Парите не се пускат в четвъртък, а в четвъртък се получават /по принцип/
Понеделник най-късно ще са ви по сметките парите

дали обясних добре това , което исках да кажа 

ох... УжасТ са зъбките при вас, съчувст
Много си мила 

Вече почват да приличат на ... хора 

Иначе за документите в НОИ, мен ако питаш подай си ги още януари, че иначе ще ти забавят майчинството с месец. Реално първата година ти изтича на 29.01 и до тогава ще плащат. Ако подадеш февруари, има вероятност да ти платят началото на април. Това го казвам оповавайки се на моя опит със софийския НОИ, защото те са малко като различни държави и всеки си е с неговите закони.
особено оная снимка с Нико в чувала с подаръците
Пуснала съм ти покана за приятелство във фейса. Анастасия Христова е мое величество 
ама верно, че е бая пипкава 

Аз като фенка на червеното те подкрепям за промяната с две ръце и два крака
А умрях от смях с "ка-ка"-та на Мони
ама се радвай, защото "К"-то е от трудните букви за бебчовци и това може да е индикация за бързо проговаряне 
Дано да не излизат така всички зъбки, че ще се измъчите 
Иначе за самия процес - всяка вечер като го миех, забелвах до получаване на съпротивление и след него още малко натисках. И така малко по малко, както са казали момичетата се получават нещата без стрес и драми. 

Бъди здрава, обичана и щастлива жена и майка. 

Утре е работен ден и ще има парички.
С практиката ще споделя как са, но държат и на пране.

. Но и аз упорито кърмех и чаках да заспи и слагах в леглото. Сега си спи в леглото и по рядко вече спи с мен. Това нощем. Денем все още спи с мен обаче, но и това ще мине според мен.
, че ма мързи да проверявам
. Дано вземе да премине вече това чудо , че се измъчихте.
Веднага звъннах на ЛЛ и тя каза-обаждай се на 112,викнах линейка (която дойде след 40 минути при положение,че живеем в центъра на София!!!!!!!
),доктора я преслуша,каза,че е направила някакъв спазъм в следствие на вирус,каза,че в София няма места в болниците,но все пак пожела да се чуе и с личната ни лекарка преди да бие на малката някаква инжекция Урбазон... Чуха се и ние решихме да минем през ВМА-там и е кабинета и като ни преслуша и тя каза,че няма да ни бие тази инжекция,ларингит май спомена-предписа инхалации с Пулмикорт,физ.разтвор,да пие Фенистил капки,Калциев глюконат и вит. Ц!Каза,че ако вечерта пак направи такава криза направо да я караме в педиатрията... Слава на Бога нощта беше спокойна,ама аз не съм мигнала от притеснение!Стискайте палци най-лошото да е свършило!