Отговори
# 405
Момичета, да питам как ги мислите нещата. за НГ? Нищо не ми става,  ама нищичко нооооо ММ иска да сме навън  Crossing Arms

Кажи му, че трябва да излезете по магазините, за да си купиш нещо, това може да го откаже  Laughing

Ние ще сме вкъщи, планирам да съм си с клин и суичър, та поне това няма да го мисля.

Смехуранка, аз по принцип имам проблеми с гастрит и на няколко пъти през Б съм получавала подобни болки. Уж от нормални храни, които си ям по принцип. Ако се повтори, най-добре се консултирай с АГ, че е много неприятно.

Аз пък още нямам болничен, явно ще чакам догодина, мрън  Crossing Arms

# 406
Аз забравих да кажа, че принципно си имам гастрит, та да не кажа и наченки на язва. И песъчинки в бъбреците си имам, но те вече знам как ме болят като ме срита бебока право там Simple Smile Болките обаче не бяха обичайните при нито едно от двете. Sad Дано само да не е жлъчката наистина Sad  Иначе и от храна не е, понеже за трети ден вечерям едно и също, а само днес ми беше така. На 5-ти ще питам като отида на ЖК, дано е било както предните болки единичен случай без повторение.

JT, със сигурност ще остане за новата година плащането, но ако се забавят и до 10-ти няма преводи не е лошо да звъннеш да попиташ. Доста време се бавят, да няма проблем с болничния  newsm78

белла дона, за НГ аз реших да съм си вкъщи, но въпреки това успях да си измуфтя една рокличка за празника (е, не е кой-знае какво, ама ми става и ще мога да си я нося и после, ама с коланче Simple Smile

# 407
искам да съм си в нас! JT мисля да пробвам номера с новите дрехи  Mr. Green

Смехуранка завиждам ти за формата щом ще можеш и после да я носиш  Hug

# 408
белла дона, не съм толкова за завиждане, колкото роклята е тип балон  Laughing Много сладурска, с дълъг ръкав и от бюста надолу е широка, отдолу се стеснява. Горе-долу такава, само че графитен цвят и без панделка

# 409
аАуууу, че хубавооо! Отивам на шопинг   animal037

# 410
Smehuranka, рокличката е много сладка! Ние за НГ ще сме при родителите на приятеля ми, само четиримцата, така че няма да се контя, пък дори и да искам, нямам какво да облека. Ще ме гледат небрежна Simple Smile
 Момичета, кажете ми, моля ви, как да се присъединя към facebook групата?

# 411
Smehuranka, рокличката е много сладка! Ние за НГ ще сме при родителите на приятеля ми, само четиримцата, така че няма да се контя, пък дори и да искам, нямам какво да облека. Ще ме гледат небрежна Simple Smile
 Момичета, кажете ми, моля ви, как да се присъединя към facebook групата?
      И аз търсих групата във фейс но не можах да я видя и да се включа

# 412
  • София
Ние също ще сме вкъщи ,но мисля малко да се понаглася  Laughing .Имам една по-офицялна рокля от предната бременост с висока талия и ще заложа на нея  .

И аз съм от желаещите да се включа във фейсбук групата.

# 413
Ние на НГ ще сме при сестра ми и няма да имам проблем с контенето. Имам една туника която ще ми е официалния вечерен тоалет. Ноооо щерката ( която е на 5) още с отварянето на очите започна преговори с коя рокля и кой чорапогащник ще е довечера!

# 414
И ние сме си в къщи. ММ е рожденик на 30.12. така , че си вземах петте пари от гости вчера. Тази вечер сме си само тримата.На каката много и харесва защото от вкъщи се вижда цялата заря .
А за болничните аз ходих вчера да проверя на място в НОЙ, защото предния път имах проблеми с мързеливи държавни служители. Първият ми болничен беше изплатен с много ходене по мъките когато дъщеря ми беше вече на 4 месеца.Отговора им беше ами те са тука ама никой не ги е изчислил. Така че този път по от рано и болничните са изчислени даже ми каза колко са но заради празниците малко ги забавяли и щели да ги изплащат първата седмица на януари.

# 415
  • София
Ноооо щерката ( която е на 5) още с отварянето на очите започна преговори с коя рокля и кой чорапогащник ще е довечера!
Хах и в къщи е същата история :коя рокля ,кой чорапогащник ,пък плитки или опашка ...  Grinning .

# 416
Добро утро момичета сервирам ви едно кафенце
Аз малко сякаш се по оправих поне гърлото не ме боли ,но хремата още я боря.Малката и тя се по оправи .Ние на НГ ще сме при нашите  на село във вилата с камината ,аба супер ще е .Аз конкретен тоалет за НГ нямам ,но ще бъда с една туника клин и отгоре нещо като жилетка.
Аз забравих да кажа ще на последните изследвания хемоглобина ми беше паднало на 105 и сега пия желязо и фолиева киселина 3 пъти по 3 някой да пие в толкова големи дози фолиева киселина.
Ами толкова от мен искам да ви пожелая весело посрещане на Нова Година ,много здраве ,щастие и късмет през новата 2015 и през Март месец пожелавам на всички (вкл. и на мен ) по едно здраво и пухкаво бебе

# 417
Радвам се, че ви харесва рокличката Simple Smile То не е кой знае какво, памучна е и много прилича на туника, ама е новичка за Новата година Wink

Аааа... Ей сега ви излових кой не чете първата страничка Stuck Out Tongue Winking Eye Stuck Out Tongue Winking Eye Stuck Out Tongue Winking Eye
За групата във ФБ ми пратете на лично линк към вашия профил и аз ще ви добавя, понеже групата е тайна и не излиза при търсене.   Party Party Party

valari86, аз от началото на бременността и три четири месеца преди това пиех по 10 хапчета фолиева на ден. Сега пия по 4-5 дневно, но понеже изследванията са добри. Бъди спокойна, не е проблем количеството и не ти натоварва излишно организма. Те са водоразтворими витамини и което не усвоиш, просто го изхвърляш. Честно казано не знаех, че ФК влияе върху хемоглобина, аз мислех, че само желязото го предписват.  newsm78 Пий си ги спокойно и не се притеснявай Simple Smile

Вчера успях да изчистя целия апартамент, та новата година да започне"на чисто", а днеска ми е ден за приготвяне на вкусотиикииииии Simple Smile

Та ха сега да видим, кой какво ще приготви за вечеря ?    cook

Аз се спрях на пържолки на фурна с топено сирене и сметана, картофено пюре със сушени зеленчуци за цвят и аромат, туршиика и сухо мезенце Simple Smile Десерта още го умувам...   cook 
Вие сте на ред Simple Smile

# 418
Аз пък започнах от десерта- крем карамел с козунак. После зареждаме гювеча с месце и сърми, а следобед ще меся питката ,но салатките на съм ги измислила.По поръчка на дъщеря ми май ще правя руска салата ,че много я обича.

# 419
Аз съм започнала ужасно да се задъхвам, това дали е от притискането на диафрагма/бели дробове или друго? Буквално само от по-дълго говорене се задъхвам  Thinking

Иначе за готвенето - и ние ще сме на пържоли, ще правя зеленчукова салата и задушени моркови със сметана. Имаме и сиренца за виното на мъжа ми. Десертът го купих  Laughing

Ако не намина после пак - весело посрещане на новата година и хубави здрави бебенца на термин  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт