"Под елхата таз година и за Февруарче подаръци ще има" - 9-та тема

• 29 999
  • 736
  •   1
Отговори
# 135
Здравейте дами Simple Smile

Къти Честита ти нова прическа   bouquet

Нели Много е хубава играчката Simple Smile Дано бързо избие зъбчето да не се мъчите  Hug

Ани Честита месечинка и Честит Имен Ден на малката Дани! Simple Smile Да е много послушна и щастлива Simple Smile

Тачи Много мила гледка са били момчетата ти   bouquet

Благодаря ви момичета за думите за Йоана Simple Smile

От нас нищо ново днес. Събудихме се в 5и25 но на мама много и се спеше и не станахме, към 6и30 заспа та до 11  Laughing Сега спи от около час вече и така Simple Smile

Хубав ви ден Simple Smile

# 136
Мамчета,като Ви чета,май не сме само ние страдащите от безсъние SadДобре поне,че нашите проблеми са от зъбите,иначе не мога да се оплача-гущерчето спи минимум 8часа през нощта,без да се буди PraynigКакво повече му трябва на човек от спокоен сън и здраво дете Hug
Сахасрара,играчката си я избрах аз,отдавна разглеждах музикални играчки,тип "нощни лампи или прожектори".И по-точно,от както мъжа ми събори за пореден път старата/ние си местим леглото на малката от спалнята вечер в хола-през деня/ и функцията въртене отказа #Cussing outАма както вече писах,и без това на малката и омръзна-как така ще гледа едни и същи играчки повече от 5мин  Twisted Evil Та сестра ми ми даде парите,а аз я поръчах от Пакостник-а
http://www.pakostnik.com/bg/prozhektor-lampa-leka-nosch-chicco
Може след коледа да ги намалят,не знам.Но на нас ни бяха подарили една друга механична музикална играчка-от тези,дето се издърпва една халка на въженце и свири-и я прах доста пъти в пералнята -много са здрави.Изобщо,доволна съм от Chicco, не само играчките им са добри ,според мен.Аз си накупих шишета,биберони,стерилизатор и т.н стоки още преди да родя Laughing
Тачи,много се радвам и аз,че момчетата ти се разбират добре. Така ми се иска и аз да имах малък помощник  Rolling Eyes

# 137
Нели, много ти благодаря!  Hug
И ние местим кошарката, в която Рали спи, от хола в спалнята и обратно, така че те разбирам.
Злати, добре дошла отново в клуба на червенокоските!  Heart Eyes В тоя ред на мисли искам да кажа, че ми се губи Елефтерия. Дано са ОК нещата и да я няма по хубави поводи.

# 138
  • NE
Ние може да нямаме зъбче, но на мен днес ми проби мъдрец. Crazy

# 139
  • Всеки ден трябва да се инжектираме с малко фантазия, за да не умрем от реалност: Рей Бредбъри
Ние може да нямаме зъбче, но на мен днес ми проби мъдрец. Crazy

Joy Честито Simple Smile

... В тоя ред на мисли искам да кажа, че ми се губи Елефтерия. Дано са ОК нещата и да я няма по хубави поводи.

Веднага да се обажда Simple Smile

В този ред на мисли ... и Мечева изчезнА ... Мечева дай да бистрим ... коледни подаръци, бре, жена ... Ама да са :
Скрит текст:

# 140
хмммммм.....Безобидна,ако не е много нахално....може ли и 3те подаръка newsm81 smile3508

# 141
  • Всеки ден трябва да се инжектираме с малко фантазия, за да не умрем от реалност: Рей Бредбъри
ТреБат ми трима за следните дейности:
закуска:
Скрит текст:
готвене:
Скрит текст:
чистене:
Скрит текст:
и ... кАт се върна от моткане по разходки и молове ... е, от мен да мине с дребуса и бгмамите ... да ми направи ... коктейлче  Wink
Скрит текст:

... много ли искам  newsm78

# 142
Безобидничка Heart Eyes шо па да е много?! newsm78  най ми хареса последния  Whistling да прави коктейлчета на БеГе майките hahaha
Моя го пратете със Спиди до адрес, моля bowuu hahaha

Стасито още от вчера я издирвам аз newsm78 Стаси, Ила мъъъ, ила мъ душа да ни се изповядаш Laughing Crazy Hug

Лили Heart Eyes благодаря за посрещането /за червенокоските де/  Hug пойче няма да предавам червения фронт Naughty

Нели Heart Eyes Hug благодаря мацинко Crazy

Нели Н Heart Eyes честити ви подаръчета  Hug браво на леля, много хубави попадения Heart Eyes
Страхотни мерки си имате и дано по-бързо се махат дерматологичните проблеми  bouquet

Флауърче Heart Eyes честит ти зъб, душко  hahaha Hug

ЕваМами  Heart Eyes простено да ти е  Praynig hahaha Hug ми тъй де, липсвате ни като ви няма Crossing Arms
Снимките дай Боже ще станат в петък Whistling чакам с нетърпение, мисля, че и днешните снимки станаха ОК Flutter

Извинете ме, не запомних какво още щях да пиша и няма да ви изредя всичките, амаааааа  Hug и   bouquet на всички ви

# 143
Честита коса, Къти! Колко хубаво, че си намерила твоя цвят! Чакаме снимки да ти се порадваме!
Кажи сега, как го пиеш термо лийн? Онзи ден пристигна и днес за първи път взех, но много късно дойде ефектът. Около 2 часа след прием. Тя тренировката минала и заминала за това време.Wink
Флауър, разбиваш ме! Wink Честит ти зъб!;)Wink
Безобидна... Кога ти е РД-то?Wink Ще ти ги опаковаме и пратим тия момчета! Изобщо не искаш много. Само достатъчно.Wink

# 144
Мммммм, нареждам се и аз Blush
Къти, честито ти разкрасяване   bouquet как мина фотосесията?
Флауър, tooth честито ти озъбване  newsm47 с кое денто-менто се маза  Wink
Майтап ама от кое денто гелче за бебешките венци сте най-доволни? досега ги проусках покрай ушите си ама ММ нещо се е притеснил, че не спим и двамата с малчо спокойно и съм проучела геловете... Confused

# 145
Фраустче Heart Eyes приемам го 2пъти по 2 на ден по схема:
1ви прием - сутрин веднага след ставане от сън 2бр
2ри прием - 30мин преди тренировка 2бр
Като към 2рия прием задължително пия 2капачки Лкарнитин и 1 силно кафе - ставам мокра като след душ по време на кардиото /моето кардио е изцяло кростренажор/ и действа и на силовата ми тренировка /базова или с други думи - с гирички/.
Дано да съм ти обяснила добре, ако не съм успяла, пиши ми на л.с. да не товаря момичетата тука  bouquet

Бизи  Heart Eyes страхотно мина фотосесията, но все още съм с доста килца и хич не се харесвам, но дето вика мъжа ми - свикнах с 50то кила и сега на 65 се чувсвам като 105, но.... дано да имам още сили и воля та скоро да си върна формата...
НО като цяло съм много доволна, да Hug

# 146
Няма майтап, Феичка, мен от три дена ме боли мъдрецът зверски. Като казах на ЛЛ при първото зъбче на Рали, че ме боли, тя вика "няма връзка". Ама ше има да зима, сега на малката ѝ расте второ, а пак аз умирам от болки. И да знаете - Дентокинд не помага. ММ вика да потърся ДентодъртMr. Green

# 147
ММ вика да потърся ДентодъртMr. Green
Joy Joy Joy ай сеа

# 148
Лека нощ, момичета newsm46 Sleeping

Отдавам се на  smile3529 и почивка Hug

# 149

ММ вика да потърся ДентодъртMr. Green
Ш падна от стола  hahaha hahaha Joy Joy Joy

Безобидна, не така, че постя и се попотих с тез снимки  Laughing Laughing

Лека и от мен, че нямам сили за повече. 6 пъти се приспиваме! е сега ще ям - от час и половина съм завечеряла  #Cussing out
 smile3524

Общи условия

Активация на акаунт