"Под елхата таз година и за Февруарче подаръци ще има" - 9-та тема

• 29 996
  • 736
  •   1
Отговори
# 120
Добрютру!
И ние сме ранобудни. Станахме в 6. Сега заспа. Каталяса нинЖата. А аз двойно. Изпратихме си таткото, да ходи за дипломата. Нал пък вече ми е магистър  Whistling И много важен станал  Crossing Arms Снощи ми вика, ама не в тия чинии манЖата, в другите искам. (Правих капама. И я пльоснах в едни по-плитки чинии, ма трябвало в по-дълбоки...  newsm78 ) Ооо, викам, я без капризи! "Виж кво да ти кажа, жено! У дома аз съм магистъра, аз ше командвам!"  hahaha Мооооля?!!! Абе, викам, сульо, я да не ми даваш тон в живота! И се кротна. Посмяхме се и така. Ма некак майтапите му напоследък не са ми смешни  Crossing Arms Ш взема и аз да запиша една магистратура, щом тва е критерия за команди  newsm78 Ама кво па, нали имам виШУ, кво кат не съм магистър, да няма ма събори неговата диплома, я  Crossing Arms А сутринта като го изпращах, майкоуууу идеше ми да му откъсна главата на тоя ММ! Лапето тамън заспа и той да вземе да са набута уф спалнята, да си вземел халката (брачната) newsm78 И го събуди! Събуди го, ви казвам! У-жас! До одеве са правих на маймуна! А тва с халката па още повече ме озадачи  newsm78
Скрит текст:
По принцип не я носи. Аз също не я носа, въпреки че се изръсихме сума ти пари за тях. Ама що сега реши, че тря да я сложи, не знам  newsm78 Мнооо съмнително, ама си лежа на тая кълка, че не е такъв човек  Naughty Демек, не хойка, верен ми е. И все пак, много странно  newsm78 Да е убавец, не е убавец, ма що му са лепят женски - не знам. Ся са притесних! Къфто ми е добричък и миличък, дан вземе да опъне некоя студентка, така от съжаление, дан я разочарова и да й нарани чувствата...  #2gunfire Уф, само глупости си мисля Grinning А не съм такава. Не съм ревнива, ма тия хормони нещо ме побъркват  #Crazy
И те така те. Споделих си квото ми е на душата. Утре ку ми са яви с букет, работата е отишла на издуй гащи  #Cussing out  hahaha
Па вие да не ми обръщате внимание, размишлявам си на глас тука. Вярно, че само глупости ми се въртят в главата, ама съм безсилна. Ся ша подготвя некой пъклен план за отмъщени, в случай че получа утре некакъв подарък неочаквано  hahaha Аууу, не мога да се понасям, отивам си. Такава ревнивка се извъдих, че чак се учудвам от себе си!  Sick
Хубав ви ден, мами  Hug

# 121
  • Всеки ден трябва да се инжектираме с малко фантазия, за да не умрем от реалност: Рей Бредбъри
г-жа Irukandji, мА той взел халката да нЪ го задяват, бре Simple Smile Я се успокой и не се вкарвай във филми Simple Smile

# 122
 Добро утро!
Почерпете се днес за здравето на кюфта - хем месечинка, хем имен ден имала Simple Smile)))

Да ми е жива и здрава и все така послушна Simple Smile))
Отиваме на теглилки и мерилки днес - да видим колко голяяяма е станала Simple Smile

Скрит текст:
За предната снимка която публикувах - втори опит. Дано се получи -  http://zygo.snimka.bg/other/.846591

# 123
4-5 зелени памперса през деня и един бял за през нощта. Няма пропуски. За голямата работа се дебнем и в повечето случаи е в гърнето. Слагам я на гърне след сън и след ядене и тогава сменям.
Ируканджи, понякога се шегувам с ММ, че той е учил за директор, ама аз съм се родила такава... Та ако ще с десет дипломи да е, принцесата си е принцеса. Каквото кажа, това ще е.Wink А с него една и съща специалност завършихме в университета. В една група бяхме, така се запознахме... А много по-късно се събрахме. Като вече завършихме. Съдба.Wink
Сега за ревността. Я горе главата и го излъскай малко самочувствието, че ми се вижда нещо прашасало. Wink Мъж ти не може да диша без теб и шинобито... А втора като тебе НЯ-МА!...

# 124
Привет и от мен! Simple Smile
Мечева, докато се включа да те нашамаря виртуално и те Безобидна и Фрауст са ме изпреварили. Simple Smile Тамън си мислех, докато те четох, че си сложил халката именно за да се похвали с теб, след като обикновено не я носи, какво друго е логично? Я да се стегнеш и се поглези с нещо днес, след като снощи него си поглезила с капама.  Hug
Аничка, честит имен ден и месечинка на малката Дани! Да е жива и здрава! Питката е прекрасна, браво на таткото!  Heart Eyes
Дученце, сменихме Молфикса с Памперса на бърза ръка, защото дупето на Рали е алено и направо ми се плаче. Дано е от тях и да мине сега, че по един тон кремове слагам и тц.  Praynig Иначе само като пуснах песничката за Мечо, и Рали започна да друска дупенце. Явно има нещо в песничката, да знаеш.  Heart Eyes
В този ред на мисли да ви кажа - любимото ми радио, което е онлайн, има няколко нови канала, два от които са с коледни песни и си умирам от кеф сутринта - ето за онези от вас, които също обичат - http://www.radiotunes.com/christmas.

# 125
Привеееет  Whaasup
Ето кво забрайх:
Безобидничка, ще търся пак Теско да поръчвам, ама след Нова година, защото последните курсове за доставка са около 21-ви и по празниците ще е натоварено.
Сахасрара, щях да отговарям за памперсите дали може или не да е от тях проблемна кожата в памперс зоната - абсолютно да! Във всеки папмперс има гел, който именно предотвратява пропускането на течности и съответно в различните марки тази химия е различна. Та от него гел идват алергиите и кожата поддава особено като е мокра, понацапана и става уязвима пред всичко. Мацотя обилно с крем с цинк (спряла съм се на Судокрем, от началото още и не го сменям) и си стоя на марката пелени, от които съм доволна още от новородено. По едно време пробвах Пуфис - твърди са ми, пробвах Либеро - също твърди, и Хъджис съм тествала - също не ми допаднаха. "Памперс" - зелените и белите, най-ни допаднаха и си останахме на тях.
Много благодаря за линка на радиата, и аз ги разцъквам да си танцим на коледни песнички.

Днес приготвям броколи за малчо eat

# 126
  • NE
Мечева ММ много ме тормози и обича да ме предизвиква на приказки как щял да търси кака на Вилито. Винаги му отговарям, че тази кака ще ми дава даже пари да си го взема на обратно. Joy Истината е че верен мУж няма от моя - лае, но не хапе. 12 г. го изпробвам и не дава грешка. Laughing
Sahasrara, Дуче Вярно е че пампите водят до яко подсичане. Аз и затова само Памперс и Пуфис ползвам, че не знам как ще реагира на другите. Още мажа и с крем за дупе, но моя е правен в аптека и съм мега доволна.
Нели Много е хубава Йони. Heart Eyes

Моето чаве стана в 3 и сън не го ловя до 5:30 ч. Ядосах се, уж го оставих на пода да лази и като заби нос и такъв рев му дръпна, че се мразя за това. Сутринта се гонихме по пода да сложа гащите и пак заби нос и рееееееев. Иначе с лекота се набира и се изправя вече. Heart Eyes

# 127
Бизи, Феичка, благодаря и на вас, момичета, за споделеното мнение и разяснението с гела, не се бях замисляла изобщо!  Hug
Не знам дали си въобразявам, ама тази сутрин в 7 сложих първия памперс, вместо молфикс, и преди малко като я преобувах, ми се стори по-добре. Освен това, да ви се похваля, от днес си я мия самичка. Преди като беше три кила, пак успявах, но после като качи, не се справях. Сега, понеже така или иначе стои в мивката (много ѝ е забавно и не се шугляви), успявам да я мия и съм много доволна, защото ми се струва, че колкото и да са хубави мокрите кърпи на Babylove, по-добре е да си се измие дупенцето.
Та така, малко бях подробна, ама тая треска ме тресе тези дни. Simple Smile

# 128
  • NE
Не знам защо някой в родилното ме беше убедил, че с кърпички става миенето. Педката на първата консултация ми каза "без кърпички, само с водичка" и така продължих. От родилното до сега сме нямали подсечено дупе, пу-пу. Първо го мих в една кофичка, но като мина 6 месеца се метнахме на мивката. С крака се опитва да си спира водата или да бута четките за зъби и се превърна това упражнение в игра. Laughing

# 129
Привет! Ние тази нощ спахме  Party МОже и да е заради поредния "Друскинд", който давам и аз. Дучето е виновна, че вчера ми вкара мухата в главата, че Дентокинд и Имунокинд се отразявали добре на Бобче. Викам си, само Денто не ползвам, дай поне колекцията да е пълна.

