"Под елхата таз година и за Февруарче подаръци ще има" - 9-та тема

• 30 008
  • 736
  •   1
Отговори
# 180
За майчинството в предните постове писах, че свекито ми каза, че на 19ти ще пуснат парите - петък, кой ще успее още на 19ти да ги получи и кой в понеделник е друг въпрос.
Парите не се пускат в четвъртък, а в четвъртък се получават /по принцип/
Понеделник най-късно ще са ви по сметките парите Peace

# 181
пак по нощите ще пиша, като зомби smile3544
само за да споделя един интересен за мен факт: като се наспи малкия, т.е. да има непрекъснат сън поне 5-6 часа, после има черти на момченце, не прилича на бебе newsm78 дали обясних добре това , което исках да кажа #Crazy
Лелее, Ируканджи, баси, тез зъби при Миташки все така ли ще си проправят път, милото душиченце, и ти го отнасяш здраво покрай него Hug
Флауър, честити ви атипас-ки, да стъпва меко и леко Вилито  Heart Eyes

Момичета, благодаря ви за картичките, много им се радваме вкъщи Hug

# 182
  • Бурса
Бизи айде аз ще съм по-зомби от тебе, един път да те отменя  Grinning

Аз пак през телефона и много не помня ама за каквото се сетя ще пиша Simple Smile

Елефтерия честити първи стъпчици и дупенки на Вики  Laughing

Иракунджи  Hug ох... УжасТ са зъбките при вас, съчувст  Confused

Нели малкото еленче е моята Теди   Blush Много си мила  Hug

Много ми е добричка, наистина ангелче, НО съня при нас е кошмар. Едно на ръка, че я приспивам по един час, с няколко опита за слагане в кошарата, докато наистина дълбоко заспи и я оставя, ами и се буди на 40мин-час-час и половина, не повече. Разбира се в повечето вечери я вземам при мен след n-тото будене ( спя в стаята при нея) и така изкарваме нощта по-леко. Но да ви кажа честно даже се замислих за отбиване и дали това би спряло събуждането. Само че като взех да чета се оказа, че няма гаранция, че ще спре. А и имаме само два зъба, ако взема да я отбия и после са драми като почнат да излизат, направо нямам идея как ще я успокоявам. А иначе си знам, давам да посуче и тя си се кротва. Другия проблем е че не признава шишета и биби, а мляко трябва да пие все още... Абе в такива размисли съм тия дни, ама май нищо за сега няма да предприемам. Размисли и страсти  ooooh!

Лека ноооощ

# 183
  • Всеки ден трябва да се инжектираме с малко фантазия, за да не умрем от реалност: Рей Бредбъри
Ку, ку ... ДУ, мацки  Hug

Да не мислите, че съм станала след 5  Joy

Мечева, хайде да ги вадите по-лесно тез зъби, бре  Praynig

Злате, аз да питам - като се е родила малката на 29.01, а е трябвало да се роди на 25.02 - кога трябва да подам документи за 2-рата година -> в началото на януари, или в началото на февруари  newsm78

bizi, разбирам те Simple Smile Вече почват да приличат на ... хора Simple Smile

telly, вЕрно, че е уморително и сега изглежда трудно ..., ама гушкайте си се ... След години това ще са ти безценни спомени ... и ще я гушка някой момък ..., а не ти ...

Хайде, банда - оставАм вА  Hug

# 184
Добро утро мацки Hug

Аз съм станала в 4.30, че на кръстницата ми снаха и роди преди 4-5 дни и днес ще я изписват, та съм и обещала да направя погача за изписването и бързам да съм готова, преди звяра да се е събудил Laughing

Безобидничка, един такъв ако ми сервира кайвето няма да стана 3 дни от леглото Whistling Иначе за документите в НОИ, мен ако питаш подай си ги още януари, че иначе ще ти забавят майчинството с месец. Реално първата година ти изтича на 29.01 и до тогава ще плащат. Ако подадеш февруари, има вероятност да ти платят началото на април. Това го казвам оповавайки се на моя опит със софийския НОИ, защото те са малко като различни държави и всеки си е с неговите закони.

Ани, фотосесията ви е страхотна Hug особено оная снимка с Нико в чувала с подаръците Heart Eyes Пуснала съм ти покана за приятелство във фейса. Анастасия Христова е мое величество Crazy

Съни, идвам у вас на руска салата, домашна обожавам Heart Eyes ама верно, че е бая пипкава ooooh!

Лили, права си, да знаеш. Дето вика баба ми "Едно време и ние деца сме гледали, но не бяха такива, те сега с две висши се раждат" Joy

Къти, честита нова глава Hug Аз като фенка на червеното те подкрепям за промяната с две ръце и два крака Heart Eyes А умрях от смях с "ка-ка"-та на Мони Joy ама се радвай, защото "К"-то е от трудните букви за бебчовци и това може да е индикация за бързо проговаряне Hug

Свао, закъсА го у мирно време spoko Дано да не излизат така всички зъбки, че ще се измъчите Hug

Като мама и на момченце да ви кажа, че и аз подкрепям забелването. Като знам какви мръсотии се задържат там, и като знам какви проблеми по пикочните пътища могат да създадат...Имам спомен как излизаха едни бели гнусотии от там като го забелвах - бляк Crazy Иначе за самия процес - всяка вечер като го миех, забелвах до получаване на съпротивление и след него още малко натисках. И така малко по малко, както са казали момичетата се получават нещата без стрес и драми.

# 185
Добро утро, раннобудни български майки!
Тачиииии, честит рожден ден! Да си жива и здрава!;)
Пожелавам на всички хубав, усмихнат ден!;)

# 186
  • Всеки ден трябва да се инжектираме с малко фантазия, за да не умрем от реалност: Рей Бредбъри
Оооо, Тачи ... да си здрава ... другото ще те намери  Wink
Скрит текст:

# 187
Добро утро и от нас!
Безобидна благодаря за кафето,леле днес всички сте много ранобудни!
Тачи честит рожден ден!Много здраве,щастие и всичко което си пожелаеш да ти се сбъдне Simple Smile
Тели и аз си мисля някакви такива неща за отбиването и ние не признаваме биби, а шишета пие по-малко вода(поне това се научи)
Феичке честити обуща,кажи после дали си доволна,че и аз трябва да купувам някакви
Къти,абе верно има днес парички Hug
Елефтерияблагодаря ти,приета си Simple Smile

# 188
  • NE
Добро утро! Ние спахме 2 съня вече. Mr. Green

Тачи Честит рожден ден!  bouquet Бъди здрава, обичана и щастлива жена и майка. Hug

Къти Излезе права. Wink Утре е работен ден и ще има парички. Hug
А за каката може само да те радва. Мони те има за младо гадже. Mr. Green
Ани Доволна съм защото са леки и меки и най-важното не могат да се събият или изхлузят. Peace С практиката ще споделя как са, но държат и на пране. Peace

# 189
  • София
добро утро мамита  Hug

Честит рожден ден на Тачи , жива, здрава и много щаслива и обичана да си   bouquet

telly  аз като преминала през абсолютно същото като теб мога само да ти кажа , че по добре да не отбиваш. Ще стане по зле ако отбиеш. Това е период и ще премине. При нас беше така от към 6 до към 8 месец май  newsm78. Но и аз упорито кърмех и чаках да заспи и слагах в леглото. Сега си спи в леглото и по рядко вече спи с мен. Това нощем. Денем все още спи с мен обаче, но и това ще мине според мен.

мерси на Къти и другитеза  инфото за паричките  Hug, че ма мързи да проверявам  Rolling Eyes

Мечева какво е това чудо при вас  ooooh! . Дано вземе да премине вече това чудо , че се измъчихте.

Оставям ви, че дребния се мъчи да ми асистира и не ми е хич лесно.
Хубав ден на всички  Hug

# 190
Тачи, честит рожде ден newsm51 Много здраве, любов и щастие в семейството  bouquet
И нашия асистентин по кАмпютъра снощи така ми изщрака монитора на лаптопа, че онемях. Засега е читав и деяни, ама до второто "щрак" ooooh!

# 191
Честит рожден ден, Тачи! Simple Smile Пожелавам ти да си здрава, много щастлива и винаги с повод за усмивка!  Heart Eyes
Скрит текст:

# 192
Здравейте момичета!  Hug
Ние вчера изживяхме един истински УЖАС! Малката си беше съвсем добре сутринта-само я чух да киха 2-3 пъти,в 14 ч. легна да спи ,а в 15 ч. стана с усмивка  и и дадох да си хапне малко настъргана ябълка,НО след втората-третата лъжичка започна да плаче силно и да се чуват някакви хрипове,а след още 5 минути не можеше да си поема въздух!  #Crazy Веднага звъннах на ЛЛ и тя каза-обаждай се на 112,викнах линейка (която дойде след 40 минути при положение,че живеем в центъра на София!!!!!!!  #Crazy),доктора я преслуша,каза,че е направила някакъв спазъм в следствие на вирус,каза,че в София няма места в болниците,но все пак пожела да се чуе и с личната ни лекарка преди да бие на малката някаква инжекция Урбазон... Чуха се и ние решихме да минем през ВМА-там и е кабинета и като ни преслуша и тя каза,че няма да ни бие тази инжекция,ларингит май спомена-предписа инхалации с Пулмикорт,физ.разтвор,да пие Фенистил капки,Калциев глюконат и вит. Ц!Каза,че ако вечерта пак направи такава криза направо да я караме в педиатрията... Слава на Бога нощта беше спокойна,ама аз не съм мигнала от притеснение!Стискайте палци най-лошото да е свършило!  Praynig
Мечева-вие сте герои с Димитко-самички сте се справили,браво!  Hug
Тачи-честит рожден ден!   bouquet

# 193
Честит рожден ден, на нашето Тачи  bouquet Hug
Всичко най-хубаво ти пожелавам и много щастливи мигове Hug

Няма за какво да ми благодарите момичета, предавам инфо само от сигурна ръка Rolling Eyes Hug

# 194
Съниии, кошмар, милите, дано най-лошото е зад гърба ви вече Hug

Общи условия

Активация на акаунт