Какво може да се направи срещу съседи със скара на балкона?

• 49 019
  • 497
  •   1
Отговори
# 165
Заставаш като Макс и Мориц с една въдица на балкона и ловиш кебапчета, кюфтета, риба. Дано да пекат разнообразно, за да си балансирате храненето. И евтино ще ви дойде - правиш само салата.

Ммм...Ми ако се бедни пенсионери(или просто циции) и си купуват изделия с етикет"народна"?
Нещо..няма смисъл да се дебне на пусия,за кебепчета направени от мукава и кокали.

# 166
Хора, Вие направо полудяхте!!
Я се усмихнете, че идват най-хубавите празници.
Нека си пекат хората, който каквото иска и да си живеят живота, както си искат.
Стига всеки само слага и си измисля забрани за какво ли не.
Още малко ще поискат и да ни определят колко време да дишаме въздух.
Релакс малко и успокойте топката.

# 167
Нашето е такова ,ама е правено.Затова не пуши толкова ,но пак си има миризма.Защото съседите започват да отварят вратата на двора уж да ни кажат "Добре дошли"  и стават едни банкети...

Големи хитреци. Laughing

# 168
Нашето е такова ,ама е правено.
Може би е това? (култово):
Скрит текст:

# 169

На чужд гръб и 100 тояги са малко, а Simple Smile

"Нека си живеят както искат хората..." Колко великодушно Simple Smile Докато не ти е до главата, проблемите на другите хора винаги изглеждат дребни и досадни, нали?

Пожелавам ти много усмивки, когато утре съседът ти дъни чалга до 3 през нощта и не можеш да мигнеш или те наводни, или кучето му се из***е пред врата ти... или още куп прекрасни неща, които се случват из етажните собствености в тази страна.

На такива като теб съвсем искрено и пожелавам да изпаднат в ситуацията на авторката. Да те видя тогава какво усмихване ще пада...

# 170
съседите отдолу са възрастни, но това не ги оправдава с вечното пържене и печене на скара на открит балкон.

Съседите отдолу имат изведена тръба на  абсорбатор през балкона, тя не пречи. Но според мен абсорбаторът им или не се включва или не работи. Милата жена готви точно до прозореца на остъкления балкон (отворен) и всичко отива нагоре, като количеството е грамадно.

Не мога да разбера на съседите отдолу дали им е остъклен балкона и,
ако да, как видяхте, че ползват скара?
( В темата се развихри химия, физика покрай пушеците.)  Mr. Green

# 171

На чужд гръб и 100 тояги са малко, а Simple Smile

"Нека си живеят както искат хората..." Колко великодушно Simple Smile Докато не ти е до главата, проблемите на другите хора винаги изглеждат дребни и досадни, нали?

Пожелавам ти много усмивки, когато утре съседът ти дъни чалга до 3 през нощта и не можеш да мигнеш или те наводни, или кучето му се из***е пред врата ти... или още куп прекрасни неща, които се случват из етажните собствености в тази страна.

На такива като теб съвсем искрено и пожелавам да изпаднат в ситуацията на авторката. Да те видя тогава какво усмихване ще пада...

И аз много ги обичам тези, които гледат леко на живота. И по-вероятно е те да са тези, които ще ти дънят чалга и кучето им ще се изсере пред твоята врата.

# 172
Нашето е такова ,ама е правено.
Може би е това? (култово):
Скрит текст:

Не.Това е свързано към пеща/поне така ми се струва/.Аз пеща я ползвам отделно.За манджи на пещ.
Нашето е от вътрешността на бойлер.Срязана през средата.На горната част има коминче.Затваря се капака и пуши през коминчето.Вътре скарата се поставя на различни нива.Имаме и 2 вида скари.На крачета е.Ще го снимам като си ида.

# 173
Да ви кажа, сигурно не е приятно да се пълнят апартаментите с миризми. Предполагам, че ако живеех в такъв бих се съобразила. Ако комшията пече не знам дали бих му направила забележка, трябва да е нещо супер непоносимо. Някак ще ми е неудобно. Обаче в темата толкова неща изчетоха за"гнуситиите" дето си готвят хората, дори и тези, които не пекат по терасите, че..... Sick
Много неприятно впечатление. Чак пък толкова...

# 174
  • София
Преди много години живях в чужбина, в блок за дипломати. Бяхме събрани от целия свят, различни раси и обичаи.  Там какви миризми се носеха е трудно да се опише.  Под нас бяха семейство от Монголия. готвеха всичко с овча лой, специално им я доставяха от Улан Батор. Жената, явно скучаеше и  често ни идваше на гости с кана чай - сварен с ориз и вечната лой. Майка ми веднага се усети и заяви, че има чернодробно заболяване та  не може да яде мазно. А ние със сина на монголката трябваше да изпием поне по 1 чаша от адската смес. После момчето стана президент на Монголия - Енхбаяр.
Унгарците също готвеха много ароматно  - все на препържено миришеше от апартаментите им.
Неприятно, но няма как - хората си имат начин на готвене и хранене.
Сигурно и за някои и нашата  българска кухня не е била приемлива. Но не са ни споделяли.
Търпяхме се кротко.

# 175
Скрит текст:

# 176
А ние със сина на монголката трябваше да изпием поне по 1 чаша от адската смес. После момчето стана президент на Монголия - Енхбаяр.

И сега си отмъщаваш на всички съседи за това?

# 177
  • София
Добре, де...оставяме скарата на балкона, еле електрическата такава, посочена за чалга-приставка. Какво е приемливо да се готви в блок, панелен, т.е. с отвори навсякъде и позволяващ свободната циркулация на миризми из апартаментите? С лой не може, скумрия не може, пържено - пак не. И кога да се порветрява кухнята, така че комшийката отгоре да съобрази и да си свали дантелените гащи, елегантно проснати до шкафа с лук и картофи на балкона?

# 178
Добре, де...оставяме скарата на балкона, еле електрическата такава, посочена за чалга-приставка. Какво е приемливо да се готви в блок, панелен, т.е. с отвори навсякъде и позволяващ свободната циркулация на миризми из апартаментите? С лой не може, скумрия не може, пържено - пак не. И кога да се порветрява кухнята, така че комшийката отгоре да съобрази и да си свали дантелените гащи, елегантно проснати до шкафа с лук и картофи на балкона?

....на първата тел с дъното напред Mr. Green

# 179
Да си сложиш абсорбатор.

Общи условия

Активация на акаунт