"Под елхата таз година и за Февруарче подаръци ще има" - 9-та тема

• 30 005
  • 736
  •   1
Отговори
# 150
Дуче, и ти ли постиш? Мислех, че съм единствената откачалка. Grinning  Joy Как ти се отразява?
Лека нощ, КътиHug

# 151
Лиле, май си единствената хахах  Kissing Heart други пости имах в предвид  Laughing  Embarassed

# 152
  • NE
Дуче Вчера бях тъй, душата. Много ми е гадно да не мога да ям или да дремна, а малкото да си мисли че съм жената чудо.
Безобидничка Ау че помощници. Blush
Къти Честита прическа. Аз още се чудя какво да я правя моята още падаща коса.
Бизи Дологел ползваме и ни е спасявало много нощи. Като цяло спрях всичко зъбно и по-добре се чувства Вили.

Ние пак заспахме с 300 зора. Ужас! Дано спим цяло нощ.
Лека и непробудна на всички.

# 153
Благодаря за споделеното за зъбните гелове Hug успях да убедя някак ММ че няма нужда, то зъбето си е избило...
и при нас тази вечер падна игра до откат преди да заспи, ама каквото такова Heart Eyes

Мами на момченца, ще питам вдругиден педи, ама ако ви се е случвало , моля споделете: тази вечер преди баня видях, че е леко зачервен върха на пениса, а като дръпнах леко назад препуциума и се виждаше че отдолу подкожно има насъбрана смегма. Малко след това малкия си се изпишка, не е имало няква драма, ама да очаквам ли проблем и да  настоявам ли да го види уролог? Иначе не съм забелвала насилствено, нямам и намерение.

# 154
Бизи аз отдавна забелих и нямам никакви проблеми с пишока - мием го само с водичка.
Насилствено съвсем не означава да изпитва детето болка Peace
Смея да твърдя, че се справих много добре с тази работа и предпочитам докато е бебе аз да я свърша, отколкото после той разбираш ли като пораснел и се заигравал Naughty
Ама мое мнение де, а и мъжа ми има лоши спомени от тази връзка като е бил малък и настоя да го забелим - никак не съжалявам.
Мончо не е усетил нито едно "натискане" ако мога така да го нарека за забелване и вече сме нацяло готови  bowuu
Препоръчвам с две ръце забелването и 2рото ако ми е момченце пак така ще действам Peace

Голямо четене голямо нещо Laughing приключих с книгата за тази вечер, утре пак Flutter
Сладки сънища  bouquet

# 155
  • NE
Бизи Ако не го забелваш пробвай с леко натискне да изчистиш смегмата. Ако го забелиш трябва да продължиш, иначе може да се инфектира ако спреш.
Аз четох много по въпроса и за себе си пред детето реших да не пипам. Този процес сам ще си го извърши като по-голям. Педката съм я предупредила и тя да не пита.

# 156
Оп Са, Добро утро мацки Hug

Малииии, не мога ви изчета, от 6,30 съм почнала Laughing Аз малко го закъсах с баткото. Направи един остър бронхит и ми кашля като магаре. Педи вика да пазя малката. Е как да я пазя, като са си и двамата у нас и тя само го преследва ooooh! За сега удържаме фронта и не сме я заразили, ама да видим, че той още се дере като магаре.
А мани тва, ми и е превзел всичката налична техника. Ама тва таблет, тва лаптоп, тва телевизор...ама как да му се скарам като ми е жал Cry Та за това не съм писала от 3 дни и много ми липсвахте Hug Днес не издържах и станах умишлено в 6.30, за да ви помрънкам и да ви прочета, че имах 99+ непрочетени hahaha
Пък и освен, че ми превзе лаптопа, играе у фейса на някакви игри и само ми звънят разни колеги и приятели да ма питат нямам ли дете за гледане, та по цял ден копам у ферми. Е иди им обясни, че на малкия неговия профил му е малко, та играе и в моя, и в на баща му ooooh!
А да ви се оплача, малката дивачка вече ходи Cry Пада, изправя се с гъза на горе, прави 5-6 крачки, пак пада, пак с гъза на горе и продължава smile3511 Мамка му много исках да зачака още 2-3 месеца поне, да направи годинка Rolling Eyes Ся из цялата къща тайни за нея няма, катери се навсякъде и е некъв ужас, некъв ад.
Айде намрънках се, а тя се наспа. Довечера ще гледам да се намъкна да ви пиша, само някой да разкара тия деца от главата ми ooooh!

