Отговори
# 540
Добър вечер

Да се отчета, днес бях на ЖК, бебка е вече 1700кг, всичко върви нормално, както винаги мърдаше постоянно за да затрудни лекаря  Grinning
Ако не се обърка нещо оставам за естествено раждане.
След две седмици започвам с мерене на тоновете и на 30-ти пак на преглед.

Линеа негра имам от много време, доста тъмна и е от гърдите до долу.

Днес и кошарката пристигна, чакам утре помпата за кърма,  стерилизатора и нагревателя за шишета/пюрета Simple Smile
Днес от Комсед купих само 5 броя лигавници.
Чудя се само за кошарката дали трябва допълнителен матрак, има нещо като матраче но ми се струва тъничко   newsm78

Спокойна вечер

# 541
Добър вечер

Да се отчета, днес бях на ЖК, бебка е вече 1700кг, всичко върви нормално, както винаги мърдаше постоянно за да затрудни лекаря  Grinning
Ако не се обърка нещо оставам за естествено раждане.
След две седмици започвам с мерене на тоновете и на 30-ти пак на преглед.

Линеа негра имам от много време, доста тъмна и е от гърдите до долу.

Днес и кошарката пристигна, чакам утре помпата за кърма,  стерилизатора и нагревателя за шишета/пюрета Simple Smile
Днес от Комсед купих само 5 броя лигавници.
Чудя се само за кошарката дали трябва допълнителен матрак, има нещо като матраче но ми се струва тъничко   newsm78

Спокойна вечер
Здравей.  Би ли споделила с нас каква помпа за кърма си поръчала , че и аз се чудя каква да вземам дали от по-евтините или от по-скъпите?  А и за стерилизатора също.  Накупила съм някои неща за бебка , но до уредите все още не съм стигнала.  И за шишетата на каква марка сте се спрели?  Rolling Eyes Препоръчаха ми тези на Авент, но гледам доста хора са се насочили към шишетата на Томи Типи...  Но не знам защо ми изглеждат малко неудобни.  newsm78

# 542
аз май бавно и неусетно вървя към финализиране на покупките
количката ни също пристигна, останаха помпа и шишета, биберон, комплект за маникюр, бейбифон, слинг, козметика, памперси ... но това ще го купя живот и здраве като се пренесем в новото жилище /надявам се до месец да се случи вече, че аман от майстори/
тогава ще пера и ще приготвям и дрешки, надявам се да ми стигне времето, че предния път като се нанасяхме след няколко часа родих най-голямата  Tired дето се вика дежа вю получавам ....
от много работа през декември не успях да отида да ми премерят околоплодните и плацентата, но тази седмица бива да отида на преглед
кг вече споделих +13 съм до тук, влизам в 8мия след 3 дни, но като цяло от края на септември до сега само 5 кг, което за 3 месеца и половина си е направо страхотно- това който разправя, че най-много се качва последните месеци ... винаги съм била против генерализациите Simple Smile)) в случая мисля, че го опровергавам стабилно
в края на януари ще ходя на среща с анестезиолог в клиниката, в която ще раждам, ще говорим и с доктора ми, но на 90% ще ми вадят бебето- остава да се разберем за датата Simple Smile))
най-тъпото е, че голямата ми дъщеря и тя е в края на февруари и никак не ми се иска да са на една дата със сестра си, после пък се зареждат едни празници 1, 3 март- ми не искам детето ми да е на някакъв празник родено, искам да си има негов си ден ...  Tired да ми имат хората проблемите, а

# 543
dianagk, марката на уредите и помпата е Томи Типи, шишетата и хигиенния комплект също.
На Авент само една залъгалка купих,  заради това, че има капаче.

Аз с кг съм +20  Crazy
Повечето качих в началото, сега почти не качвам.

Хубав ден

# 544
Здравейте! Честит имен ден на всички Йорданки и Йордановци!

Аз да попитам дали няко знае случаино къде мога да намеря този прерарат     

http://apteka.framar.bg/30030082/%D0%B8%D0%BC%D0%BF%D1%80%D0%B5% … 250-%D0%BC%D0%BB-     в магазин? Търсих на всякъде но вижам за сега че се предлага само online  Sad Sad Sad Cry Confused искам да започна с прането на бебешките дрешки но не с обикновен прах или препарат  teo bebe или от този сорт. Много съм си го харесала и виждам ив х-ката че и дезинфекцира добре... дали може да се намери и закупи не само чрез интернет това ми е въпроса ако някои знае HELP PLEASE  smile3525 smile3525 newsm08 newsm08 yes yes newsm03

# 545
Здравейте! Честит имен ден на всички Йорданки и Йордановци!

Аз да попитам дали няко знае случаино къде мога да намеря този прерарат     

http://apteka.framar.bg/30030082/%D0%B8%D0%BC%D0%BF%D1%80%D0%B5% … 250-%D0%BC%D0%BB-     в магазин? Търсих на всякъде но вижам за сега че се предлага само online  Sad Sad Sad Cry Confused искам да започна с прането на бебешките дрешки но не с обикновен прах или препарат  teo bebe или от този сорт. Много съм си го харесала и виждам ив х-ката че и дезинфекцира добре... дали може да се намери и закупи не само чрез интернет това ми е въпроса ако някои знае HELP PLEASE  smile3525 smile3525 newsm08 newsm08 yes yes newsm03

Има го в Била и Кауфланд. Но той не замества праха за пране, а се добавя към него за дезинфекция. Слага се в отделението за омекотителя.

# 546
sunshine2991 миналата седмица си го купих от Кауфланд, има деликатен аромат, доволна съм! Simple Smile
JT нашата ваничка е със стойка, беше ми безкрайно удобна така - по-висока. Един съвет, виж на живо дали стойката пасва перфектно на ваната. Като избирахме нашата се видя, че доста "комплекти" не са реално комплекти, а ваната е нестабилна върху стойката.  
Ето тази е нашата, друг  цвят само..
Скрит текст:

Последна редакция: вт, 06 яну 2015, 13:05 от ShySun

# 547
Аз съм харесала тази за сега - http://www.pakostnik.com/bg/vana-s-s-stojka-bubble-moni  но не съм я виждала още на живо, за да преценя как е. Някой има ли наблюдения за нея?

# 548
Аз съм харесала тази за сега - http://www.pakostnik.com/bg/vana-s-s-stojka-bubble-moni  но не съм я виждала още на живо, за да преценя как е. Някой има ли наблюдения за нея?
Видяхме я с ММ в един магазин в Бургас и много ми хареса,особено с аксесоарите като шишетата за (шампоан или душ гел).Но на нас ни дадоха приятели и тази покупка отпадна.И наистина един приятелски съвет към всички който тепърва ще купуват вана да отидат и да ги разгледат обстойно.На снаха ми майка й и купуваше всичко (защото предварително не можело нищо дам се купува).В момента свеки къпе бебето,а тя милата 1,50м(тя и снахата там някъде) и стойката им е висока и не я ползват слагат коритото на табуретка и така се къпят.Което малко обезсмисля 50-60 лв за корито със стойка при положение,че само корито съм виждала за 10-15 лв в Джъмбо

# 549
Честит имен ден на празнуващите днес!
Sweety, ваничката е хубава на вьншен вид,а и изглежда стабилна.
Момичета,да ви попитам имате ли вечв подготвителни контракции и колко често се появяват?

# 550
паячето имам , 2-3 на ден. Но пък и аз не се спирам и често се преуморявам, та може и от това да са..

Sweetɣ много готина ваничката Simple Smile   харесва ми как изглежда.

# 551
  • София
Здравейте и от мен Simple Smile
аз също съм на вълна вана за бебето.Баткото къпех във вана със стойка-много удобно ми беше.
Сменихме жилището и сега бяната не е много голяма.Първоначално се спрях на тази сгъваема вана:
http://www.minimod.bg/483/flexi-bath-сгъваема-вана

но като си представя,че трябва да съм наведена -се разубедих.Ще заложа отново на вана със стойка. И аз,като Sweetɣ се ориентирах към MONI Вана със стойка Bubble Moni,но на живо не съм я виждала.

# 552
паячето имам , 2-3 на ден. Но пък и аз не се спирам и често се преуморявам, та може и от това да са..

Sweetɣ много готина ваничката Simple Smile   харесва ми как изглежда.
На мен зачестиха,преди се появяваха през седмици,а сега почти всеки ден,та се поуплаших.

# 553
Момичета, имам едно притеснение. От самото начало на бременността съм с леко течение , което се изследва, но всичко е наред. Сега съм в 28г.с.+3 дни и забелязвам, че от 1-2 седмици теченнието е по засилено и леко избистрено. Контракции нямам . Вие забелязвате ли нещо подобно при вас? Чак в четвъртък съм на преглед и само това мисля.

# 554
Аз от началото съм с течение,казаха ми,че било нормално(за да не се задържат бацили във влагалището май не съм сигурна)Ако си стояла на студено може и от това да ти се е засилило Simple Smile Аз на нова година излязохме в 12 терасата бомбички,шампанско и т.н. и после се изплаших,че ми е паднала тапата  Embarassed. Но след това се нормализира

Общи условия

Активация на акаунт