"Под елхата таз година и за Февруарче подаръци ще има" - 9-та тема

• 30 010
  • 736
  •   1
Отговори
# 195
Съни съжалявам много за ужаса,който сте изживяли. Hug

Последна редакция: пт, 19 дек 2014, 11:44 от ani243

# 196
Здравейте,мами:)Щях да кажа Добро утро,но то май към обяд отива newsm78
Съни и Мечева,големи премеждия сте преживели ooooh! ooooh! ooooh!Дано скоро нямате подобни преживявания Hug
Тачи,честито порастване  bouquetДа ти се сбъдват мечтите и да сте  здрави ти,децата и мъжа Hug
При нас вечерта може да се каже ,че беше спокойна.Заспа към 1ч,но към 2 малко помрънка пак-това носле се запушва от сополите като легне и хърка почти като баща си Mr. GreenМамчета, да ви препоръчам един биберон-поръчах го заедно с музикалната лампа Чико от Пакостника-[url][/http://www.pakostnik.com/bg/zal-galka-3-d-s-zhivotni-6-12m-nubyurl]
До сега бяхме само с Авент залъгалки,но може би това са единствените продукти на тази марка,които ме разочароваха Crossing ArmsЦената им си я бива,но след 2-3 измивания се пълнят вътре с вода и след като изсъхне водата побелява-т.е се отлага варовика #Cussing out Къде отива стерилността ,се питам newsm78
Та с известно недоверие поръчах такава,то пък взе ,че малката я хареса много. И най-важното е,че има голям отвор отстрани и като е със запушен нос може да диша и през устата от време на време WinkЗа сега не се е напълнила с вода ,ще видим...
Тели,да ти е живо и здраво ангелчето и все така красиво да расте Heart EyesИ ни е купихме на моята Ева еленски рогца,но ще я снимам на Коледа.Ние с ММ също имаме,и изобщо ще сме семейство рогати Mr. Green
Още нещо важно да споделя преди да излезем на разходка малко и за храна /на буболечката и на котарака/-снощи за първи път малката ме гушна няколко пъти целенасочено,не просто за да има опора. Crazy Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Толкова сладка беше как се гушкаше,че направо ми се дорева от радост Embarassed Таткото малко завидя,защото той нали е едрогабаритен и да иска няма как да бъде гушнат,няма да и стигнат ръчичките за дебелия му врат Mr. Green Mr. Green
хайде хубав ден и без инциденти  bouquet

# 197
# 198
Хилоу мами Simple Smile

Съни Мечева Направо ужас е било  Hug Дано не се случва скоро пак Simple Smile

Тачи Честит Рожден Ден и тук!Жива и здрава, и много щастлива   bouquet

Къти За ДК какъв отчет да ти дам направо незнам. Вчера така бях запалила, че щях да убия някой. Отиваме ние в 14 часа, защото от толкова е ДК, а там още имаше болни деца, някакви дърти цигани и не знам още какви. Пред нас по принцип имаше една жена, но стана 15 часа, а ние още не бяхме влезли и то защото ни прередиха 100 хиляди мангала  #Cussing out по принцип нямам нищо против, ама да ме правят на маймуна айде ша ме извиняват. И докторката ми се смее най-нагло  #2gunfire Развиках се, а един нахален циганин чак ми вика да си затварям човката, е казвам ви направо полудях  #2gunfire Взех си детето, фръцнах се и си тръгнах, все пак сме само за едни мерки, и няма детето ми да стои при болни, до онзи ден беше с ангина  #2gunfire #Cussing out И съм решила да я сменям, няма мангалите да са преди моето дете и да ме пререждат, не стига че са навсякъде с привилегии, ами и ще ми вика и не знам си какво  #Cussing out

Ох извинявайте ама пак подпалих  #Cussing out

Безобидна Диди и Йоана са на една дата и моята счетоводителка ми каза средата на януари да пуснем молбата  Simple Smile
Хубав ден на всички   bouquet

# 199
Съни, Мечева  Hug Hug Hug Няма с какво да помогнем, знам, ама поне да изразя съчувствие и се надявам всичко да е наред вече.  Praynig
Нели, абсолютно я сменяй тази ЛЛ! Направо и аз подпалих с теб, аз сигурно и толкова търпение нямаше да имам, след първото пререждане да съм вдигнала скандал.  Naughty Как не ги е срам, малко дете да оставят да чака сред болни. Нямам думи! Надявам се да имаш избор и да намериш ЛЛ, която да може да съобрази такива елементарни неща!  Hug

# 200
Нели, такива простотии хич не се търпят  #Cussing out това беше Едно от нещата заради които смених нашта педка още на 3-тия месец Naughty сменяй смело!

# 201
  • NE
Tели Подкрепям Гери. Период е и минава. Известно време и Вили не ме оставяше дамигна нощно време, особено лятото. Изведнъж отказа да спи при нас и си търсеше кошарата. Оттогава само там спи, но след като заспи дълбоко след сукане. Денем обаче още спи в мен, но и суче често.
Нели Честита биба! Мойто не ще и да помирише това чудо, поне няма да мисля как да го отказвам. Blush
Съни Много съжалявам за кошмара, който сте изпитали. Да не се случва повече! Praynig
Нели90 Ужас! Нашата педка се разхожда като луда, но поне винаги дели болните и здравите.
Мечева Ех вашите зъбчета. Дано сте по-добре. Praynig

# 202
Тачи, честит ти рожден ден Hug Да си здрава и много щастлива. Да имаш по много от онова, дето не се купува с пари и много пари за всичко останало newsm38  party041 nbirthday

Съни, добре че е минало. Направо не искам да си помислям какво е можело да стане spoko Представям си какво си изживяла и дано не се случва никога повече Praynig

Нели, аз също запалих сериозно, а и тоя грозник как не го е срам да предрежда бебе smile3512
Скрит текст:
Не стига, че не внасят един лев данък в тая държава, осигуровки не плащат и все са дискриминирани, и са с предимство навсякъде и във всичко  newsm61
В последно време често ми се случва аз да се чувствам дискриминирана. Осигуровки плащам, данъци плащам, учила съм нам си колко години, детски не получавам и не съм получавала никога, пращам си детето на училище, а правата ни са равни. Е, кажете ми честно ли е Crossing Arms
Сменяй педиатърката, сега е момента имаш още няколко дни от декември.
Евала на наща за това, като види бебе отвън и го вкарва с предимство, не само да не лепне нещо, а и са по-нетърпеливи.

# 203
  • Бурса
Здравейте хубави мами

Първо честит рижден ден на Тачи! Да си много здрава, усмихната и много обичана от твоите мъже   bouquet

Съни съжалявам за кошмара който си преживяла, дано е единичен случай само!

Гери и Флауърче, мерси за съветите. За сега няма да отбивам, но незнам какъв период е като Теди е така от 5 месеца... Поне при нас през деня не спи с мен, а в количката и мога да свърша нещо. Какво да я правя, тУй чудо кошара не го признава и това е  ooooh! ама аз съм упорита и настоявам вечер да си спи там, докато не я взема де Laughing

НелиН благодаря ти за пожеланията миличка  Hug и ние сме си взели три чифта рога да се фотнем на коледа  Laughing

Бизи и аз те разбирам, вече все по-често ще ти заприличва на детенце, не само след сън  baby_neutral

Хубав ден!

Последна редакция: пт, 19 дек 2014, 14:17 от telly

# 204
О, СЪНИ дано всичко е минало.Нали и  ние бяхме с ларингит newsm45.Миналия месец дори бяхме  в болница.И при нас всичко стана много бързо.За няколко часа се влоши и ни приеха на инжекции и инхалации,Хубавото ,че колкото бързо се влошават ,толкова бързо се и оправят.За 3 дни беше ок ooooh!Ако имаш вкъщи инхалатор ще ти бъде от голяма полза,Същите лекарства и на нас изписаха,За ларингит друго няма,но инхалациите са много важни.Скорошно оправяне Hug
Тачи,честит рожден ден и само хубави неща да ти се случват newsm59

Нели,сменяй я тази безхаберница, smile3515Аз да съм я гръмнала тази,наистина доста си я изтърпяла

# 205
Ей Кисче  ooooh! повече такива в такива филми на ужасите да не влизате ooooh! само като си представя какво си изживяла и косата ми се изправя spoko дано повече да нямате такива "изпълнения" и силни  Hug от мен

Систър и вие с премеждия  ooooh! целувки на теб и Митенце Hug

Нели Heart Eyes много съжалявам да го "чуя" това ooooh! аман от мангали ooooh! аз обаче ако бях на твое място нямаше да си тръгна - щях да нахълтам в кабинета с гръм и търясък и директно да попитам моето дете защо е след циганите, та ако ще на кълбета да станем там #Cussing out
И аз съм на мнение да я махаш, до колкото помня, през декември и юли може да се сменят ЛЛ, така че действай Hug

На всички болни бебчета - оправяйте се бързо, дечица мили   Hug на мамите   bouquet

Аз днес малко липсвам, ама ходихме да ми купуват Коледните подаръци Flutter
Изцедих картата на мъжа ми ДО КРАЙ hahaha ама така е като не иска той да ми купи нещо, с което да ме изненада, а аз да си го избирам Crossing Arms на му сега Crossing Arms
Скрит текст:
Прибрах се с 2 чифта дънки, ботуши и чанта, кожено яке и дневен и нощен крем
Казвам ви, лошо му е hahaha

# 206
  • Varna
Здравейте момичета! Благодаря ви за пожеланията- много мило ми стана, защото ви чувствам като приятелки! И без това сякаш трудно преглъщам тази цифра, но пък какво да се прави- важното е, че не се чувствам на толкова, нито изглеждам на толкова-  Joy Joy Joy Joy Joy просто годините не ми личат Embarassed .
Кисче, дано повече да няма подобни изпълнения.  Hug Hug Hug от нас с Бобо.
Ние успяхме да се разходим и сега отивам да правя вечерята.
Лека вечер от нас!

# 207
Момичета благодаря ви много за подкрепата  Hug От днес имаме вече нов ЛЛ  Simple Smile Кумата ми работа при една от лекарките и се записахме там, поне ще се ползваме с привилегии  Grinning

Стаси В последно време и аз се чувствам дискриминирана по същите причини като теб, а в нашия град за съжаление има мнооого цигани, ама ги "интегрират" постоянно. Постоянно в махалата има жандармерия,но вече и тя не ги плаши. Направо ми се иска да им пусна една атомна бомба и да ги залича  #2gunfire

Сега ви пожелавам лека вечер и отивам да се оправям, че днес ще излизаме на ресторант с ММ, а СВЕКИ ще гледа Йоана  Laughing Хубава вечер на всички  Hug

# 208
Оооо Нелиииии Whistling приятно изкарване и ... добър завършек на вечерта ви пожелавам Whistling Hug

# 209
Къти,честито обзавеждане на гардероба LaughingБраво за покупките,все пак един мъж ако не поглези жена си какъв мъж е изобщо Mr. Green Mr. Green
Скрит текст:
И аз процедирам от първата година под 1покрив с ММ,след като подаръкът му за Св.Валентин беше повече от ужасен,но нищо ,все пак още не беше ориентиран човека Rolling EyesОт тогава или му поръчвам директно,а сега вече направо ми дава парите да си купя каквото искам,цветя също си избирам аз. Че и букет ми беше взел едно време от тези с украса тип"цветен чорпогащник с блестящи и боядисани допълнително със спрей цветя" #2gunfireЩях да получа инфаркт,да благодариш ли ,да го нахокаш ли #Cussing outА като човек ,който от първи клас е ходил на уроци по рисуване,завършил худ.гимназия и после дизайн,представете си колко е капризен за всякакви декорации и т.н
Нели,браво за бързата реакция! Само така трябва да се действа спрямо ЛЛ! И нашия бивш го сменихме с ММ и майка ми преди 1година и половина,последния път ми излезе с мнение,че съм си внушавала,че имам сърцебиене и т.н
Тачи,приятно изкарване на рожденния ден ,много романтика и ако усетя да се люлее блока ще знам кой е виновен Mr. Green Mr. Green
Лека вечер на всички,ние утре ще ходим на село при свекито да се отчетем за празниците,че тя ще работи на Коледа.От сега ми прилошава като си представя колко багаж за малката ще мъкнем,леглото ,шезлонга,количката и още куп неща ooooh!Добре,че колата е голяма и събира много ,иначе трябваше да купуваме ремарке
Здрави бебета и спокойна нощ Hug

Общи условия

Активация на акаунт