ОбичЪм ви мноо Hug Heart Eyes

# 157
  • Всеки ден трябва да се инжектираме с малко фантазия, за да не умрем от реалност: Рей Бредбъри
ДУ, мацки  Hug
Пращам ви по един да ви сервира кайВето:
Скрит текст:

Elefteria, се появи  Hug Да оздравява баткото и да не се заразява малката  Praynig
От отчет се губи Мечева   newsm78
Копчеееее, няма ли нет в София, бре  Wink

Ей, зараД теЗ пишкави работи се молих и третото да е момиче  bowuu

# 158
Добро утро!
Безобидна благодаря за кафенцето,особено сервирано с такива мъжаги,да изплакнем малко окото Grinning
Къти честита прическа и аз съм на мнение,че това е твоя цвят Peace
Елефтерия,бързо да се оправя баткото.
За забелването баща му се оправя с тая работа,мен ме е страх да пипам.Нямаме проблеми до сега,болки,има още обаче,докато се забели напълно.
Феичке казвам ти има връзка със зъбоника при децата и нашият LaughingНа мен лятото ми извадиха един страничен зъб вповече беше,ако бях изчакала да избие,щеше да рзамърда другите.
Ето и нашата коледна фотосесия:
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10203652306211070&se … DCVbCpE4hCibKREyb
Лек и прекрасен ден!

# 159
Добро утро!  Hug
Безобидничка-ама много вдъхновяващо кафе си ни сервирала тази сутрин!  Wink
Къти-честита прическа!  4470
Феичке-много смешно ми стане с твоя мъдрец-то бива,бива солидарност със зъбните мъки на бебока,ама това вече е страшно ! хихи  Mr. Green
Елефтерия-уф,дано бързо се оправи баткото и да няма други болни вкъщи! Hug Ааа-и честито прохождане,радвай се! Hug

Ние вчера бяхме на консултация-пораснали сме с един сантиметър-вече сме 73,обиколките на главичката и гърдичките са си същите като миналия месец,но сме свалили 300 грама,ама то с това постоянно лазене не съм и очаквала друго,пък и ние сме си малко дундавички-9.300 кг!  Crazy Третата ваксина хепатит Б я оставихме,живот и здраве за след НГ и така...
Сега съм се заела да правя домашна руска салата,ама много пипкава работа бе...Дано поне стане вкусна!   chef

# 160
Добро утро и от нас, момичета! Simple Smile
Елефтерия, много се радвам, че се появи!  Hug Стискам всички палци малкият скоро да оздравее. ММ беше с бронхит като зарази и малката, но учудващо се оправи за 3-4 дни, дано и при вас е по-безобидно. Честито прохождане на Вики! Simple Smile Май дечицата в наши дни са така. Едно време аз и ММ като сме проходили на 10 месеца е било някаква революция, едва ли не, ама ето че сега всички бебчета на 10 месеца правят по някоя и друга самостоятелна стъпка. Ерата на Водолея - и в буквален, и в преносен смисъл.  Crazy
Дуче, то моите пости включват всички видове пости.  Joy
Да ви се похваля, вчера успях да намеря промеждутък между мъглите и се поразходихме. Ама днес като гледам, няма да ни огрее. Отивам да видя какво да правя с едни райски ябълки. Simple Smile Лек ден от нас!   bouquet

# 161
  • София
здравейте мамчета  Hug
Безобидничке не така с тия мъже  Laughing. Моя и без туй не ма слуша и ти са само ме изкушаваш , та да не го сменя моя на бързо  Joy

Елефтериа дано бързо ви минава и Вики да не прихване  Hug

Ани страхотен е Нико. Фото сесията също ви е много хубава. Дали ще може да ми кажеш кой е фотографа, че аз още се чудя при кой фотограф да идем.

