И ние сме ранобудни. Станахме в 6. Сега заспа. Каталяса нинЖата. А аз двойно. Изпратихме си таткото, да ходи за дипломата. Нал пък вече ми е магистър
И много важен станал
Снощи ми вика, ама не в тия чинии манЖата, в другите искам. (Правих капама. И я пльоснах в едни по-плитки чинии, ма трябвало в по-дълбоки...
) Ооо, викам, я без капризи! "Виж кво да ти кажа, жено! У дома аз съм магистъра, аз ше командвам!"
Мооооля?!!! Абе, викам, сульо, я да не ми даваш тон в живота! И се кротна. Посмяхме се и така. Ма некак майтапите му напоследък не са ми смешни
Ш взема и аз да запиша една магистратура, щом тва е критерия за команди
Ама кво па, нали имам виШУ, кво кат не съм магистър, да няма ма събори неговата диплома, я
А сутринта като го изпращах, майкоуууу идеше ми да му откъсна главата на тоя ММ! Лапето тамън заспа и той да вземе да са набута уф спалнята, да си вземел халката (брачната)
И го събуди! Събуди го, ви казвам! У-жас! До одеве са правих на маймуна! А тва с халката па още повече ме озадачи
Мнооо съмнително, ама си лежа на тая кълка, че не е такъв човек
Демек, не хойка, верен ми е. И все пак, много странно
Да е убавец, не е убавец, ма що му са лепят женски - не знам. Ся са притесних! Къфто ми е добричък и миличък, дан вземе да опъне некоя студентка, така от съжаление, дан я разочарова и да й нарани чувствата...
Уф, само глупости си мисля
А не съм такава. Не съм ревнива, ма тия хормони нещо ме побъркват 

Па вие да не ми обръщате внимание, размишлявам си на глас тука. Вярно, че само глупости ми се въртят в главата, ама съм безсилна. Ся ша подготвя некой пъклен план за отмъщени, в случай че получа утре некакъв подарък неочаквано
Аууу, не мога да се понасям, отивам си. Такава ревнивка се извъдих, че чак се учудвам от себе си! 
Хубав ви ден, мами
Я се успокой и не се вкарвай във филми 
А с него една и съща специалност завършихме в университета. В една група бяхме, така се запознахме... А много по-късно се събрахме. Като вече завършихме. Съдба.
Иначе само като пуснах песничката за Мечо, и Рали започна да друска дупенце. Явно има нещо в песничката, да знаеш.

Истината е че верен мУж няма от моя - лае, но не хапе. 12 г. го изпробвам и не дава грешка.
МОже и да е заради поредния "Друскинд", който давам и аз. Дучето е виновна, че вчера ми вкара мухата в главата, че Дентокинд и Имунокинд се отразявали добре на Бобче. Викам си, само Денто не ползвам, дай поне колекцията да е пълна.
(малко да се подмажа)
А това с баткото би разтопило всяка майка от гордост и умиление
все повече ще започнат да си общуват 
Честита месечинка и честит имен ден, да ти е жива и здрава именничката!

Радвам се, че и на вас ви харесва!