Помогнете ми да си намеря той пудел, моля!

• 13 160
  • 9
  •   1
Отговори
  • София
Здравейте, от повече от десет години не съм в редиците на стопаните на кучета, нещата много са се променили и ми е невъзможно да се ориентирам как да си намеря мини, той, пудел - джудже. Изрових целия нет, единствените обяви, които намирам са от някакви фирми , обявени за измамници, разследвани, съдени, показвани по Господарите... В един киноложки форум прочетох съвет към човек, който също се интересува от тази порода, да потърси Пламен Бачовски. Аз не знам как да намеря този човек и въобще никой, който би могъл да ме насочи в пътя към търсенето. Много ще съм благодарна, ако ми помогнете.

# 1
Не се ли сетихте да потърсите из гугъл или фейсбук. Отнема по-малко време отколкото да пуснете темата.  newsm78
Ето профила на Пламен Бачовски във фейсбук:
https://www.facebook.com/plamen.bachovski?fref=ts
Съответно и на развъдника:
https://www.facebook.com/MurfinPoodles/?pnref=about.overview
и телефон на развъдника: 088 666 6459

# 2
  • София
Рядко ми се случва да се чувствам толкова малоумна, но трябва ли да се чувствам и виновна, че пуснах темата... Споменах, че не успях да намеря нищо, излизаха ми само новини с него, на кучешки състезания и затова се обърнах с молба тук.  Благодаря много! С огромно желание издирвам кученцето, но сега нещо ми загорча... Благодаря още веднъж!

# 3
Извинявам се, за по резкия си тон, но с едно написване на името в гугъл намерих информация. След това реших да потърся и във фейсбук и понеже фамилията е по специфична веднага го открих. Понеже в първия пост не стана ясно търсила ли си информация и къде, реших, че просто не ти се занимава да търсиш и искаш някой друг да го направи вместо теб.

Все пак важното е, че издирихме човека и ще може да си вземеш точно такова куче, каквото си си харесала.
 bouquet

# 4
  • София
Все пак важното е, че издирихме човека и ще може да си вземеш точно такова куче, каквото си си харесала.
 bouquet

Да, дано помогне! Ще се свържа с него, но ако и някой горд собственик на такова съкровище очаква бебета, моля да се свърже с мен!  Hug

# 5
Успех в търсенето.

# 6
  • София
Благодаря Мама на......! Ще се изфукам, ако си намеря.

# 7
Успех! Дано си намериш!

# 8
  • София
Искрени са ви били пожеланията, момичета - намерих си!!! Е, не от гореспоменатия господин, но вече си имам малка, черна, къдрава, смешна топка. Мъж на 2,5 м., 600 гр. На пелената пишка предимно, когато аз съм си вкъщи, даже дори и да не му се пишка, отива и се напъва да пусне някоя капка... Странно, защото и другите му се радват и го награждават... Явно аз съм шефа. Имаше легло ден и половина, разпарчоса го на дребно. Много съм щастлива! Ще се запиша и в другата тема, но ще питам и тук: С каква храна препоръчвате да го храня? На първо време взех X-Small Junior на Роял Канин, унищожава я за секунда, но прочетох, че не се изказвате много положително за нея. Благодаря ви!

# 9
Честито.

Общи условия

Активация на акаунт