За дентодърта само да каже , че шега , майтап, но си има такъв дентодърт Simple Smile и това е жабуркане с ракийка  Laughing.

Къти честита прическа. И аз съм решила да се вкарам малко в ред, че ми писна да ходя като разплетена дамаджана с вид на баба Яга  Joy. Та в събота съм на козметик и фризьор. Още се чудя сега ли да се боядисам или да изчакам още малко , че съм подхванала една атака срещу този ужасен косопад. За сега малко като чели ми поспря косопада, та да видим. Ако се справя ще давам рецептата Simple Smile.
Та за събота съм пазарила сестра ми да го гледа за разкрасяването. А в неделя ако ММ е тук мисля да му оставя малкия за час и да ида и на фитнес и ще съм 6 после. Само да не ми мине котк апът, че незнам  #2gunfire

Аз без да искам забелих на нашия пишлето. Вечер като го къпех и го оголвах винаги по малко за да се измие и един ден то само си тръгна . И така всяка вечер по малко и то  се забели без болки, драми и тн. Добре че стана тогава, защото сега няма шанс да го направя , че хич не седи мирен сега. Гледам да го забелвам за да се измие сега и да не се залепи пак.

лек ден от мен мамита

# 162
Добро "утро" момичета" Hug
Еми за пишлето аз вече се изказах Flutter не съжалявам въобще, дори напротив Peace
То като се оголва малко да се измие и само си тръгва, както каза Гери.
Даже сутринта "сам" си изми пишока hahaha сутрин в мивката го слагам да седне и така мием дупе и пишле, а той днес като го хванал и като мие с цяла длан hahaha hahaha hahaha

Много съм уморена, не знам защо, уж се наспах, ама съм като пребита ooooh! Дано само да не се разболявам ooooh!

Благодаря за поздравите за новата-стара прическа bowuu  bouquet

и понеже цяла сутрин шетам сега чак ще си пия кафето, та заповядайте с мен

Последна редакция: чт, 18 дек 2014, 11:28 от Mама@kЪTи

# 163
  • София
Добър ден, мами!
Днес няма да се оплаквам, ще се хваля  Laughing. Снощи може да се каже, че имаше спане, само три пъти се буди за цокане. Но по-важното, тази сутрин Алекс за пръв път яде попара и му хареса даже, с домашен хляб. До сега никога не е закусвал, може да мине само малко банан или круша, но нищо повече.
За забелването бях започнала малко по малко, но изведнъж спря да поддава и се беше събрала смегма, която много ме притесняваше, но после прочетох, че е един вид естествена смазка.После продължих и сега е на 80% някъде, но не бързам.
Тук грее слънце ура, та е време за разходка.
Весел ден, момичета! Hug

# 164
Добър ден   bouquet докато се включа  ooooh!
Благодаря ви, момичета, за споделеното за пишоците Hug ценно инфо давате. Ще го следя малкия дали ще събира така смегма, тази сутрин беше спокойна малката му работа, пък утре ще ходя на ДК и ще доложа.
Ани, чудно фото на Нико Heart Eyes много готин и фотото също Hug
Елефтерия, честити ви ходещи краченца на Вики Hug хехееее, колко вече са порастнали малките ни дечица, вече щъкат насам-натам, малки къщовници Crazy
И ние тази нощ се понаспахме, то за хвалба си е наистина, че се и поуспахме. Сега шетам и времето обещава да е хубаво - поне слънчицето се показва Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт