"Под елхата таз година и за Февруарче подаръци ще има" - 9-та тема

• 30 011
  • 736
  •   1
Отговори
# 210
  • Всеки ден трябва да се инжектираме с малко фантазия, за да не умрем от реалност: Рей Бредбъри
За подаръците:
Скрит текст:
Налучква какво искам и ме изненадва приятно, а имам и РД баш на Коледа Simple Smile - Киндъл, пръстен, фотосесия за децата ... Най-много и най-приятно ме изненада на Коледа 2012 - знае колко обичам и обожавам Париж (ходим за по седмица през 2-3 години и не мога да му се наситя на този град, на атмосферата; на уличките, на музейте ...) Всички получават подарък, а аз ... картичка  Shocked Въобще не й обърнах внимание и даже да си призная бях малко Уекинко обидена ... Цял ден чака ММ реакция от мен, а аз ... нищо ... Вечерта ме попита дали съм разбрала подаръка - викам: "Много хубава зимна картичка от Париж! Благодаря!" А той: "Не, бре! След 2 седмици ще те водя на разходка за 10-тина дни в Париж!" Платил всичко; купил самолетни билети; уговорил майка ми да си вземе отпуска и да гледа децата ... И всичко това под носа ми без да разбера ... Та - много го обичах тогава  Wink  

# 211
Eх, Безобидна, страхотен мъж си имаш! Само тогава ли го обичаше много  Laughing Браво на него, организиран и с желание да зарадва жена си!!
Къти, много ми хареса подхода ти за подаръците  Joy Не бях се сетила за този метод. ММ никога не знае какво да ми подари, та все аз си избирам, купувам. За Коледа си поръчах 10-12 "парцалчета", само че грешката ми е, че аз си ги платих. Сменям стратегията  Mr. Green
Тачи, честит рожден ден. Всичко най-хубаво ти пожелавам   bouquet
Съни, много  Hug Кошмар е било. Хубаво, че е минало и дано наистина е отминало окончателно!
Мечева и за вас с Митко много  Hug
Феичке, тези буйки за вътре ли са? Аз вчера взех на КК.

ЛЛ и аз е смених преди 2 дни. За малкия избрах такава, при която не се чака много за ДК и важното е да дава направления, но има ли му нещо и без това го водя на частен. Писнало ми е от мангали пред кабинетите, а и не само там де....
Ние днес успяхме да се класираме за една коледна фотосесия за дребното и сега се връщаме. На всеки кадър мигаше диването и направо разпердушини декорацията, а след това и към фотоапарата се запъти  Laughing Дано са станали поне 5-6 кадъра. В понеделник и ние поемаме за 3 дни към другите баба и дядо и лошо ми става с колко багаж ще тръгна. Още не съм разопаковала и пак на път.

Щях още да пиша, но какво беше то....А! Ани, страхотна фотосесия на Нико. Голям сладур е. Да му изям сладкото шкембенце   Grinning
Тели, ние сме същите с кърменето. Все ме карат да го отбия и щял да се оправи и да спи. Дрън-дрън. Голям проблем ми е също, че ако го отбия не приема биберон и няма как да пие мляко. Така че се радвам, че още се кърмим и дано поне до годинка да изкараме така.

Лека вечер, мами

# 212
Начииии Бизобидничке Heart Eyes брвос за мъжа, тъй де, за това, че те изненадва и се грижи за това smile3501
Thea Heart Eyes ми тъй де Crossing Arms кат' ш' си избирам подаръците, поне той да плаща Crossing Arms Разсипах го - сега се оплаква на майка си Joy hahaha
Нищо му нямаааааааа Naughty да знае догодина  Naughty

То като стана въпрос за подаръци, аз сутринта му ги дадох неговите, че ме ядоса и ... "Ей ти подаръците, нищо не ща да ми взимаш на мен"  Crossing Arms и то пък проработи по-горния метод Joy

Нашите снимки са готови, утре ще си ги вземем  newsm44

За сега чао от мен, отиваме да се борим в банята с Мони, а после и с баща му  smile3508
Тъй де, да му благодаря за подаръците smile3521

# 213
  • NE
Ау подаръци ли чух. Още не знам какъв е моят. Толкова потайно е че даже си махна паролата на пощата да не разбера. Аз пък съм спретнала фотографска книга и чершафки. А Вилито вече 3-4 подаръка му пристигат. Blush

# 214
Мамита, минавам на бързо, че ми е много скапано от вчера и криво.
Честит рожден ден на Тачито и тук   bouquet
Честити крачки на Вики на Стасито, честити подаръци на бебета и мами!
Кисчето и Мечева - повече такива неща да не преживявате! Ужасно наистина  Hug Hug

Бобата вчера ми беше обявила гладна стачка, но и аз на нея - изхвърлих всичко, което и наготвих сутринта!  Crossing Arms Днес обаче не се е спряла да яде. През час-два нещо меля, то не бе попари, пюрета, фрешове, пръчки (не ме убивайте на кладата - видя ме веднъж да ям Слънчо и се разрева със сълзи да и дам и от тогава и давам по 10тина пръчки на ден  Embarassed )...абе само яде днеска  Laughing накрая повърна..еееми  Laughing

Отивам да си пусна нещо весело!  lovekiss

# 215
  • София
Добър вечер!
Алекс се изтърси от леглото пред очите ми и си удари главата. Много гадно, доста плака, не знам дали от уплаха или го болеше много.
ЧРД,  ta4i74, много весели дни и сбъднати мечти!
Лека нощ и дано тази вечер е спокойна за всички бебоци и мами! Hug

# 216
  • NE
Къти Благодарности за включвамето в колажа!   bouquet

Не знам как ще я караме като проходим, обаче вече не знам колко пъти от началото на седмицата се удря. За капак днес малкото лазише в краката на ММ и без да види го настъпа. Много плака, ама видимо го болеше. Confused
Днес пък цял ден го моля да заспи. Стана в 6:30 и към 8:00 си легна за сутрешен сън. Дотук добре. После айде, айде, айде и накрая заспа в столчето за хранене пак. Направо като препариран. Взех го, накърмих го и заспа дълбоко и баща му като влезе и малкото готово за игра. Играе, ама му се спи и мрънка. После малко дремна и на чист въздух и сега спи вече окончателно.
Пак сме във фаза няма да ям друго освен кърма. Успявам да го излъжа с една царевична каша на Хумана с ябълка и вътре слагам още ябълка и круша на пюре.

# 217
Здравейте мамита,
Теа благодаря ти,да голям ни е дундьо:)
Днес какви номера върти и на обяд и вечерта ме хапе! Не знам как ще го приспивам аз викам,той се разплака,изплаши се и айде наново.Та сложих го да си играе,да се умори хубаво и пак пробвах,явно като е уморен и не се закача и не хапе.Чаках зъби,но сега май не искам да има Simple Smile)
Принцеске ще се успокои,уплашил се е сигурно.
Безобидна,ейй на това се казва приятна изненада.
Къти честити придобивки!
Лека и спокойна вечер!

# 218
  • София
добър вечер мамита

Кисче и Мечева много  Hug и да няма вече такива лоши преживявания.

Нели90 много добре си направила да смениш веднага тази ЛЛ. И аз исках да я сменя моята, но не намирам по добра из района и за това ще си седим при тази , пък ако не дай си боже ми се наложи нещо ще ходим на частно и така. На моята ЛЛ това й е хубаво, че отделят ДК и тогава не дава да идват болни деца и други пациенти. А ако пък ми се наложи да ида на преглед и ме видят с бебето да чакам веднага ме взимат да не чакам.
По въпроса с тези цигани направо лудата ме лови като се сетя за тях. Не стига че от моите данъци се изхранват поне 2-3 циганета, те имат права , а аз не и ... Не съм расист нали, но към тях съм пълен расист и бих ги избила ако мога.

Къти честити подаръци.
Нашия юнак днес не иска да заспи и викам на ММ аде да идем малко по магазини, защото като тръгнем дребния ще заспи и ще мога разгледам и да си харесам и аз нещо за Коледа. Обаче като тръгнахме и тук в София едни луди задръствания. Доде стигнахме мола и дребния се наспа и какво стана - подлуди ме в мола и разбира се мама е пак без подарък  Crazy

Flower Fairy  честити ви пантофки. И аз ги гледах тези, но се чудех дали ще стават за ходене.  На нас ни умаляха  нашите пантофи. Ходим с едни обувки дето ни подариха, дето са малко летни, но и те ни умаляват вече и се чудя какво да му взема за вкъщи . Та силно ме интересува как ги намираш тези , че им се чудя и аз.

Thea не мисля че ако ги отбием ще започнат да спят. Една позната тук направи точно така и да ти кажа за мен си е грешка. Ела да видиш сега чудо. Детето пак не спи и няма успокояване, реве по цели нощи. Уж се научи с биба, ама и това не помага нощем. Друго си е да си цокне според мен, така си се успокояват и по леко минава. Едно е да се буди 100 пъти , ама цокне и заспи, друго е да ти реве с часове по нощите.

Безобидничке страхотна изненада . Мен Париж не ма влече , че нали малко съм си поживяла там, та хич не ми е розов , но виж как ще се радвам на една ескурзийка до Италия. Много ми се ходи там, дано по натам имам възможност и ида Simple Smile.
Лека и спокойна нощ от мен  Hug

# 219
Съни, много мъчно ми стана. Дано никога не се повтаря това! Бързо оздравяване!
Безобидна, страхотен мъж имаш!;)
Къти, страшна тактика. Хем с подаръци си, хем няма любовница да си хване...
Пф, имаше и още. Ама се връщам от 3Д кино и главата е компот. Диването бесняло доста... Всички спят по леглата.Wink
Лека и мека!;)
Едитвам се... Да кажа за ромите. И те душа имат, както и добри сърца. Точно пред лекарски кабинет една ромка ме пусна пред нея, когато помолих. Всики останали 10 бели жено ме гледаха и мълчаха като пукали, не миндадоха ред. Бях в 9ти месец, преди раждането. Трябваше да оставя документ при АГ-то. 10 секунди отне процедурата... Та така...
Има хора и хора. Злини всеки може да ти стори, независимо какво (не)плаща. Добрина също.

Последна редакция: пт, 19 дек 2014, 22:58 от FrauSt

# 220
Къти, честити дрешки и готини аксесоари, с нова прическа - направо си маце трепач Flutter
Безобидничка, красотЪ, евала на ТМ, и дай Боже всекиму дет се казва Peace ММ от време на време има разни проблясъци, но напоследък е опериран от романтика и хич не му идва на ум, че може да ме позарадва. Пък аз като знам, че любовта им минавала през стомасите, му приготвям разни вкусни нещица, ама .... нъцки...Гери,  Peace подкрепям. Като си помисля, че няма да мога да го приспя или успокоя без гърда, и направо ми прилошава. Така свикнахме и двамата. Чета сега една книжка дет ...абе едва ли не да не се приспива детето на гърда. Щото схемата е хранене-бодърстване-сън. Това с идеята да се създаде режим (не график, а режим на детето). Е, като заспи докато го кърмя, както му е обичайно, рядко ми прави номера да иска да играе след кърмене, и то ако не му се спи или е пренавит, та тогава кво - да го събудя ли?! Ще я дочета де, книжката, още съм в началото. Може пък нещо да не разбирам още... newsm78
Дуче, Съни, Ируканджи  Hug дано ви е по-спокойно вече  Praynig

Ади дано е спокойна и лека нощта  newsm46
и утре на Игнажден: Фнимавайте кого посрещате пръв на вратата на дома си и много моля да се спрете с домакинската работа и всякаква такава alert

# 221
Съни - дано повече да не се повтаря този кошмар, който сте преживяли.
Честит рожден ден на ta4i74!!!

Ани - снимките от фото сесията ви са страхотни. Честно казано направо завидях Simple Smile. Аз днес взех снимките от нашата фото сесия - еми няма такава грозотия. Толкова са некачествени -ужас, ужас.
Ако съм аз ще ми е срам да ги дам на клиентите си тези снимки. Много се вбесих. Чудя се има ли смисъл да ходя да се разправям или .... Абе много ме е яд. Не ми харесват.

Иначе при нас какво ново - малката е вече 8.500 и 71 см. Лекарката е много свястна и има отделна стая за консултации и там си чакаме с кюфта, а не при останалите пациенти.
Та така. Отивам да спя, че утре пак лекциииии....

Лека!

# 222
Привет мами!
Разгеле да се добера и аз до интернет ooooh! ММ - хакера  Tired реши да ръчка рутера и... Няма нет у дома.  newsm78 Сега май вече се светна къде да бутне, че дойди нетя. Да, ама нали все да пипне навсякъде, че сега се е заел да опропасти и новия лаптоп. Стария не му стигна...  ooooh! Та, сега си стискам Минка /разбирайте таблета, не  тва което сте си помислили вероятно' на прима виста  Joy/ под мишницата, да не реши че и тя има нужда от 'ремонт'  Naughty 
Тачи, ЧРД мила  Hug то май мина вече, ама аз да си кажа. Бъди здрава и щастлива.
Съни,  Hug радвай се че всичко е минало и е завършило благопоучно. И ние като Стелито и Воленка лежахме в б-ца след такъв спазъм като беше нинжата на 3 месеца. Още ме боли като си спомня.  Cry
Феичка, утре ще езабравил Вилката за инцидента с тате и пак ще вършее пода  Hug
Дени, я гаврътни една хомюпатия и щи мине   bouquet
Фрауст.. Кино викаш.. Вече съм забравила кво беши туй нЯщу.  newsm78
Принцес, миличките  Hug Ще мине и ще забрави Алекс за падането. То в такива случаи май ние се шашкаме повече от децата.
Безобидничка... Златен мъж имаш! Зла-тен! Да ти е жив и здрав много дълги години. Hug
Систър ай честито изцеждане на татиКъти.  Joy така им се пада на мъжете  Crossing Arms
И като сте загворили а подаръци.... Много имам да говоря по въпроса... Надали има много жени, които да са полуавали за РД... Чисто ново... Зарядно за акумуатори...  newsm78 За осми март редовно полувам тенджери и тигани, скари грилве и прочие посуди. Ама такъв е ММ - прагматик. С апендикса са му извадии и всикото чувство за романтика и такт.. Ама... Жив да ми е и здрав. Верно, че е голем чук, ама пък ми е мил. Чук...
Иначе и аз като систъра днес реших че ще го наказвам ю ги о финансово, ама язък, нищо не си харесах. Ама той пък го гледам от одеве гледа часовници в един сайт,  та очакам да олекнем с още 150-200лв...
Ама и утре е ден. И утре магазини има. Утре вече ше е наказан.
Айде лека ви, че са измъчих докат са изпиша...
P.S. Мнооога яка шапка купих на нинжата. Гууууулем кеф й сахкефи той. Пък и аз  hahaha  ама утре ще ви я покажа.
Лека ви нощ сега. Салуфки. Убичам ва! Ама вие тва много добре си го знаете  Joy

# 223
  • Всеки ден трябва да се инжектираме с малко фантазия, за да не умрем от реалност: Рей Бредбъри
Ха, ДУ, мацки  Hug

Уф ... що не разпознава почивните дни т'ва дЯте и да става малко по-късно ...

Съни, преди 2-3 седмици и ние бяхме в болница заради ларингит. Много са важни инхалациите и, ако нямаш инхалатор сега е момента да си вземеш. Израства се ... Средната ми вече почти не прави такива истории ... И при нея ларинкса беше/е слабото място - не ми е правила бронхити и пневмонии, но като се разболее я удря в ларинкса. Като стана на 3 годинки, започнаха бактериите и вирусите да се спират още по-горе - на носа и секрети от очите ... Сега и това вече замина, но 1-2 зими сутрин ми се будеше все със залепени очи ... Що офталмосептонекс съм изкапала не е истина  ooooh! 10 дни него, 5 дни АБ мазила и се оправя за 2-3 седмици и после "давай сначала" ... На какви ли не лекари ходихме и казваха, че там й е слабото място, и ще го израсте ...

Г-жо, не давайте, молА Ви на Ю ги о-то да ръчка рутера Simple Smile

Гери, аз Париж го обожавам ей така - през 2-3 години за 10-тина дни да се разходя ..., ама наистина много да се разхождам по улиците и да се наслаждавам ... Иначе не бих живяла там Simple Smile И тази година август ще отида за 10-тина дни, че ми е залипсвал Simple Smile

Лек ден!

# 224
Добро утро, мами  Hug
Ние снощи спахме  Shocked Чак не мога да повярвам. Ама пък за сметка на това, от сутринта е с г**з на горе, та всичко ни е криво.
А на всичкото отгоре, ей сега, преди малко, ММ ме уведоми, че съм му купила (????????) часовник за 183лв за Коледа, който щял да пристигне в Понеделник.  #Crazy ШуМрЪ! Казвам ви! Удар шма удари! Не мога да го преживея! #2gunfire За часовник??!!!  #2gunfire #2gunfire #2gunfire НиМоа! Шгу убия с камъни! Не, като му дойде часовника, шму го навра там, където трудно ше го извади без болка!  #Cussing out И после 'ку не го е срам, нека го носи!  hahaha А аз се стискам за една чанта, щото ми свидят 70лв! Ш' полудея! Днеска ше го наказвам, ама много! И много лошо! Шму изцедя всичко, което му е останало от коледната премия!
Как да е, свиквам още с мисълта.
А за мен за Коледен подарък пак очаквам ваучер за подарък от някой магазин. Не, че се оплаквам, по-добре така, отколкото да ми подарява зарядни за акумулатора (то вярно, че тогава много се оплаквах, че съм останала без кола... ама пък зарядно за РД, много ми дойде некак...). И от 2 години за всеки празник ми подарява ваучер за подарък от един "женски" магазин. Женски, щото има всичко, от облекло, обувки и бижута, до сутиени с гащи и чорапи Grinning Та, доволна съм де.
А иначе, нинЖата не искА да си яде попарата, ама сефте...  Tired Купих му вечра пак от овесената каша, дето му се хареса, ама да видим, може пък сега да не я иска.
А шапката.... мнооого е сладка. И много й се радва. Голяма игра с нея пада, мисли си явно, че е играчка. Лошото е, че малко му стои на главата, все я сваля да я гушка и джвака.  hahaha
Скрит текст:
Това за сега от мен. По-после, пак. Ако ММ не го осени някоя друга идея да ръчка, дето не му е работа...  Thinking
Безобидничка, мерси за кафенцето  Hug
П.С. И друго да ви се оплача.  Sad Вчера, като излизахме, няколко човека, ми казаха, че нинЖата е голямА сладурАНАShocked Облечен в син космонафт, със синя шапка, изобщо, нищо което да говори за женски пол!  Crossing Arms

Последна редакция: сб, 20 дек 2014, 11:23 от г-жа Irukandji

Общи условия

Активация на акаунт