С памперсите никога не съм имала проблем. На тази възраст и аз сега сменям рядко памперс, но моето диване не пие и вода. Ще минаваме директно на ракия и вино  Laughing Хубаво, че Къти спомена за промоцията в Кауфланд, та още в петък се запасих с 2 кашона и съм предоволна.

Ируканджи, като се омъжихме с мойто мъж един негов приятел ме "светна", че с халка мъжете били по-привлекателни за жените и повече им се лепяли мацките  Laughing Викам си, ми той моя не я носи, но нещо после почна да я носи, даже се връщаше ако я е забравил, видя ми се съмнително, но докато носи пари вкъщи, а не изнася, нЕма го закачам, да праи квот иска  Joy

И да изкажа щастието си от факта, че в Бг има бейби тв. Ей, спасява ми ежедневието. Гледа се с такъв захлас, всичко попива малкия. Мале, мале....то е интерес, то е любов и за мама минути, в които не се гризат кабели, жици, гризат смартфони и прочие.

Хайде лек ден от нас

# 130
Добър ден, маминки!

Нели много е сладичка Йоанка на коледния колаж. Чакаме 6-тица от изпита и да черпиш за успешната сесия   Peace
Къти дано станат бързо снимките  Praynig и недей така с отсъствията, не ставай лоша   bouquet (малко да се подмажа)
Ируканжди умориха ви значи тея температури вас...айде стига толкова за тая година, а догодина- 'Ич! А  ТМ според мен си е взел халката, ако случайно се засече с вашата "кака" от занаята и по някаква случайност не го познае, че е ТМ, да й покаже халката и да се сети с кой ще си има работа, ако си запредлага програмите и прИмоциите там   Joy Не се коси, място за притеснение ня-ма!
Стели все така добре да си хапвате пу пу, а спането вече не се брои, всички сме така
Нели Н, бързо да се оправяте с малката буболечка и дано не е някой гаден вирус, стискаме палци  Praynig
Тачи голяма отмяна си имаш вече, сменя калъфки, прибира прането, я го пробвай в кухнята,  може и някоя манджа да забърка, ми така де, те хотелиерите и от това разбират   food002 А това с баткото би разтопило всяка майка от гордост и умиление   remybussi все повече ще започнат да си общуват  Wink
Принцеске и ние имахме период с пляскане във ваничката, излизахме чисто мокри от банята, но поотмина. Сега си играе с едни рибки,мисли ги за подводници и ги дави на дъното и после с тях си излиза от ваничката, а те се "нагълтали" с вода вместо да се подсушаваме като излезем, продължаваме да се мокрим  bath1
Аничка, браво за книжката, ще става учено детето  smile3501 Честита месечинка и честит имен ден, да ти е жива и здрава именничката!
Гери честита елхичка Аз като й сложа шапката я отвеждам пред огледалото да се види и й казвам колко е хубава и т.н. и тя ме гледа и се кефи и не я сваля
Бизи, аз го преобувам през  нощта диването и не се събужда, спи си няма проблеми
Дученце, Безобидничка, мерси за АМ, ще слагам в пюрето или ще давам след това с шишето според зависи. Понякога са малко редички пюретата и тогава може да слагам вътре да се посгъсти, както дойде благодаря  Hug
Съникис, може би процеса на зъбоникнене да протича така при вас, а и като се покаже някое зъбче имам чувството, е веднага тръгва някое друго и то няма спокойствие и един ден...
Сахасрара, тенкю за линка, много обичам коледни песнички  Hug
Феичке не се чувствай виновна, че си го оставила, то до него седиш и се дрънне някъде...пък и не можеш все по него да вървиш...

