Как ти се отразява?Лека нощ, Къти!

успях да убедя някак ММ че няма нужда, то зъбето си е избило...

За сега удържаме фронта и не сме я заразили, ама да видим, че той още се дере като магаре.
Та за това не съм писала от 3 дни и много ми липсвахте
Днес не издържах и станах умишлено в 6.30, за да ви помрънкам и да ви прочета, че имах 99+ непрочетени 
Пада, изправя се с гъза на горе, прави 5-6 крачки, пак пада, пак с гъза на горе и продължава
Мамка му много исках да зачака още 2-3 месеца поне, да направи годинка 

Ааа-и честито прохождане,радвай се! 
Третата ваксина хепатит Б я оставихме,живот и здраве за след НГ и така... 

Стискам всички палци малкият скоро да оздравее. ММ беше с бронхит като зарази и малката, но учудващо се оправи за 3-4 дни, дано и при вас е по-безобидно. Честито прохождане на Вики!
Май дечицата в наши дни са така. Едно време аз и ММ като сме проходили на 10 месеца е било някаква революция, едва ли не, ама ето че сега всички бебчета на 10 месеца правят по някоя и друга самостоятелна стъпка. Ерата на Водолея - и в буквален, и в преносен смисъл. 

Лек ден от нас!

и това е жабуркане с ракийка
. Та в събота съм на козметик и фризьор. Още се чудя сега ли да се боядисам или да изчакам още малко , че съм подхванала една атака срещу този ужасен косопад. За сега малко като чели ми поспря косопада, та да видим. Ако се справя ще давам рецептата
.

не съжалявам въобще, дори напротив
сутрин в мивката го слагам да седне и така мием дупе и пишле, а той днес като го хванал и като мие с цяла длан

Дано само да не се разболявам 

докато се включа 
ценно инфо давате. Ще го следя малкия дали ще събира така смегма, тази сутрин беше спокойна малката му работа, пък утре ще ходя на ДК и ще доложа.
много готин и фотото също 
хехееее, колко вече са порастнали малките ни дечица, вече щъкат насам-натам, малки къщовници