Дано скоро нямате подобни преживявания 
Да ти се сбъдват мечтите и да сте здрави ти,децата и мъжа 
Цената им си я бива,но след 2-3 измивания се пълнят вътре с вода и след като изсъхне водата побелява-т.е се отлага варовика
Къде отива стерилността ,се питам 
За сега не се е напълнила с вода ,ще видим...
И ни е купихме на моята Ева еленски рогца,но ще я снимам на Коледа.Ние с ММ също имаме,и изобщо ще сме семейство рогати
Толкова сладка беше как се гушкаше,че направо ми се дорева от радост

Дано не се случва скоро пак 

по принцип нямам нищо против, ама да ме правят на маймуна айде ша ме извиняват. И докторката ми се смее най-нагло
Развиках се, а един нахален циганин чак ми вика да си затварям човката, е казвам ви направо полудях
Взех си детето, фръцнах се и си тръгнах, все пак сме само за едни мерки, и няма детето ми да стои при болни, до онзи ден беше с ангина
И съм решила да я сменям, няма мангалите да са преди моето дете и да ме пререждат, не стига че са навсякъде с привилегии, ами и ще ми вика и не знам си какво

Няма с какво да помогнем, знам, ама поне да изразя съчувствие и се надявам всичко да е наред вече. 
Как не ги е срам, малко дете да оставят да чака сред болни. Нямам думи! Надявам се да имаш избор и да намериш ЛЛ, която да може да съобрази такива елементарни неща!

Да си здрава и много щастлива. Да имаш по много от онова, дето не се купува с пари и много пари за всичко останало

Представям си какво си изживяла и дано не се случва никога повече 

ама аз съм упорита и настоявам вечер да си спи там, докато не я взема де
и ние сме си взели три чифта рога да се фотнем на коледа 
.Миналия месец дори бяхме в болница.И при нас всичко стана много бързо.За няколко часа се влоши и ни приеха на инжекции и инхалации,Хубавото ,че колкото бързо се влошават ,толкова бързо се и оправят.За 3 дни беше ок
Ако имаш вкъщи инхалатор ще ти бъде от голяма полза,Същите лекарства и на нас изписаха,За ларингит друго няма,но инхалациите са много важни.Скорошно оправяне 

Аз да съм я гръмнала тази,наистина доста си я изтърпяла
повече такива в такива филми на ужасите да не влизате
само като си представя какво си изживяла и косата ми се изправя
дано повече да нямате такива "изпълнения" и силни
от мен
целувки на теб и Митенце 
много съжалявам да го "чуя" това
аман от мангали
аз обаче ако бях на твое място нямаше да си тръгна - щях да нахълтам в кабинета с гръм и търясък и директно да попитам моето дете защо е след циганите, та ако ще на кълбета да станем там 

на мамите 
ама така е като не иска той да ми купи нещо, с което да ме изненада, а аз да си го избирам
на му сега

просто годините не ми личат
от нас с Бобо.
От днес имаме вече нов ЛЛ
Кумата ми работа при една от лекарките и се записахме там, поне ще се ползваме с привилегии

Щях да получа инфаркт,да благодариш ли ,да го нахокаш ли
А като човек ,който от първи клас е ходил на уроци по рисуване,завършил худ.гимназия и после дизайн,представете си колко е капризен за всякакви декорации и т.н
Добре,че колата е голяма и събира много ,иначе трябваше да купуваме ремарке