Отговори
# 435
  • София
Честита нова година !Много здраве и щастие на всички  Hug !

Менюто ни снощи беше суши ,панирани калмари ,панирани кашкавалчета и т. сиренца със сладко (трябваше да има и саламурено сиренце пане ,но не успях да стигна до него ) ,руло Стефани по желание на Йоана ,баница и салати ,за десерт се изхитрих и 100 грама сладки го направиха вместо мен - няколко различни вида мини чийз кек .Сега ще дояждаме до Иванов ден  Mr. Green .

Последна редакция: чт, 01 яну 2015, 09:05 от geryaleksandrova

# 436
Здрава, мирна и щастлива да е новата 2015
Не остана мили момичета, аз след 10на дни влизам в 8мия /не, че не ми се е зараждало/

ние я посрещнахме у нас само 4мата, направихме си разходка през деня до Бузлуджа, че в Сз няма сняг- само сух студ, следобед се прибрахме и за час- два спретнах новогодишната трапеза- пържолки от врат с гъбки и сос бешамел на фурната, картофи с билки и масло също във фурната, парти кюфтенца, ордьоври от луканка, пастърма, два- три вида купешки салати, направих баница с късмети, имахме си и от Коледа тиквеник, мандарини, портокали, ябълки, киви- плодове на корем
шампанското ни беше детско  Mr. Green
пак я посрещнхаме новата година, а и храна оостана, въпреки че не сме се приготвяли много

# 437
Честита Нова Година! Много здраве, любов и прекрасни бебчета   bouquet  Heart Eyes

Аз се събудих в 8, а ми се искаше да спя до обяд  Simple Smile

Във февруарската тема бебетата започнаха да се раждат вече  Shocked Като едното родено бебче е с термин седмица преди моя! Изпаднах в тих потрес  Laughing

# 438
Честита нова година Simple Smile Да ни донесе само хубави емоции и здрави бебета. Ние я посрещнахме тихо и кротко, а сега чакаме приятели на гости. Тръпна в очакване какви късмети ще им се паднат от баницата, добре, че имат чувство за хумор. По традиция я прави ММ, негово дело са и късметите, леко шеговити, като към текста има и негова малка рисунка като карикатура. На него му се падна "Братче на Бобчо" (Бобчо е кодовото име на бебето, което чакаме), чудно ми е коя ли ще е майката, хахаха, или най-много 2016 да я посрещна отново бременна. На мен пък ми се падна "Нов любовник/любовница" - да, да, така стават тия неща с 15 кг отгоре, лактираща и с бебе Simple Smile)

# 439
Честита нова година!Много здраве, късмет и успехи през новата година!
Честит имен ден и на именниците!

Аз от вчера съм в еуфория, пристигна количката  Party

Хубав ден

# 440
Честа нова 2015 година, скъпи мами!!!
Желая ви много здраве, щастие, късмет и сбъдване на всички мечти!!!
И нека през Март всички да се похвалим със здрави и пухкави бебоци и леки раждания за нас!!!

# 441
Честита Нова Година! Малко остава до прекрасните ни бебенца Simple Smile

# 442
Честита нова година! Да донесе много хубави емоции и здрави бебчета!

# 443
 Честита Нова Година !
С пожелание да сте здрави,вие,вашите бебчета и семействата ви
Бьдете обичани и обичайте и нека 2015г сбьдне мечтите ви

И вьв врьзка с подготовката за раждането да ви попитам какво бельо  подготвяте за болницата?Аз си мислех за еднократно.А колани за след ражане ще купувате ли и  имате ли отзиви за марка и модел?

# 444
Честита Нова Година и от мен! Желая на всички много здраве, любов и щастие. Всички бебета да си дочакат термина (или поне 9-тия месец), да се родят здрави и много да ни радват Simple Smile

Аз имам един въпрос - как мога да си сменя следящия лекар по ЖК? И трябва ли да го уведомявам, че ще го сменям?

# 445
ЧЕСТИТА НОВА ГОДИНА И ОТ МЕН!!!Да сте живи и здрави,весели ,засмяни и само с положителни емоции обградени!!!

# 446
ЧЕСТИТА НОВА 2015 ГОДИНА И ОТ МЕН!
Бъдете много здрави, щастливи, с много късмет, радвайте се на близките си и не на последно място - безпроблемно и леко раждане, здрави, послушни и усмихнати бебчета!

# 447

Честита Нова Година! Дано ни донесе много здраве, късмет, любов и здрави бебчета през март!

Krasito_90, доколкото знам трябва да си вземеш направление от личния за смяна на наблюдаващия бременността. Мисля, че трябва да уведомиш настоящия, защото ще ти трябват документите от изследвания и прегледи.
При моя АГ има табелка, че преизбор на лекар се прави до 30г.с. - виж дали няма да ти е късно вече.

# 448
За много години, момичета! Пожелавам ви да сте здрави и да имате вълшебна година, изпълнена с прекрасни емоции с новите бебочета!

# 449
`ЧЕСТИТА НОВА ГОДИНА МОМИЧЕТА,
ВЕСЕЛА, МИРНА И КЪСМЕТЛИЙСКА ГОДИНА! И ЕДНИ ЗДРАВИ И ПУХКАВИ БЕБЕТА!

На мен от баницата ми се падна БЕБЕ ( каква изненада) и любов.
Аз за колан се чудех да купувам ли? Вие какво мислите по въпроса?

Общи условия

Активация на акаунт