Какво може да се направи срещу съседи със скара на балкона?

• 49 016
  • 497
  •   1
Отговори
# 450
  • Ямбол
Кой вика тук. Никой не вика. То бива миризми, ама някои са се задръстили чак.
Аз пък не умирисвам. На мен ще ми сготвят и аз само трябва да ги уважа с присъствието си. Ей така ме гледа мен свекървата.

# 451
  • Другата България
Ахааа, неотразяващата МЕ. Hug Heart Eyes
Е как ще готвиш, кога време от бръмчене по всички теми? И ценни съвети?
Разбираемо е, направо ми е жал за свекърва ти, а на теб ти завиждам разбира се.
Благородно, да не си помислиш пак нещо сега.
Добре си е да има кой да ти готви, трябва да си била много послушна снаха.
Само гледай да не прекалиш с уважението. Wink

П.П. За Коледа нещо скаричка няма ли да пуснеш, да поканиш ти свекървата?

Последна редакция: вт, 23 дек 2014, 19:49 от Merri_An

# 452
  • Ямбол
Че аз продължавам да не отразявам глупавите засечки. Този път реших да питам кой вика.
И за миг не съм си помислила, че ми завиждаш. Това е просто лицемерие.
С уважението няма как да се прекали, когато е естествено, прекаляват само изкуственяците, т.е. лицемерите.

# 453
хммм.... излиза пушек/пара  от банята на комшийката (покрай щраговете минава). мисля ,че е повече от допустимото. да викам ли пожарната или да отскокна до комшийката  newsm78  давайте съвет  докато не е станало късно  hahaha

Пускай по-често скарата, ще се баня жената, какво да прави.

# 454
  • Другата България
Че аз продължавам да не отразявам глупавите засечки. Този път реших да питам кой вика.
И за миг не съм си помислила, че ми завиждаш. Това е просто лицемерие.
С уважението няма как да се прекали, когато е естествено, прекаляват само изкуственяците, т.е. лицемерите.
Grinning

Тоест, не отразяваш когато те "съветват" да не простееш излишно, излагайки се граматично и речево?
Твоя воля. Hug
А в изречението със завиждането това беше просто шега, но ти си толкова закостеняла, че търсиш само негативното и дори не умееш да се пошегуваш като хората или да усетиш шегата. Все търсиш скрит замисъл....
Пак не уцели с лицемерието.
Нищо, третият път може и да ти се получи.

# 455
  • Ямбол
Разбира се, че беше шега, нито за миг не съм си помислила, че не е шега, нали това казах. Това е зле прикрито лицемерие. Говориш мило и възпитано, а всъщност ти се иска да ме обидиш. Добре че си признаваш, че беше лицемерна и естествено си каза каквото искаше - ей така между другото, между лицемерните усмивки подхвърли, че съм закостеняла. Не че нещо, пак се шегуваше, нали, също една Петя Буюклиева си. Вярвам ти, не се тревожи...

И за Коледа няма да пускам скара. Други планове имам, в които няма място скучната традиция с ядене. Ама ти си хапни сармичките, няма лошо, като си ги приготвила....

# 456
  • София
Мери-Ан, Лиляна, Коледа е, стига се дрънкАхте!  Stop Да подобрим настроението чрез малко смирение:

# 457
  • Другата България
 doh rotfImao  ooooh!
Аз не се дрънкам с никого, Популе.
Проблемът не е в моя телевизор, определено.
Мисля, че за всички е видно.
И се извинявам на останалите пишещи тук за лиричното отклонение, поне от моя страна. Embarassed
 Peace
Скрит текст:
Ще помоля някой запознат /или разбиращ логиката/  ако може да ми обясни какво общо имат думите "лицемерие", "шега", "закостенялост" и Петя Боюклиева....

# 458
  • Ямбол
Popule, аз ако не спра, Merri_An няма да спре. Гарантирам, изпробвано е. Спорът винаги спира, когато аз спра. Ето виж я след тебе пак има какво да пита и се прави на неразбрала. Какво я интересува, че пишеш за Коледа.

# 459
Merri_An и да спре, Лиляна няма да се успокои и ще намери с кого да кръстосва шпаги...

# 460
  • София
Да де ама не на всеки му се четат нейните словоизлияния,втора тема отварям и само тя. се мъдри.

# 461
  • Другата България
 Laughing Laughing Laughing
Втора? Браво.
А аз всяка.
На мен ми е жал вече, разлика между спор и разговор поне всеки нормален човек би могъл да направи.
Дайте нещо по темата, сега скари трябва да пушат от почти всяка тераса.
Някой опушен, напушен, запушиЛ? Sunglasses

# 462
  • София
Да преди малко смърдеше,добре че дойде топлата вода след авария ,че дано я почистят. hahaha

# 463
аз живея на  N- я етаж и комшийката под мен ме опуши  и сега съм се запушил  hahaha

# 464
  • Другата България
На комшийката ли, Бонго? Grinning

Общи условия

Активация на акаунт