Ох, изписах се, а и малката се събуди, айде чаУ за сега

# 131
Честит имен ден и месечинка на Дани на мама Аничка Simple Smile Ехааа 11 месеца  Tada
Ако има и други именници да се чувстват поздравени и да са живи и здрави  Kissing Heart

Феичке, не се обвинявай  Hug Трескат се, удрят се..Бобата е със синьо-жълта буза, порязан пръст, сини крака, беше и с подута вежда - ще кажеш, че я бия  Laughing ама ТЦ - сама си ги праи! За четките на мивката и кранчето същото го прави, ма все ме е страх да не врътне на горещата вода и да се опари  Confused
Теа, хубаво, че сте поспали. А дано да си имат ефект Апчетата и да си поспиват децата, че и ние покрай тях  Mr. Green
Мечева, смее ли да оди по чуждо твойту мЪж, а? Мисля, че не  Grinning  Hug Няма да мислиш глупости  Wink

Пуснах по-рано поръчката за календари и чакам с нетърпение да дойдат  newsm53
Забравих да похваля дебелката.Днес си изяде 200гр ориз с тиквички /досега никога не си е отваряла така устата на ориз  newsm78 / и после се нацока едно хубаво с мляко  Grinning И също почти успешно слиза сама от леглото  newsm44  Blush

Последна редакция: ср, 17 дек 2014, 15:23 от duceto

# 132
Привет ,мацки!
преди малко ни пристигна подаръка за Коледа от сестра ми

Много съм доволна и нямам търпение да се събуди буболечката да и се радва.Мелодиите са на Бах и Росини,има и звуци от природата-вълни,щурчета,жаби и др.Цветовете на прожектора се сменят,а най-важното е,че куклата се отделя от лампата/т.е може да се даде на бебето да я мачка и да я лигави,пере се в пералнята Laughing/
Старата ни въртележка с прожектор вече стана неизползваема,тъй като порасналата госпожица почти я стига и рискува да я събори на главата си,освен това май и омръзна newsm78. Иначе е като нова,и така хубаво ме приспиват песничките JoyЩе взема да си я оставя на мен,ако никой не я купи от продавалника newsm78
Днес ходихме на ДК-7700гр/само 200гр сме качили този месец/,но пък е расла на височина-вече е 70см/+2см/. И има само сополи-може да не е вирус,каза педито,може да е от зъбите и влажния въздух newsm78 Важното е,че дробчетата са чисти и гърлото спокойно Praynig Иначе ходихме и на дерматолог-за съжеление ,има някакъв дерматит-тези упорите лишеи не щат да се махнат и това е Sick От месец насам ту се появават ,ту изчезват.Та специалиста каза,че било от спада на имунната система покрай зъбоника,нищо страшно,още повече че и аз бях до края на пубертета цялата в такива гадни бели лишеи.Още помня ,че ги мазах с какво ли не,нищо не помогна.След "наместването "на хормоните изчезнаха сами NaughtyЯВно дребосъка ще има също чувствителна кожа,ще видим.За сега ще се мажем с разни мазила и другата седмица -преглед пак.
Иначе снощи почти не съм спала-второто зъбче определено е на път и малката рева до 2ч,после заспа ,събуди се към 3-пак рев Cry Cry Cry Накрая заспа от умора както винаги,то направо глас не му остана да реве,горкото ooooh! Cry ooooh!Дано тази вечер няма драма Praynig Praynig Praynig
Честита месечинка на бебето на Ани и честит имен ден  bouquet
За сега толкова от нас,здрави и   спокойни бебета Hug
П.П. буболечката е наконтена с коледния костюм,чакам я да се събуди и да я снимам до елхата Wink

# 133
Нели, прекрасни са играчките! Като чух Бах и Росини, мммм... Бах ми е любимият композитор! Сестра ти от БГ ли е купувала играчките? Много, много ги харесах!
Момичета, това радио много си го обичам, има страхотни канали, аз слушам предимно Cafe de Paris, докато малката беше МНОГО малка, слушахме Nature или класическата музика, а днес като видях, че има нови коледни, просто бях във възторг!  Crazy Радвам се, че и на вас ви харесва!  Hug

# 134
Здравейте момичета  Hug
Само на бързо влизам да ви се похваля, че вече съм отново ЧЕРВЕНОКОСКААААА newsm44 newsm68 newsm44
Е, косата ми стана на половина, но на мен рязането на коса не ми е проблем Crazy ще порасне Crazy
След 4 часа и половина вече съм нова, нова жена си има моя мъж Whistling
Ставам да ударя един грим, да сложа едни токчета и да отиваме на снимки, а довечера ще ви обърна повече внимание Heart Eyes
УбичЪм вЪ  newsm51

Общи условия

Активация на акаунт