Smile Болнични някой получи ли? За ноември имам предвид? Аз още не съм, на "обработва се" сме си от преди Коледа  Thinking
Ами моят също е в процес на обработка,а е подаден на 10.
Назад в темата една мама беше писала,че и нейният е на 10,а си е получила паричките,незнам,надеждата умира последна...все се надявам утре да чуя сладкият звук на смс
Срокът им е 15работни дни но като смятам утре е 13ден от подаването,дано да не го пренесат в другата година

# 376
Относно педиатрите и аз реших, че е време да се огледаме. За целта се разрових в белия списък за Пловдив!

# 377
  За дъщеря ми отидох да говоря с желания педиатър в средата на 8-ми месец и ми беше отказан ангажимента. Sad Наложи се да се запиша при друг, не толкова предпочитан ..  Препоръчвам да се оглеждате активно за да не  стане същата работа като при мен.

# 378
Моя болничен е подаден на 10.12 и е за декември, не съм проверявала сметката, но като статус документа е "започнало плащане", а статуса на плащането е "изплатен".
За педиатрите аз съм доволна от докторката на каката и беба ще я запиша при нея.
За покупките аз също държа да си избера нещата, но преди празниците ми беше някак натоварено с подаръци и т.н. и затова сме взели само количката, а другите неща януари ще купя. С каката беше същото- не мога да разчитам че някой ще се съобрази точно с моите изисквания, а да товаря таткото със всичко в последния момент ми е съвестно,той ще е 2 пъти по-ошашкан от мен, още повече сега ще поеме грижите и за каката докато сме в болницата... ще му дойде в  повече.

# 379
Как сте момичета след толкова празници Simple Smile Аз тези дни си понапазарувах някои неща, необходими за родилното и започнах да стягам багажа, че както "има време", много бързо минаха тези месеци. И аз вече почвам 8-ми и някъде из нета четох, че от 32-33 г.с. може да се появи мъничето. Вече имаме някои дрешки, купихме и за изписването, имаме количка, кошарка, кошче за колата, но ще ни трябват и други неща. Не искам да ангажирам други хора или бъдещия татко в последния момент да тичат по магазините. Друго си е сама да си ги избера и да имам достатъчно време да разгледам какво се предлага Simple Smile

Педиатър също избрахме Simple Smile

# 380
Педиатър и аз избрах или поне така се надявам  Thinking Очаквах някъде да ни запише или нещо подобно, но само ни даде мобилния си и каза да се обадим като знаем кога ще е изписването, за да се уговорим за посещение. А беше пълно с народ пред кабинета, стори ми се заета, дано не каже февруари, че не може да ни поеме  newsm78

Въпрос за дрешките - по колко горе долу сте взели от вид (бодита, гащеризончета и т.н.) Аз си мисля за 4-5 броя от всичко, дали ще стигнат за в началото?

# 381
  • Пловдив
Избрала съм си педиатър. Моята лична лекарка по принцип е и педиатър и съм много доволна от нея. Става дума за 2 ДКЦ Пловдив - Розалина Христова.

# 382
JT и аз съм се запасила с 4-5 бр от всичко

# 383
Избрала съм си педиатър. Моята лична лекарка по принцип е и педиатър и съм много доволна от нея. Става дума за 2 ДКЦ Пловдив - Розалина Христова.

Шльоки,би ли я споделила с мен?  Praynig

# 384
Честита Коледа и от мен!!!! Аз докато успея да се включа и вие ще изпишете тази тема  Simple Smile Около мен доста натоварено около Коледа, посрещане на гости, суетене из кухнята, срещи с приятели, роднини, май ми доиде малко в повече и последните 2 дни съм закотвена у дома с настинка. Тялото ми упорито се опитва да ми каже да намаля темпото. И аз ще го послушам и за Нова Година сме си у дома тримцата, ще приготвя нещо не много сложно и ще гледаме Коледни филмчета. Веселите компании и пътуванията ще останат за някоя следваща година.
Да ви се похваля най-накрая направих първите покупки за бебо, няколко бодита и гащеризончета. Харесах толкова много неща и за де не ми е гузно, купих доста неща, но за различни възрасти, имам блузки и гащеризончета дори за възраст 6-9 месеца. Явно аз не съм от най-суеверните мамчета  Wink Само дано не са сгрешили пола, че ще стане интересно трябва да подарявам всичко. Иначе неща като кошарка, чаршавчета, хавлийки, кошче за колата, стерилизатор, аксесоари за баня засега са само в листа за покупки. Аз все си мисля, че има още много време няма за къде да бързам.
Януари месец съм на преглед и тогава ще взема списъка с нещата, които искат в болницата и ще почна да ги отмятам едно по едно.
Сега се сещам бяхте писали за прането на дрешките, според мен не е проблем да се перат дрехите на бебчо заедно с дрехите на по голямо дете. Относно бройката на дрешките за мен 5 броя бодита и гащеризончета за отгоре са достатъчни като за начало, после детето ще си покаже.

