Отговори
# 390
болничния ми изплатиха, включително и частта за декември още на 17ти Simple Smile
явно като компенсация, че този от септември също ми го плащат сега Simple Smile))
в рамките на 10-на дена ми преведоха болничните за 3 месеца

# 391
  • София
Здравейте и от мен  Hug !
Аз също съм от тези ,които са сравнително готови.Никак не съм суеверна!И преди съм писала ,че с Йоана си изиграхме доста кофти номер-бяхме решили да пазаруваме щом влезна в деветия месец ,а тя взе ,че се роди в първи яден на деветия месец.Добре че си бях набелязала основните неща и координирах ММ по телефона какво от къде да търси ,но определено на него не му беше никак приятно изживяване ,така че сега мисля да приключа с покупките доста по-рано  Grinning .
Пуснах една поръчка от Мадъркер с дрешки за бебо и мисля ,че като за начало сме ок.Похвал  Grinning :
http://www.mothercare.com/Mothercare-Winnie-the-Pooh-3-Piece-Set … ml?singlehit=true
http://www.mothercare.com/Mothercare-Lined-Denim-Dungaree-Set/LC … ml?singlehit=true
http://www.mothercare.com/Mothercare-Socks---5-Pack/LA0289,defau … ml?singlehit=true
http://www.mothercare.com/Mothercare-Trousers%2C-Shirt-and-Cardi … ml?singlehit=true
http://www.mothercare.com/Vintage-Car-Sleepsuits--3-Pack/LC6202, … ml?singlehit=true
http://www.mothercare.com/Mothercare-Truck-Sleepsuits---3-Pack/L … ml?singlehit=true
http://www.mothercare.com/Mothercare-Lion-Novelty-Fleece-Dress-U … ml?singlehit=true
http://www.mothercare.com/Vintage-Car-Bodysuits---5-Pack/616577,default,pd.html

Имам и едно комплектче с Том и Джери ,като това с Мечо Пух и за изписването ще е едно от двете + гащеризона лъвче  Heart Eyes .
Ще прегледам също и какво имам и от каката и и какво мога да използвам  от него с младежа.Каката ми беше бебе с ГЕР и определено и 15 дрешки от вид не ми стигаха .Вкъщи дрехи могат да съхнат само на открита тераса и е много сложно с тази процедура  ooooh! .Силно се надявам малкия да няма рефлукс и да си спестя тези приключения.
Остана ми да стегна моят багаж.Както първият път ,ще раждам в Тина Киркова ,но изобщо не си спомням какво ми трябваше  .

С Йона през цялата бременост не можех на 100% да повярвам ,че е момиче и нон стоп питах лекарката дали не се е променил пола  Laughing .Накрая когато я изроди ,първите думи на лекарката към мен бяха "Виж че не съм те излъгала ,момиче е ! "  Joy  .

Последна редакция: вт, 30 дек 2014, 08:11 от geryaleksandrova

# 392
geryaleksandrova     mini_79  много хубави покупки -  количката май е доста по широчка от това което съм разглеждала
  въпросче за гащеризончетата от mothercare  -  10 лири за един брой ли са или за 3

аз вече втори тур правя на пране на дрешки от баткото
много забавно ми беше като си открих  3 лигавничета но томи типи от преди 14 г. -  и всяко с надпис закуска обяд и вечеря - не са трепнали как не съм ги дала на някой не  знам
повечето връхни дрешки съм ги раздала но имам много бельо и всичко  беличко та беличко -  по 7-8 ританки, блузки с прехлупване и с копчета, бермуди и няколко бодита одеялца и чаршавчета....

но топли гащеризончета определено трябва да  накупувам както и комплект за изписване  шишенца и т.н.

за багажа за болницата -  разглеждах еднократни гащи на Канпол по 5 бр  в опаковка
имате ли представа дали  са някакви найлонки или от др. материя

# 393
Добро утро, момичета!

Наистина страхотни покупки, комплектът с Мечо Пух е особено сладък  Heart Eyes

Аз тази нощ не мигнах от болки в тазобедрените стави  Tired

Видях ваничката на mini и се сетих да ви питам, какво мислите за тези мрежички за къпане, дали са удобни, някой да е ползвал?

http://www.hippoland.net/sevi-baby-mrezha-za-vana-03

И друго - столчето за кола нали не е трудно за монтиране? Че ще сме без кола почти целия януари и няма да остане много време за "тренировки" на слагане преди изписването. Но ми се струва просто  Thinking

# 394
   JT, aз мисля да взема мрежичка за къпане, но от тези които са пълни със стиропорени топчета и се слагат на дъното на коритото - струват ми се по-удачни и стабилни. Simple Smile
http://kasida.bg/product/28874/bebeshka-podlozhka-za-kapane-s-pa … -sini-tochki.html

# 395
това с мрежичката си е  идея
аз   съм виждала само допълнителна поставка - като  жезлонгче за баня, но ми се  струва че само ще заема място и не е много функционално
мрежичките са готини

# 396
  • София
Гащеризончетата са 3 бр за 10 лири ,в момента ми се вижда най-изгодно .

# 397
Страхотни покупки сте направили Simple Smile каква е цената на доставката в mothercare

# 398
Здравейте момичета страхотни покупки и аз се присъединявам към въпроса на mimsy .Каква е цената за доставка от сайта и как става по точно поръчката и имали нещо по специфично което трябва да гледаме при поръчка?
Аз имам доста неща от каката даже и не обличани пак и все пак не е от доста години само 1  год. и 8 месеца пак и ще са в един сезон .Иначе за сега съм и купила помпа за кърма ,комплект за изписване ,и 2 комплектчета боди с ританки  и няколко шапчици. От каката сигурно имам 10-15 бодита и пак толкова ританки около 7-8 комплекти  само сякаш гащеризончета са малко на брой .Аз съм си купила само една нощница за болница и сега като ви чета май и аз трябва да се приготвям ,ама си мисля след 3-та ФМ и това да свърша.

# 399
Аз съм купила само едно боди, чорапки, шапка с терлички и ръкавички и една залъгалка Simple Smile
Дадоха ми дрешки и то много, има за различни възрасти от 0 месеца чак до 18 месеца.

И да се похваля поръчах сега количката, кошарката, стерилизатор, 2 бр. шишета, уред за затопляне и хигиенен комплект  Party
След празниците продължавам  Grinning
Може ли да споделиш с нас какви шишета си купила като марка. Също и за стерилизатора- марка и дали е за микровълнова или електрически.  И аз след празниците трябва да започвам да купувам малко по малко...  За сега имам купена само една шапка.  Hug  Казаха ми, че това трябва да е първата покупка за бебчето...   Grinning
Това за шапката и на мен ми го казаха, аз също това купих първо  Grinning
Шишетата са на Tommee Tippee, както и останалите неща които съм изброила по горе, че съм поръчала, стерилизатора е електрически, моята микровълнова е по-малка и няма да се хване в нея. Hug

Сега ми се обадиха, че утре ще пристигне количката, много се вълнувам  Party
Нея си поръчах от Борса Галикс, а кошарката от охобохо, чакам и за нея обаждане днес  Party

Добър ден

# 400
Добро утро, момичета!

Наистина страхотни покупки, комплектът с Мечо Пух е особено сладък  Heart Eyes

Аз тази нощ не мигнах от болки в тазобедрените стави  Tired

Видях ваничката на mini и се сетих да ви питам, какво мислите за тези мрежички за къпане, дали са удобни, някой да е ползвал?

http://www.hippoland.net/sevi-baby-mrezha-za-vana-03

И друго - столчето за кола нали не е трудно за монтиране? Че ще сме без кола почти целия януари и няма да остане много време за "тренировки" на слагане преди изписването. Но ми се струва просто  Thinking
Аз снощи също гледах тези мрежички и ми се струват удобни... Но все още не съм стигнала до там и не съм се ориентирала още Simple Smile

# 401
Браво за хубавите покупки момичета! Страхотни са! Със здраве да си ги ползвате!   bouquet  bouquet  bouquet

Аз с пазаруването горе долу съм се справила с основните неща, много имам и дадени от приятели и вече са готови за малкия бонбон Simple Smile Аз мислех да довърша списъка с покупки януари, ама съвсем бях забравила, че от 5 до 23 съм на лекции по цял ден и само неделята ще ми е свободна Sad Направо си  ме хваща страх, че няма да смогна да ги докупя, а така ми се искаше всичко да е готово преди да вляза в 9-тия месец... Ама ще го мъчим някак, какво да се прави Simple Smile Важното да са живи и здрави бебоците ни, пък другото няма значение Simple Smile

За болничните си говорехте, аз да похваля НОИ - на 23-ти ми пуснаха паричките за целия декември.  Party Party Party Преди това имах превод на 2-ри за Ноември и до сега си ми ги изплащат навреме и без проблеми Simple Smile Дано и от тук насетне нещата не се променят Simple Smile

JT, много лесно се монтират повечето столчета, но сигурно си зависи от модела. Моето е Peg Perego и за 5 минути се слага. Пък и в края на краищата, тати за какво е Wink Нека се помъчи малко Wink хихихх

Накрая пак ще се оплаквам Sad Сутринта станах до 00 и легнах пак. Ей, след 5 мин. като ме почнаха едни болки под лъжичката, като при язва и гастрит, ама доста силни. И целия корем ме заболя, явно пак черва и стомах Sad От притискането на бебока ли стана, от друго ли, идея си нямам. А нищо не съм правила, че да го предизвикам  newsm78 Боля,боля и накрая мина, ама странно ми се стори. Друг с подобни оплаквания да има?  newsm78

# 402
Браво за хубавите покупки момичета! Страхотни са! Със здраве да си ги ползвате!   bouquet  bouquet  bouquet

Аз с пазаруването горе долу съм се справила с основните неща, много имам и дадени от приятели и вече са готови за малкия бонбон Simple Smile Аз мислех да довърша списъка с покупки януари, ама съвсем бях забравила, че от 5 до 23 съм на лекции по цял ден и само неделята ще ми е свободна Sad Направо си  ме хваща страх, че няма да смогна да ги докупя, а така ми се искаше всичко да е готово преди да вляза в 9-тия месец... Ама ще го мъчим някак, какво да се прави Simple Smile Важното да са живи и здрави бебоците ни, пък другото няма значение Simple Smile

За болничните си говорехте, аз да похваля НОИ - на 23-ти ми пуснаха паричките за целия декември.  Party Party Party Преди това имах превод на 2-ри за Ноември и до сега си ми ги изплащат навреме и без проблеми Simple Smile Дано и от тук насетне нещата не се променят Simple Smile

JT, много лесно се монтират повечето столчета, но сигурно си зависи от модела. Моето е Peg Perego и за 5 минути се слага. Пък и в края на краищата, тати за какво е Wink Нека се помъчи малко Wink хихихх

Накрая пак ще се оплаквам Sad Сутринта станах до 00 и легнах пак. Ей, след 5 мин. като ме почнаха едни болки под лъжичката, като при язва и гастрит, ама доста силни. И целия корем ме заболя, явно пак черва и стомах Sad От притискането на бебока ли стана, от друго ли, идея си нямам. А нищо не съм правила, че да го предизвикам  newsm78 Боля,боля и накрая мина, ама странно ми се стори. Друг с подобни оплаквания да има?  newsm78
Мила, не искам да те плаша, но това ми прилича на болки идващи от жлъчката. Преди 4 години се оперирах от жлъчка, че имах камък, и кризите ми бяха доста болезнени по 5,6 часа. Една моя приятелка получи жлъчна криза по време на бременността, знам че се получава често защото матката притиска много органи така и жлъчката. Сподели с АГ, ако имаш пак болки! Дано да е стомаха, стискам палци!

# 403
Tед нещо средно между хартия и синтетика са. Препоръчвам  евтини китайски бикини пред тях  Peace 

# 404
Момичета, да питам как ги мислите нещата. за НГ? Нищо не ми става,  ама нищичко нооооо ММ иска да сме навън  Crossing Arms

Общи условия

Активация на акаунт