Отговори
# 525
Мда, и аз в он-лайн магазина им не намерих това, което ме интересува, но мисля да посетя накой от по-големите им магазини в следващите дни

# 526
Sweety, благодаря. Ще пробвам - поне няма да навреди Simple Smile Между другото на мен не ми предписаха никакви лекарства, съвети и т.н., освен че ми дадоха болнични и казаха да лежа на лявата страна, което ще спомогне за по-доброто състояние на плацентата. И днес вече се оказа, че индексът на водите се е отлепил от минимума, макар и с малко  Grinning
А като чета, че се стягате за родилното се замислих, че аз нямам НИЩО подготвено. Вярно, че съм за 30.03,  но скоро май ще трябва и аз да се заема с багажа  Thinking Лошото е, че покрай всички притеснения, някакси не ми се занимава с това, за да не дърпам дявола за опашката...

# 527
Един отчет и от мен.
Бях днес на преглед - в 31 г.с. съм , девойката е 1544 гр , все още върви седмица напред. Добре е .Водите и матката ми също са ок. Единственото ,което не ме очарова е,че съм с тенденция да раждам секцио. Направихме измервания на таза и се оказвам в рискова група , а бях с нагласата за нормално раждане.
Окончателното решение ще се вземе и като стане ясно детето дали е едро.
Като цяло се чувствам добре и да чукам на дърво карам много лека бременност.
Бебенцето е супер активно,особено като почивам и я усещам как става все по-силна.
Вече нямам търпение да се срещнем и да се гушнем  Heart Eyes
На всички желая тия последни месеци да ги изкараме леко   bouquet

# 528
Да се отчета и аз за днес, напреднах още малко с покупките, вече се чувствам малко по-подготвена Simple Smile Като се гледам корема ми е станал вече огромен, какво ли ще е до края  Mr. Green за престоя в болницата не съм наясно в Бургас как точно се процедира, но май ми се иска бебчето да е повечко време при мен, защото едва ли ще мога да съм спокойна да се чудя как ли е.

# 529
И при мен за сега се очертава секцио, тъй като още не се е обърнала  Confused Sad. Иначе по цял ден ми се рахожда в корема, ама не ще да се завърти. Все още имам малко време, но ако е секцио се очертава да е през февруари.

# 530
Здравейте и от мен,
Аз много рядко пиша, но за сметка на това постоянно Ви следя. И аз днес бях на преглед и реших да се отчета: Едната ни беба вече е 1540 гр, а другата 1620 гр. Аз съм 29 г.с. и 5 дни и точно си отговарят. И аз вече започнах да приготвям багаж за болницата, но за момента имаме само памперси и 2 нощници. Иначе от към покупки за бебетата вече всичко си имаме: кошара, количка, стерилизатор, помпа, дрешки, само комплектчета за изписване нямаме. Някой от Вас ползвал ли е обиколници, че с мойто мъжле се чудим дали да купуваме. Това е засега от мен. Леко бременеене на всички и дано да дочакаме до март месец.

# 531
Обиколник в началото според мен не е нужен, защото бебето не се върти и не шава, и няма как да се залепи за решетките или да си заклещи нещо я ръчичка, я краче... с каката ползвах, но в по-късен етап.
За раждането аз си знам, че ще е секцио - вече имам едно зад гърба си, а сега и с тази миома доктора каза, че ще е най-добре така.

# 532
Обиколника не е нужен, по преценка на родителя е.  Peace  И с обиколник, и без обиколник се отглежда здраво бебе. Аз лично мисля, че евентуалните вреди от него са по-големи от ползите и няма да използвам.  Wink

# 533
Момичета, днес ходихме да пазарим нещата за болницата, разни козметични продукти и перилни препарати. В магазина много горещо ми препоръчаха пелени за многократна употреба Bambino mio. Някоя от вас използвала ли е такива, чудя се дали са добър вариант. Гледам, че са доста скъпички, но и памперсите са еднократна употреба излизат соленко.