# 385
Аз съм купила само едно боди, чорапки, шапка с терлички и ръкавички и една залъгалка Simple Smile
Дадоха ми дрешки и то много, има за различни възрасти от 0 месеца чак до 18 месеца.

И да се похваля поръчах сега количката, кошарката, стерилизатор, 2 бр. шишета, уред за затопляне и хигиенен комплект  Party
След празниците продължавам  Grinning

# 386
JT според мен 4-5 бр от всичко са достатъчно за първо време.  Peace

Взех си аз 2 биберона, пеленки и накрайник за шише. Чакам тези дни да ми върнат всичко , което съм давала за ползване. Утре замислям поход към бебешките борси и до някоя аптека и , надявам се, до края на седмицата да спретна багаж и да видя дали нещо е  за смяна, дали ще ми стигнат дрешките и т.н.

# 387
Аз съм купила само едно боди, чорапки, шапка с терлички и ръкавички и една залъгалка Simple Smile
Дадоха ми дрешки и то много, има за различни възрасти от 0 месеца чак до 18 месеца.

И да се похваля поръчах сега количката, кошарката, стерилизатор, 2 бр. шишета, уред за затопляне и хигиенен комплект  Party
След празниците продължавам  Grinning
Може ли да споделиш с нас какви шишета си купила като марка. Също и за стерилизатора- марка и дали е за микровълнова или електрически.  И аз след празниците трябва да започвам да купувам малко по малко...  За сега имам купена само една шапка.  Hug  Казаха ми, че това трябва да е първата покупка за бебчето...   Grinning

# 388
Мили мамчета,
и аз не съм от най - суеверните и както вече споделих по рано, ние си купихме количката, имаме легло, купих няколко одеала и аз съм с 5 бр бодита и ритънки, остана да купя ръкавички и космонавтче за изписването.
Това за суеверията не го разбирам, ако има нещо да става, така или иначе няма да се забрави лесно. Да не говорим, че това може да стане две три седмици, след като се роди детето ( както на едни познати скоро им се случи). Единствено мен ме притеснява да не са объркали пола, защото колкото и да не ми се иска си купих някоя и друга лилава дрешка, която няма как да облека за момче. Колегите ми спрятат бейби шаур, но там повечето нещасъм ги избрала неутрални. Първо ще видя какво ще ми подарят и тогава продължавам  с покупките. За болницата тр да видя какво искат и малко по малко да стягам нещата, но мисля февруари да го правя, че тогава спирам да работя #Crazy

# 389
купихме креватче и скрин от Икеа, количката поръчах от Малечко вчера, дано остане след празниците, кошницата за кола отдавна пристигна
http://www.babylifemalechko.com/index.php?m=320&lang=1&c … 0-%20Lime%20Green
тази е в крайна сметка, свършила е "слива"та Simple Smile))
от мадъркеър поръчах и обиколници, завивки и чаршафчета 4 на брой- мисля ще са ми достатъчни, както и ваничката /от каките имам, но е пластмасова и пластмаса от 8 години, която не е ползвана  последните 5 не ми се рискува .../

такива тензухени три комплекта общо си взех

http://www.mothercare.com/Mothercare-Little-Lane-Muslins---3-Pac … 6,default,pd.html

дрешки- поръчах някое друго ново, така и не съм разручкала да видя какво ми е останало от каките, но мисля, че съм доволно приготвена Simple Smile)) няма да купуваме повече
останаха козметика, за която силно съм разколебана какво точно, ккомплект за маникюр, бутилки, помпа,стерилизатор ... все неща, които мога да купя и в последствие /в Селена помпи дават, така че не виждам смисъл от преди това да я купувам/

Общи условия

Активация на акаунт