"Под елхата таз година и за Февруарче подаръци ще има" - 9-та тема

• 30 014
  • 736
  •   1
Отговори
# 225
  • NE
Гери Тази Коледа не сглупих и всички подаръци ми ги носи Дядо Спийди. Mr. Green
Скрит текст:
Атипаските са идеални за вкъщи защото са леки, гумени, гъвкави, високи с чорапче и не много дебели (даже тънки) и залепват идеално на ламинат, който обикновено се пързаля. Преди да ги поръчам една мама с януарче ми ги похвали и ѝ се доверих. Другото е че размерите са леко широки и има възможност за по-дълго носене. Вилито се свива пръстите и като муцунката на буйките е по-широка бързо разбира, че няма отърване от тях.
Бизи То баш днес се изсипаха какви ли не хора. Силно съм притеснена, че първият беше свекъра. Confused
Мечева Нас редовно ни имат за момиченца. ooooh! Много сладък Мимитко. Heart Eyes Има си момчешко излъчване, но и момите ще се бият за него. Mr. Green

Нашият дневен сън лекинко става невъзможен. Вечер каталясва в 19 ч. Thinking
Вчера пробната фотосесия се получи,но истинската беше провал. Crossing Arms

Имаше една случка как ММ се изнервя от всички бременни ромки на ЖК и вика "тук можеш да хванеш нещо" hahaha, а една кандидат баба ромка вика "какво да правиш, силна година". Joy Joy Joy

Последна редакция: сб, 20 дек 2014, 11:52 от Flower Fairy

# 226
Здрааавейте! Simple Smile
Честити месечинки на Валерко на Теа и на Борис на Бизи! Да си ви живи и здрави момчетата и да растат силни и умни мъже!   party006 Two Hearts  party006

Безобидна, Боряна няма срам, че ме вдига в 6:30, а твоите направо прекаляват  Laughing Hug
Феичке, Вили е много красив на колажа  Heart Eyes
Мечева, страаахотен е Митето с шапката! Не им обръщай внимание, на мен ми викат за Боряна ТОЙ или ТО - облечена цялата в розово, в червена количка...нема що!  Laughing А такава шапка гледах с жираф оня ден, ма не я взех... и от тогава я мисля, та в понеделник ще одя да я купя  Laughing

Отивам да храня зверчето Simple Smile
Скрит текст:
А да ви кажа. Вчера от толкова повтаряне цял ден на БАу-ба по кучетата и по какво ли не навън, като се приспивахме вечерта, както си викаше ъъъ-ъъъ да се приспи, чува кучето и почва баа-баа със същата "мелодия" за сън. После тамън заспа и тръгвам да я оставям в кошарата и песа от долу пак да се разлае - ма Бобата в съня си само каза бау -ба и си откърти  Joy Joy Сутринта пак - още не си беше отворила очите и почна да "лае"  hahaha
Ади, до после   bouquet

# 227
Момичета-много ви благодаря за подкрепата!  Hug Лошото е,че и тази нощ не сме мигнали,защото малката я нападна и страшна хрема-цяла нощ е дишала през устата,въпреки промивките! ooooh! Сега я тъпча с Цинабсин-а някой ползвал ли е Низита гел?  newsm78
Мечева,Стели,Безобидничка-съвсем забравих,че и вие минахте през тоя гаден ларингит...  ooooh!
Безобидничка-имам инхалатор,но не е на някоя от известните фирми-правим инхалации и се надявам да върши някаква работа!  Thinking И е много яко мъжът ти какви жестове прави!  Party
Феичке-я дай един линк за тези домашни чорапчета!  Crazy
Мечева-а пък при нас е обратното-малката е с розов космонавт,розова шапка и пак пак казват "Момченце е,нали?"  ?!?!?!?!  Laughing
Къти-супер коледни подаръци,със здраве да си ги носиш!  Heart Eyes
Честити месечинки на всички бебоци и дано болничките да се оправят бързо,бързо!!!  Hug

# 228
Здравейте мацки  Hug Немога да сваря да пиша че Гери не се спира на едно място,а каката постоянно има въпроси Grinning Пиша от телефона и ще ме извините ако има грешки.Кой попита за низита гел-ползвали сме го ама не лекува само овлажнява лигавицата на носа.Офффф болничките да се оправят бързо,бързо  PraynigНие ходихме пак на преглед и пак каза ЛЛ че кашля от сополите изписа виброцил капки пък да видим.Оооо имаме си 6-ти зъб вече и май ще излезе вярно че сопола е от зъб. Друго щях да кажа аааа-вчера пробвахме каша на хумана с праскова и пшеница и доста я хареса Simple Smile Ееее ами забравих какво щяж да казвам ама нищо.А честит празник на всички,само хора с хубав късмет  да влязат в дома ви днес и да носят само здраве и късмет на цялото семейство.Айдееее изчезвам да правим съчинение докъто спи Гери   bouquet

# 229
  • София
Здравейте!
Моят син се грижи да не губя форма - стигат ми 2-3 нощи сън, снощи пак се буди на всеки час и днес пак не яде.
Мечева, Митето е супер с тази шапка. А за това, че му казват че е  момиче  и при нас е така. На Алекс все му казват, че е момиче, бил много нежен - аз не нежно бебе не съм виждала, но Crazy
Flower Fairy голям смях  Joy
Цитат
"тук можеш да хванеш нещо" hahaha, а една кандидат баба ромка вика "какво да правиш, силна година"
Весел ден мами!

# 230
  • NE
Скрит текст:

# 231
Ето обещаните от мен снимки
Първата Коледа на Мони
Надявам се да ви харесат

По-късно ще вляза да ви изчета и да ви попиша малко  bouquet

# 232
  • Всеки ден трябва да се инжектираме с малко фантазия, за да не умрем от реалност: Рей Бредбъри
Уф, Злати, че пич си отглеждаш  Hug Малкия де  Joy Ние ли да връзваме момите или ти да гледаш да не станеш млада свекърва ... не знам Simple Smile

# 233
Здравейте, мами.
ние сме при свекървата на село. Голяма мъка ми е писането през телефона😕 така че ,само ще поздравя мама Къти за страхотните снимки. Много сте готини всички💜
Вилито също е много сладък на колажа.
хубава вечер от нас

# 234
Благодаря ви, момичета Hug
Снимките наистина са страхотни, много съм доволна.
Ние се отказахме от календари, първо, че за да няма сърдити трябва да пуснем 10на големи календара, а това са си 60-70лв Rolling Eyes решихме само малки /джобни/ календарчета да направим 20на бройки за 20лв и толкова Whistling ей тъй, по-тънко да минем покрай бабите, дядовците, лелите и т.н. Blush
Та и те ще са готови в понеделника

Днес си бяхме на село да видим баба и дядо /на мъжа ми бабата и дядото де, ама са големи пичове и са си като мои пра-родители/ и се прибрахме чак в 17,30 - нямам сили ни за чистене, ни за готвене, ни за нищо ooooh!

Да ви се похваля  Flutter нищо, че килограмите ми свалените са само -3, в сантиметри работата е далеч по-успешна Naughty днес с гордост си носех якето, когато бях 53кг newsm44
Е, да, вярно, не ми стоеше така както преди, но вече мога да си го нося спокойно ooooh! така да ми дойде стимула, че ще изкъртя кростренажора  Joy

Благодаря ви за новата порция картички bowuu

edit: Момичета, поръчвали ли сте по това време на годината разни неща от АлиЕкспреса? Дали ще закъснеят много? newsm78
Пуснах си един Кафяв клин и Туника Поло и се чудя дали няма да дойдат в края на зимата Thinking ама... пуснах ги де Whistling
Ще се радвам, ако някоя от вас сподели опит за поръчки по това време на годината  bouquet

Последна редакция: сб, 20 дек 2014, 20:49 от Mама@kЪTи

# 235
Къде сте, бе, мами?  newsm78
Днес нещо сте много кротки...
Аз по отчета. Направих си една мноооого хубава разходка ден. без мъж, без дете. Сама със себе си. И умрЕх от кеф, мога да ви кажа.  smile3521
Наказах го моя двойно. Хем финансово, хем да гледа малкото цял ден  Joy  smile3508  smile3533 Прибрах се щастлива и доволна с това, като и с това. Само че, в действиетлност са по-светли. По-светло кафяво е, а червеното е почти оранжево, НО, мнооого ме накефиха. А и такъв цвят си нямам.  Crossing Arms Накупих си и два-три сЮтиена, да има да полагам нянките (или кавото е останало там...  hahaha)  и така. Прибрах се доволна.
Умпа-лумпата ми (разбирайте Димитко - дЪ нинЖа) го почнаха пак некви истерични кризи, и сега докато ви пиша тука, той се съсипва от рев. Щото не иска да спи, а не може да излезе от креватчето. Ама вече не ми пука. Наслушах му се и го приемам за фонов шум. Ще ида да го мацна после с Калгел, да го излъжа там с нещо, че ужким да заспи. Ама ме съмнява, баща му го оставил да спи до 18... та, не мисля, че скоро ще спим.
Та, така.
Систър, ма много хубав тоя Мони мааа!  Heart Eyes  Heart Eyes  Heart Eyes Направо ми са ще да си го взема вкъщи  Hug И Тати@kЪТи ше има да взема, щото Мони си прилича на тебе  Wink
Феичка, много, много сладко Вили си имаш и ти  Hug
Лека ви нощ. Мама отива да са прай на маймуна. Отново.  ooooh!

# 236
Начиииии систър искам да ти кажа, че черните /кафяви/ ботуши за У-НИ-КАЛ-НИ! Shocked
Много обичам високи токове и всичко в гардероба от ПРЕДИ да забременея е такъв тип, но са прибрани в кутии и ... някой ден ще ги махносам, че едва ли ще са на мода, когато пак започна да нося ток Laughing
Ама са много яки ботушите, а другия линк не ми го отваря newsm78
Тенкю за комплимента Flutter Убичам тЪ, амааааа... нидей си ляга мааа, ила тука сяяя, де хукна Laughing
Оста'й го Димитко на татко му  Rolling Eyes

# 237
  • Всеки ден трябва да се инжектираме с малко фантазия, за да не умрем от реалност: Рей Бредбъри
Уф  и аз към вас се присъединявам. В гардероба ме чакат над 15 чифта с по 12 - 15 см. токове 😆 Да не ми се смеете, ама си ги нося у дома от време на време, че много ми липсват "кокилите"😀 А не съм и ниска - 170 ..., но си обожавам високите обувки 😉

Уф, т' в а да се пише от телефон било гадно ..?

# 238
  • София
привет мамчета  Sunglasses
Аз съм се поразхубавила днес Simple Smile, че ходих малко на козметик и фризьор. Не посмях да се боядисам още заради лудия ми косопад, но скоро и това ще сторя, че май ми понамаля косопада, а сега ми препоръчаха и едни ампули де правели чудеса, та ще видим  Simple Smile. Абе мани сега и на фитнес като тръгна и като взема да разхубавя ша требе и любовник да си па диря на дърти години  Joy.

Мечева браво на теб , добре си се обзавела. Ботушките са трепач, само гледай да са не отрепаш с тех и нинжата на  разходка  Grinning. Дано имаш поводи да ги обуваш  smile3539 4470
А мъжа ти добре си го наказала, ама мен ако питаш до накажи го с още някоя и друга покупка  Wink, да му дойде акъла .
Страшна шапка си имате  Simple Smile. Как бъркат таз нинжа със самурайка не моа да разбера. Ама кво да ти кажа хората друга работа си нямат освен да се чудят какви глупости да дрънкат на хората по улиците.

Къти браво за постиженията. Нали знаеш, че когато тренираш усилено кг не се свалят много, защото мускула тежи повече от мазнините. За това се гледат мерки, а не кг. Много хора правят тази грешка да се мерят като луди и като видят, че не свалят чудеса и се отказват бързи, а не виждат че изглеждат къде по добре от преди. Има една приказка - 50кг мазнини изглеждат зле в дънки, но 50кг мускули са прекрасни в дънки нали Simple Smile, разликата е огромна нали.
Много сте готини на фото сесията Simple Smile. Мони е страшен сладур.

Flower Fairy Вили е страхотен на колажа Simple Smile. Мерси за линка на пантофките. Реших да поръчам и да видим, дано са хубави и да са ни удобни.

Ние днес тежък ден. Обикаляхме къщите по заявка ,че да им минем първи прага нали . Трябваше да взимаме пари  Joy, че поне пантофите да си платим сега.  Дребния от кеф и превъзбуда не иска да спи цял ден, задрема за 10тина минути сега като се прибирахме и съответно като го изкъпах се развихри и ме пощури тотално вече. Накрая от зор да се чуди каква щуротия да свърши реши да ме захапе та направо ми идеше да му избия 5те зъба, ужасно хапе това дете , направо ужас. Та се скарахме, порева си малко и однесе плувката  ooooh!
Дано поспи са малко , че да почина и аз малко.

хайде лека и спокойна нощ на всички и дано поспим тази вечер  Hug

# 239
Юхууу  :animal071
Честита 10-месечинка, Теа , да сте здравички и палавички Heart Eyes
Честити покупки, Ируканджиии, и шапки, и часовници, и ботушки, и сЮтЮени, кот си требе bouquet
Къти, браво и поклон да решителността и упоритостта. И аз също мисля като Гери, но ти си го знаеш за мускулите и мазнините. Освен това бавно си се свалят килцата, но щом вече и предишните дрешки фит-ват, значи всичко върви по план Peace
СТРАХОТНИ ФЕВРУАРЧЕТА Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Много сладки на колажа са всички мъници, и много хубава фотосесия Къти Hug
Гери, а така, честита нова фаца Hug
Ние метохме улиците цяяял ден, с татито, ама добре ни беше, малко ветровито по едно време, но инак температура - пролетна. Та понаваксахме излизанията, че затворено не си е работа.

Общи условия

Активация на акаунт