# 534
Добър вечер,да се отчета и аз,днес бях на ЖК за съжаление докторката ми е болна и днес я нямаше,а така ми се искаше да видя бебчо Sad но пък с акушерката свършихме работа с консултацията е наддала съм още 5кг  Embarassed и старите +17 ехеее  261uu лелееее чак не ми се мисли живот и здраве след раждането как ще изглеждам  Rolling Eyes ooooh! за сега големият корем прикрива другите сланинки,но после ... Crazy и така ...днес ме предопредиха че това е последната бременност за мен,2 операции секцио и се приключва с ражданията.. това е на 4 февруари излизам майчинство и ще определим дата за секциото казаха през първите 2 седмици от 9ти месец,ако всичко е нормално  Peace
 Лека и мека,мамчета!  bouquet

# 535
Разписвам се и аз - бяхме на 3-тата ФМ днес, всичко с девойката ни е наред, 1800 гр е вече  Simple Smile Доплер, води - също в норма. Искаше ми се да видя личице, ама си беше сложила ръчичката пред лицето и отказа да я махне  Simple Smile

Днес забелязах и тънка и бледа линеа негра, но си я има. Буквално вчера нямаше нищо, доста се изненадах  Shocked Друг има ли?

Поръчах някакъв уред, който мери температура и влажност на въздуха, утре трябва да пристигне, че ме гони параноята, че в нас е по-влажно от нужното и да видим какво е положението. Чакам и дрешки в сряда, изобщо в тоя студ да живее онлайн пазаруването  Laughing

За стойките за ваничка какво мислите? На живо ми се сториха доста удобни, но малко ме тревожи дали са стабилни, ако някой има опит, да сподели Simple Smile

Хайде, че стана дълго. Лека вечер   bouquet

# 536
Относно обиколниците споделям мнение,  че не са необходими.  Намам предишен опит,  но съм чела и обсъждала с приятелки, че спират въздушната циркулация и особено за преносими кошарки не са препоръчителни, дори безмислени. И ние си имаме един малък, но не мисля да го ползвам,  тъй като сме с кошара, но просто беше в комплект с чаршафките.  В първите месеци бебето няма да има нужда от обиколници, ако е в дървена кошара, но като започне да се върти и изправя ще затрябва.

Имам линеа негра от около месец, забелязвам че се удължава и потъмнява. Започва от долу и завършва между пъпа и гърдите ми. И като стана въпрос, как сте с гърдите?  Моите хем набъбват, хем се удължават към земята  Joy hahaha ох, дано да си възвърнат формите после, много си ги харесвах преди,  а сега - щори  Embarassed

Първоначално си мислех за стойка за ваничката, но така или иначе банята не ни е голяма, ще ползваме масата в кухнята.  Струва ми се много по-удобно, лесно и стабилно. Мисля да си вземем обикновена ваничка със поставка вътре, с цел по-дълго използване. Предполагам,  че анатомичните няма да са удобни за дете на 2-3 години.  Споделяйте опит и аз не знам дали съм права

Последна редакция: пн, 05 яну 2015, 21:38 от dalgoto_chorapche

# 537
Днес и аз забелязах,че имам съвсем тънка и бледа линия негра в интимната зона е по изразена,но е по цялата дължина на корема,с първата бременност я нямах ... newsm78

# 538
Аз я имам от доста време,но е до пъпа

# 539
Здравейте, мамчета! Честита нова година! Нека тя донесе на всички ни много радости и щастливи мигове!  Heart Eyes И аз днес ненадейно бях на преглед - трябваше да ходя чааак на 15ти , но покрай един амбулаторен лист уж за 2 мин. и намерихме време и за бебо  Laughing Вече е 2100 гр.  #Crazy в 32 седмица, но отговаря за 33  Crazy Води, плацента.. всичко си е наред. Каза ми да пия мн вода, повече от 2 л. на ден за да запазя  количеството на околоплодните нормално.  Simple Smile И така щастлива от неочакваната среща с бебо отидох и напазарувах 1 торба все неща за него  Heart Eyes Взех няколко цели гащеризончета и един мн сладък комплект за изписването ( уж нямаше да вземам специален, но този ми хареса мн    Blush http://kosara.bg/bebeshki-komplekt-za-izpisvane-b1992 на живо е по сладък  Wink)
Това от мен за сега. Лека и спокойна нощ  Hug

Общи условия

Активация на акаунт