"Под елхата таз година и за Февруарче подаръци ще има" - 9-та тема

• 30 006
  • 736
  •   1
Отговори
# 165
Здравейте беге мамчета Simple Smile

Безобидна Много изкушаваш с тези помощници  Blush

Стаси Баткото бързо да се оправя и честити ходещи крачета и вирнато гъзе на Вики  Heart Eyes Hug

Ани Фотосесията е много готина, ама то готин Нико затова  Hug

Ние сме след малко на ДК да видим как сме пораснали и ще докладвам Simple Smile

Хубав ден от нас Simple Smile

# 166
Привет и от мен,мами  bouquet
Снощи малката заспа към 1ч,но поне не рева толкова,само малко към 0ч,колкото да се спази обичая Rolling EyesИ може дасе каже,че имаше само едно малко мрънкане ,което с 3-4минутно гушкане се оправи PraynigТази сутрин като тръгвахме в 8 още спеше,майка ми каза,че се събудила чак в 9.30ч.Има и малко подобрение откъм сополи,пак си е с "врящо носле",но поне не и висят постоянно като на Малкия Гаврош Confused
Снощи реших да и пусна новата музикална играчка и да я приспя с класика.Амииии...тъкмо задрямваше и като я видя как свети и разните там звездички се въртят- и хооооп!! ОБРАТЕН ЕФЕКТ #Cussing out Разсъни се,изправи се на колене и взе да се хили и да се опитва да си я прибере в леглото,явно да я разгледа от вътре и току-виж да я разглоби newsm78. Слава богу,след 15минутно разглеждане се надупи на другата страна и захърка Praynig
ММ изрази мнение,че класическата музика на играчката била "егати тъпотията",щото кво му разбирало бебето от Бах и прочие...Изобщо се чудели как да качат цената ,според него-"големия специалист по класическа музика" #2gunfire Разбира се,въобще не му обърнах внимание. Като се сетя само как като се запознахме още го навивах да ходим на опера,а той категорично отказа,под предтекст ,че само сме щели да дадем пари за нищо-той и без това щял да заспи веднага щом започне представлението-толкова тъпо щяло да му е. На поканата за балет пък каза,че "Не му се гледали 2 часа подскачащи педерасти в чорпогащници" Mr. GreenИ т.н. Абе кво ти разбира свиня от кладенчова вода,накратко Sick
Мамчета,да ви споделя за едно ефикасно средство срещу гърлобол-нали съм малко болна и аз,хрема с лека кашлица плюс драскащо гърло. Вчера пратих майка ми до аптеката да пита за нещо като евкалиптови дражета или подобни бонбонки. Взела е пастили Fitolor, при това са били на промоция-2 кутии за 4.70 Laughing Веднага излапах 2чки по бързата процедура,дори ги сдъвках.Веднага ми се успокои гърлото,верно са добри newsm10
И да се оплача,че вчера следобяд ни спря водата и я пуснаха днес в 10.20ч.Ремонт и половин Варна без вода.Направо ВиК-ато са за линч, #2gunfire #2gunfire
Ани,страхотна фотосесия,браво на фогографа и най-голямо браво на моделите!!!
Къти,честита червена коса  bouquet

# 167
Тъйййй добър ден.Първо да кажа честито на проходилите,на зъбчетата,болничките бързо да се оправят  Hug Ние ходихме на лекар...ами зъб ни никне и кашляла уж от секрета който се стича назад... Ама днес изкашля една храчка и незнам дали е добре така  Thinking Минахме и ДК 76см.и 9.600кг това е засега от нас лек ден   bouquet

# 168
Елефтерия, честити ходещи крачета на Вики! Wink и да оздравява баткото бързо!
Нели, днес и ние нямаме вода от сутринта. Минах с количката да видя какво е положението с аварията. Ами... Ситуация "бай Иван" - един работи, седем го гледат как... Та не чакам скоро и много се дразня, че съм като с вързани ръце.
Копчелино, няма ли да се явиш? Къде си?Wink
Къти, пробвам днес по твойта схема с добавките. По опаковката пише да се вземат по 1-2 капсули на ден. Та ще видим как ще е. Но сутринта пак така - два часа след прием почнах да "загрявам". Сигурно от различния метаболизъм идва това. Ще видя как ще е на следобедната тренировка.
Ани, много красиви снимки!!! Ама хубаво бебе снимали, хубаво бебе излезнало.Wink

# 169
  • NE
Елефтерия Честити крачки на Вики. Радвай ѝ се, после с умиление ще си спомняш за тези мигове.
Бързо оздравяване на баткото и да не се разболявате повече.
Ани Страхотна коледна снимка с още по-прекрасно джудженце Нико. Heart Eyes
Ние тотално се изложихме с нашата фотосесия - още се каним да се снимаме. ooooh!
Съни Много съм солидарна съм всичко болки - то мъдрец (добре, че не ме боли а дразни само) и даже колики имах, ама жлъчни. Sad

Като не става за разходка се метнахме до Варна да търсим подарък, че утре ММ е на рд. Хубаво се разходихме. Малкото дивя, спа .... картинка. Обмисляме вариант да си наравим кош (като за пране, но от ратан) с колелца и да се мъкнем. Аз съм имала и било на времето си мега, ама путо нищо подобно не продават.
Аз съм в чуденка ... Вилито дали ми вика "мам" и "мама" или просто си вика "ам-ам". Joy

# 170
Ей вярно бе, щях да забравя да честитя на Стасито  Heart Eyes първите крачици на Вики Hug
Вечно в правилната посока да я водят краченцата й  bouquet

Флауърче  Heart Eyes на теб поне с някакви наченки на "ма-ма" , а на мен Монко ми вика "Ка-Ка" #Cussing out
Каква кака за Бога, какви 5лв #Cussing out

Фраустче  Heart Eyes успех ти пожелавам  Hug на мен ми е изготвена схемата, от Кирил Танев /чукни във фейса и ако искаш попитай го за съвет, не мисля, че ще ти откаже/  Wink

Мусе86  Heart Eyes едва ли е добре това с храчката, но на мен моето педи ми каза, че няма нищо такова като "сополки от зъб", "кашлица от зъб" и т.н. кашлицата и сополите са в следствие на спада е имунната система  Peace дано скоро да се оправите Hug

Нели Н  Heart Eyes радвам се, че сте по-добре. Скоро да спират нацяло сополките и да сте спокойнички Hug

Нели  Heart Eyes как мина ДК Whistling чакаме отчет Laughing

Принцеске  Heart Eyes честито ви похапване с попарка сладко-сладко Laughing Hug

Ние от 2 часа пляскаме с ръце и КРЕЩИМ "АВО" от "браво" hahaha вече спрях да "слушам" Rolling Eyes
edit: То май даже не е и "аво" ами е нещо средно между "аво" и "ало" с продължително "о" нали накрая  rotfImao

# 171
На разходка сме, ама спи детето.Wink
Влизам само да питам за бързо кога ще превеждат майчинството... Че май го похарчих!...

# 172
Фрауст и аз това се чудя днес,че бях сигурно че ще ги пускат днес.Миналата година на 18.12 го бяха пуснали,в елекронното ми досие гледам.По принцип вторник и четвъртък ги пускат парите.А и няма съобщение на страницата на НОИ,че ще ги пускат порано.Има само за пенсиите  Sad
Тъй че според мен май няма да ни огрее..

# 173
  • NE
Не ме питайте как го чакам това майчинство. Едни чершафки съм замислила. Flutter Ако пък не за Нова година. Whistling Надявам се да има постъпления до вторник. Shocked
Днес в спарката на НОИ нямаше н-и-щ-о. Tired

# 174
  • София
и аз забравих да честитя първите стъпчици на Вики  Heart Eyes. Да върви все напред и по малко да пада Simple Smile.
Абе почва се със синините , ние вече 2 пъти си посинихме блузите  Rolling Eyes, а още дори не ходим сами . Май май ще си се държим за мама дълго време, което не е на добре май  Joy

За майчинството не съм влизала да гледам, ползвам ви вас за инфо  Embarassed.
Скрит текст:
Но като знам г-н сегашния ни министър колко ни обича нас майките .... най-вероятно ще имаме да вземаме тази година. Цяло чудо е че се смили над пенсионерите.

# 175
  • Varna
Здравейте мацкиииииии!
Честити крачки на Вики- само напред да я водят крачетата!
Напълно съчувствам на недоспалите мами- след втора, първа смяна изкарах и май ми се събират 4 часа сън- напълно ви разбирам - като пребита съм, а имам още задачи- торта ще правя- ще я фотна, ако стане, че да ви я покажа- нали утре....  newsm78 пораствам, та съм се впрегнала отсега. Без гости, ще си направим интимна вечеря с ММ в събота, ама тортата отсега я почвам. То интимна- колко да е интимна с големия и още 100 момчета, които се надвикват на скайп и кънти в целия апартамент, ама все с ММ по едно винце ще ударим.
Да ви докладвам от ДК- Бобо си остава дребуса на момчешката група- + 100 гр- т.е. 8 кг и + 1 см- т.е. 72 см. Колкото толкова. Но учудихме педи с "богатия" запас думички на Бобо. Тя ми казва- трябва вече да свързва срички и да си ги повтаря. Викам й- Кви срички, той се обръща към нас, както си е редно. Joy Joy Joy И вече Бобо прави скоци на място без да се държи, но крачки - тц- не му идва още на акъл. Когато стане. 
Толкова засега, че няма време за повече.

# 176
  • NE
Само да кажа, че днес ни дойдоха буйките Attipas и съм много доволна. Sunglasses Идеални са за прохождане. Peace
Тачи Миличка един съвет като страдала по време на геймърските нощи на ММ - купи на баткото слушалки. Wink

# 177
пак съм аз. така като си гледам постовете,пиша ,пиша и току изчезна за 1месец. Grinningи после пак съм редовна,абе женска работа:)
Първо да честитя първите стъпки на Вики на Елефтериа,сигурно е много вълнуващ момент.Ние още сме в очакване на това събитие Flutter
Тачи,подкрепям Флаурър за слушалките.ММ също е голям геймър/дори си пише с разни други инфантили в някакъв форум за онлайн игра с войничета и подобни простотии Rolling Eyes/ Но като е със слушалки изобщо не ми пречи,дори не го забелязвам  за известно време Mr. Green
А малкият Бобо си е много добре,нали е здрав и здраво стоящ на крачетата си,какво като е по-дребен от другите HugЯвно с моята буболечка ,нали са родени с разлика от 2 часа горе-долу,са се уговорили да не бързат с порастването JoyВие поне сте ударили 8цата,а ние само сме я доближили,но карай,здраве да има Praynig Hug
Мамчета,от началото на темата забелязах едно много сладко момиченце с бели еленови рога и червена блузка.Не познах чие сладурче е  newsm78 Може ли мамчето да сподели кое е това красиво дете? Да не се обидят другите-разбира се,всички са МНОГО,МНОГО сладки,но това направо е ангелче Hug
И леле,щях да забравя да се похваля,малката каза вече 2 пъти "мама" Heart Eyes Heart Eyes Heart EyesПреди викаше ба-ба,деди,та-ди, и най-много казва" Ади"-това е нейното "Хайде".Дори на докторката се развика Ади,Ади като я преглеждаше JoyЯвно я подканяше да приключва бързо,че трябваше да да се прибираме за обяда Laughing
Хубава вечер и здрави бебета Hug

# 178
  • Всеки ден трябва да се инжектираме с малко фантазия, за да не умрем от реалност: Рей Бредбъри
Мечева ... почвам да се притеснявам Уекинко ... Как е ниЖата? Да не би пак да вдигна до небето Т ... Обади се, бре жена, че сън сама таЗ нощ и ще ви мислА ...

# 179
Здравейте мами!
Много благодаря за вниманието  bowuu  Hug
Безобидничка  Heart Eyes  Hug първо да кажа за подаръците. "Ония подаръци" в спойлерите  Blush Много ми харесаха, До един не бих ги върнала  Joy  Blush
Уви, да. Правилно предположи. НинЖата вчера следобяда започна да вдигла главоломно Т. 38-39-40... За минути става. Пак компреси с оцет, пак Нурофен, Панадол, Хексалгин... Нурофен, Панадл, Хексалгин, Еферелган... и така... цяла нощ. Че и сама бях, ММ нали беше в София. Ама се справих мъжки. Запазих спокойствие на ума и духа. Но не съм мигвала. Днес по обяд зъбето изби. Май  newsm78 Не дава още да му бъркам в устата, че да опипам положението. От 13ч насам - няма Т.  Praynig А тъкмо си мислех, че ми се е разминало тоя път с Т.... Confused
Преди малко ММ се прибра. Без букет, без подаръци, послушен ша е бил явно  Joy Питах го дали не е имало некоя млада студентка, той ми се изсмя и вика: "Да бе, ти добре ли си? Кой ше ме погледне  вече, аз съм дърт и много женен...."  hahaha Не е ли злато, ми кажете Grinning Grinning Grinning И кат ме видя, че са размекнах добави: "Пък и като мойта жена няма никъде. Никоя не мож ма изкуши!  Naughty " Ех, как да не го обичаш такъв мазник, ай кажете  hahaha  Heart Eyes Сега е с нинЖата и си се радват един на друг. Голяма любов, голямо нещо. Голяааамо мачкане го мачка.  hahaha
А снощи като му казах, че малкото е пак с висока Т, ми звъня през има няма час, да ме пита как е. Дете ли да гледам, по телефони ли да приказвам. Та, не знам колко е празнувал, ама... каза, че е било добре. Ма се прибрал в 12. Дъртак Grinning Другите и на дискотеки ходили, ма той нали ми е къщовник, отказал.  Heart Eyes
Та, така. Благодаря ви, момичета за подкрепата и че ми ударихте една четка на егото  Wink Май наистина имах нужда.  Hug
Сваоу, честити крачки на Викито!  Heart Eyes  Hug Баткото ни да се оправя бързо бързо. Да е здрав и да не боледува вече!  Hug
Феичка, честити ви буйки! И на мен ми расте мъдрец, ама още не е пробил  Sad Големи мъки.
Нели, много са ви хубави подаръците.
КопчИ, знаем, че ти е хубаво на мамин дом, ама драсни две три букви, да знаем че сте ОК  Wink А и ми липсваш  Hug
Сестро чакам за снимките на МОни. И честита ти нова глава Grinning  Hug
Taчи твоите момчета направо ме разчувстваха  Heart Eyes
Извинявам се, ако пропускам нещо, ама до сега ви четох. Още не ми е улегнала информацията в главата.  Hug
Убичам ва, и си лягам!  Hug  Hug  Hug

Общи условия

Активация на акаунт