Отговори
# 420
JT, за задъхването и аз съм същата- вчера говорих по телефона с приятелката ми, дето роди и като се заприказвахме...един час. А аз само спирам и дишам тежко... а си седях кротко на стола, без да правя нищо друго. А пък ако съм в движение през това време, направо става страшно - все едно съм пробягала 5 км.  Crazy

И на мен ми се правеше русска салатка за НГ, ама вчера доядох тази от коледа(понеже я обожавам и я правя в наааааай-голямата тенджера, дето имам) и не върви пак да забърквам. ММ и без друго не си пада по нея, та ако направя ще си я ям до рождения ми ден сигурно  Party

# 421
Приятно празнуване на всички на Новата година и нека тя да ни донесе много повече ЛЮБОВ И ЖИВИ И ЗДРАВИ ДА СЕ РОДЯТ БЕБОЦИТЕ НИ !   ylinfant newsm30 preggo Two Hearts Two Hearts newsm81  madnoel santa2 Close-mas: People Santa

# 422
Аз съм +1 за задъхването но при мен  от месец някъде,а и корема ми е височко отдавам го на това.
За новата година сме на гости в приятел(ерген) така,че готвенето се падна на мен.Улесних се с готова руска и млечна салатка.Една шопска ще врътна набързо,пържени картофки,баница и пържолки на скарата,само не знам в този студ как ще стане номера с печенето,но ще опитам   Peace

# 423
Здравейте момичета : )

Аз се включвам с пожелание за весело посрещане на Новата Година, здраве, късмет и много успех пред предстоящите вълнуващи събития. Присъединявам се и към пожеланието на Sunshine, бебоците ни да се родят живи и здрави, и много да ни радват. : )

(Съжалявам, че не съм от активните в писането, но чета с интерес и благодаря на всички за полезните съвети.: ))

Отново, весело посрещане на Новата Година и много усмивки. : )

# 424
Момиченца, дайте ми съвет, моля! От 2 седмици пия Феретаб комп. заради нисък хемоглобин. Обаче вчера свърших хапчетата, обиколих всички аптеки в квартала (и съседните), но нямаха такова, дори не зареждат от него. Питах лекарката и тя ми каза да го заместя с Феро Фолгамма, пак да пия 2 пъти по 1 хапче. Дозировката обаче ме притеснява, защото в листовката пише, че бременни трябва да приемат не повече от 1 хапче на ден, защото има 5mg фолиева киселина, а това било оптимално количество за бременни. Отделно си пия и Неофолик ( 1 дневно) и ме притеснява да не прекаля с фолиевата киселина. Притеснявам се да звъня на лекарката ми за пореден път днес, защото е от грубичките и вече може да ми тегли една майна... Ако има някой, който да е използвал тези лекарства, моля ви, кажете ми, има ли място за паника или да си ги пия и да не му мисля?

# 425
Djumi88, не се притеснявай, не може да се предозираш с ФК. Излишното се изхвърля от организма. Щом ти е изписано от лекар си ги пий 2пъти х 1т. Аз пия Феро фолгама и витамини, в които също има ФК.

# 426
Sweety , много ти благодаря, успокоих се! Весело посрещане на НГ!

# 427
Весело прекарване на нова година!  happy bd baloni  Пожелавам на всички момичета здрави,доносени и пухкави бебчета през 2015 година!!!Остават ни само още няколко седмици на бременност preggo,нека са пълни с щастие и любов,а след тях с още повече радостни дни!!! newsm30  ylinfant smile3541 smile3541

# 428
Весело посрещане на Новата година и от мен Simple Smile

# 429
И ние тази вечер ще сме си само с мъжът  Simple Smile Поизчистих и аз ,за да ни е на чисто Новата година .
Менюто е рибно - калмари и пушена сьомга  Grinning
Баничка направих  ,и едни питчици ми втасват , да го поглезя Grinning
За десерт мисля,че място няма да се намери  Grinning

Желая весело посрещане на Новата година . много хубави емоции през 2015и най-вече здрави и прекрасни бебчета  !   Grinning

# 430
Djumi88, според мен с тези дози фолиева в Феро Фолгама-та не е нужно да пиеш Неофолика. Няма как да предозираш принципно, но за твое спокойствие по-добре го спри и си пий както лекарката ти е казала 2х1 от ФФ. Аз също вземах по 4-6мг. фолиева, сега съм я намалила на 2мг. Не е страшно Simple Smile

Момичета, пожелавам ви през новата година да бъдете много здрави, щастливи и винаги усмихнати. Да се радвате на малките неща в живота, които предстоят да ни се случат. Да бъдете обичани и обичащи и да вярвате в доброто Simple Smile И на последно, но не и по важност място, ви желая много леко и безпроблемно раждане. Едни прекрасни малки мартенски ангелчета , здрави силни и игриви, и много щастливи Simple Smile Весело посрещане и до нови срещи през новата 2015 година !!!

bigdance2  bigdance2  bigdance2

# 431
Честита Нова Година!!! Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts  bigdance2 Tada  ura

# 432
# 433
Happy New Year! Party   Party   Party
Малко остава  Joy

# 434
Честита Нова Година! Много здраве, щастие и пухкави бебоци март месец  Hug  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт