"Под елхата таз година и за Февруарче подаръци ще има" - 9-та тема

• 29 991
  • 736
  •   1
Отговори
# 105
А добър ден и от мен!
Значи да кажа-гледах го Whistling, пулих се   ,и пак го гледах Whistling и си викам "абе не може да е това,нали уж се съобразяваме ,нали без ...екс ами кекс,как може...- не не само така ми се струва" обаче явно не само на мен Joy
И честито набързо на порасналите човечета,на новите зъбки ,на обуечиците и болничките бъъъързо да се оправят
Друго искам да кажа-всяка ,която е получила картичка от мен ми благодари лично,а пък мен ме е срам да кажа,че на никоя не съм благодарила Embarassed Момичета,много ме зарадвахте и наистина имам нужда от вас Heart Eyes
А Копчелино,?къде е?доколкото разбрах е в София,ама що не се отчита?
За памперсите-сменям по 2 .Ама на нощ.Защото мойта пикла пие по литър и половина-два чай.Сменям памперс на около 2 часа,инъче е мокра.Преди ползвах от турския памперс,обаче от цял пакет абсолютно всеки един пропускаше,а не беше добре напоен.Смених с мулфикс-ами и те пропускат.И сега съм в чуденка newsm78 кви да взема...
Инъче при нас нищо ново,все така добре си хапва и все така не спо през ноща.Изобщо,буди се 6-7-8-9-10 пъти.УжасссТ

# 106
 Joy Joy Joy
И кво стана сега - Мечева-мръсницата с голямата уста Grinning Grinning Grinning А другите само си го мислят, ма си траят. Хм, тря да се науча май и аз да си мълча, ама пусно сърце - не трае! Grinning Grinning Grinning
Шинобито поспа. Доволна съм. Ама и на него много му се насъбра. Аз изпрах, прострях 3 перални, сгоФтих 2 манЖи и изгладих на Ю Ги О некви дрехи, че утре отива за Дипломата.  Crossing Arms И ше праят купон вечерта, и ще остава да спи в София. А мене няма да ме вземе  Crossing Arms А го уговарях да ни вземе и нас с нинЖата, ма той отказа. "Кво ша прайте цял ден из София, че и на другия?" Ааайде бе! Той ша ми дръжи сметка!  Naughty Викам ша си намеря някоя от мойте мами и ша пиеме кафета. Че той пак има кво да каже по въпроса: "Да бе, цял ден някоя жена ше ти се върже на акъла да безделничи с тебе?...." Викам му, "Абе, много мами имам аз!  Naughty Все 1-2-3 мож да са навият!" Ама той не та не. Та, хартисахме с нинЖата.  Crossing Arms Сега ша го играя сърдита, че да го заболи съвестта.  hahaha Ама довечера ша си поиграем на нудисти, превантивно, че да не захапе некоя софииска мома там, че тогаз станахме на кълбета  Naughty И те така те. След малко отивам да бутам каша. От оная, дет ви я похвалих. Все още минава успешно.  Peace

# 107
Привет и от нас,мами  bouquet
За съжаление,май ни пипна и мен ,и малката буболечка някакъв вирус ooooh!Снощи се събуди към 5без нещо,т.е по-скоро сутринта-носа и направо "вреше"от сополи и едва дишаше.Веднага направихме една серия сополодръп с аспиратора,като преди това пръснах доста морска вода.Добре,че се поотпуши малко и заспа. Сутринта бях на работа,после до банката за нова карта,до кухнята за храната и докато се прибера стана обяд Crossing ArmsОставих бебка  на майка ми ама сополите си продължаватт цял следобед,а мен взе и гърлото да ме стяга.Дадох панадол веднага профилактично да не вдигне Т,а аз пих ударна доза вит.С,аспирин и парацетамол. Тази вечер пак мисля да и дам панадол преди лягане и 1ампула вит.С-зет ми е доктор и от него знам,че в началото на всички вируси и разни други простуди приема на цитруси,вит.С /ампули/и мед-/на който му понася,аз не съм от тях/ действат най-ефективно. Утре сме на ДК и без това ще я прегледа педито и евентуално ще и назначат терапия.
Много е сладка Йоанка,направо бонбонче Hug Hug
Честито зъбче на Бизи
Относно памперсите-ние сменяме също преди всяко хранене,т.е поне 5пъти на ден,ако се наака-мием дупето и пак смяна. Ползвала съм едни зелени памперси,3ка на памперс-много плитки идваха и често се намокряше.От белия прима и от турския актив бейби съм доволна,цяла вечер издържат-случвало се е и по 12ч да се съберат с 1 памперс-сън плюс будуването преди да заспи и въпреки ,че е надут като футбулна топка на сутринта,пак си е суха Laughing Peace
А за снимката,ами голям съм търтей,от 2дни все ще я снимам и ме мързи да и облека коледното костюмче Mr. GreenАма утре вече ще свърша тази работа,че ще дойде новата година и новата тема ако се ослушвам още smile3516
Мечева,браво за подобрението на Нинджата. Пусни го ТМ да пасе на воля в Сф.Кво като поогледа малко чуждите булки,накрая нали пак при теб ще се върне,и то с убеждението,че е направил Правилния избор за жена Wink Wink С ММ като ходим от време на време някъде ,където има повече мацки и той има възможност "да оплакне окото",после задължително прави обобщение-"Споко,жена,нямаше по-хубава от теб!" Е,може и да се подмазва,ама му минава номера...уж  CrazyMr. Green Mr. Green
Хайде лека вечер на всички и да ни стискате палци да не се влоши положението с дребосъка Praynig Praynig Praynig

# 108
  • NE
Всички болнички да оздравяват. Пу-пу дано и ние се запазим здравички.

Къти И аз си го помислих. Embarassed
Мечева Ю ги О само ще страда, че е заминал без вас. А пък не се съмнявам, че ще му оставиш хубав спомен да му държи влюбено няколко дни. Mr. Green
То мойто мУж милият не може да ме раздели с Вилюхина. Много ме искат бре! Joy
Стели Пробвайте Пуфиса. На нас ни бяха екстра до едно време.

Нещо много яко забравям, ама пак ще се включа.

# 109
  • Varna
Здравейте момичета!
Къти, правилно си сметнала- ей го на - отчитам се!
Бързо да се оправят Митето, Ева и другите болнички.
Бизи, честито зъбче!
Такаааааааа- за памперсите- ползвах досега Evybaby и нямат пропуск, пък и на цена ми се връзват. Взех Ганчев да ги пробвам - по дъблоки са, но мноооого яко се издуват и се дънят- пропуска самия памперс на дрешките. Е, и ние взехме от Кауфланд кашон Памперс, тия дни ги почваме. Иначе сме с два памперса през деня и един през нощта- нощем не сменям, а през деня вече с голямата работа има доста често попадение в гърнето, затова.
Аз да си затвърдя убеждението, че малкото ще става хотелиер- остави, че си оправя възглавничката и всеки път след спане си маха калъфката, ама наистина всеки път, вече почна и дрехите от сушилката да събира и да ги носи с паяка на спалнята- duceto- грешка няма маминия. Голям къщовник ви казвам. Иначе хапва добре- пу-пу, втора вечер гъта по 240 мл АМ- май ще почна да давам вечеря. Досега тук от 2-3 дни насам му давам по една оризовка да си гризе- и после АМ, но явно не стигааа. Та ще видя тия дни как ще е и ще сменяме режима на хранене. Тъкмо утре сме на консултация- да видим докъде сме стигнали.
Ох, и друго да си споделя- баткото вече почна да отразява малкото- днес го носи от стая в стая и за пръв път му проговори- то това си е постижение- досега изпълняваше това, което го помоля, но с мълчание, защото според него Бобо не го разбира, а днес-  newsm78. Е, ама и малкия мазно му се отблагодари - изплюща му една целувка тип овнешка главичка, защото вече целува със засилка и както те целува ти удря и една главичка- общо взето голям купон. Та така- големия вече разбира, че има брат- явно тази голяма разлика между двамата е причината за бавното им сближаване. Но нищо, когато му дойде времето- ма ми напълниха майчината душица днес. 
Благодаря на всички , които ми пратиха картички- изв, не мога да седна поименно да благодаря, но наистина е голяма радост да получиш картичка- върнах се доста назад във времето- все пак съм хванала момента, когато това беше начина за поздрав- и ми става едно такова, носталгично- още повече, че тази седмица пораствам с още една година.
Стига толкова писане. Лека нощ и спокойни бебчовци!

# 110
  • София
Здравейте!
Явявам се за отчет Simple Smile. Десетина дни свеки ни беше на гости и затова не спазвах протокола.
 Вече може да се каже, че се наспивам, Алекс ме буди на три часа, а не на един. Къпането е мисия невъзможна - разплисква вода навсякъде, тръшка се, изправя се в коритото... Също и ако не става на неговото реве, тръшка се, удря.  Преоткри проходилката и днес стоя един час в нея. Рязането на нокти ме убива - не стига, че си дърпа ръката ами и си мърда и пръста докато се опитвам да изрежа нокъта, а да го правя докато спи не става - веднага се буди.
Пампита ползваме 3-4 (на Памперс) на денонощие с усилено използване на гърнето.
Честити месесечинки и зъби на бебоците!
Болните бързо да оздравяват!
Лека и мека бг мами!

# 111
Здравейте,
Айде всички болни да оздравяват бързо бързо.....че много кофти това с температурите и сополите. Ние се влачихме и редувахме цял месец  тримата.
За памперсите-от както се е родила е с премиум кеър и не съм имала никакви грижи. Но явно си е до дете.
За прощъпулника някой ме пита-аз не съм канила гости. Мъжо умеси една питка и наредихме няколко предмета да си избере. Аз не съм много по стрикното спазване на обичаите. Иначе доста време се заигра с предметите и вече си мислех че нищо няма да вземе, но тя взе една книжка и ми я донесе.
Вече щъка като пиян морков в цялата къща. Вече все трябва някой подир нея да върви че ме е страх да не се лепне на някой ръб.
Много пишете и докато прочета две страници и забравям какво щях да казвам.... Simple Smile
Айде хубава вечер

Последна редакция: ср, 17 дек 2014, 10:16 от ani4ka_hris

# 112
  • София
привет от мен  Hug

болничките да се оправяте бързо, а здравичките да се пазите от  вирусчетата .

princessd аз за това моя си го къпя от близо 2 месеца вече направо във ваната и ни е много добре. Става и сяда постоянно, но си се държи на ваната и нямам проблем.

Памперси ... оф не знам по колко ползваме, май по 4-5 на ден, като нощем изкарваме с един. Денем сме на пуфис, а нощем на памперс.  Сутрин е като топка издут , но рядко ми пропускат. Ако започнат много да ми пропускат просто минавам на по голям размер и след това нямам грижи.

Мечева давай си на нинжата кашички , не го мъчи детето с тия попари. Моя също не иска попара и аз не го и мъча. Давам си каши сутрин и тъй. А и тази каша и ние я пробвахме миналата седмица и е много хубава верно и само облизвам лъжицата аз тук  Laughing.
Ако нещо случайно решат да ви вземат в София да знаеш че съм на линия за кафенца  Simple Smile.

Да ви се похваля , че и ние си имаме елха. Днес реших да купя една и си я украсихме Simple Smile, та и ние си създадохме малко коледно настроение в къщи.
Я кажете как успявате да задържите тия коледни шапки на главите на децата. Моя юнак не я ще и 2 минути и не ми се получават хич снимките. А иначе си ходи с шапки и няма проблем, ама тази я сваля веднага.

ani4ka_hris  нещо не мога да ти видя снимката Sad

Лека и спокойна нощ на всички  Hug

# 113
Бау  #Crazy то сутрешното кайве ли да сервираааам  ooooh! по-добре късно отколкото още по-късно да се разпиша:
Ползваме зелени и бели памперси - зелените през деня, белите през нощта. Нощем не сменям от 2-ри месец , ако ще да подгизне няма да го разсънвам. От зелените сме на 4+ размер, ама не са видимо по-големи от 4-ката. Никога не съм имала пропускане от памперс, само ако има гранде бомба ако Blush
За папането - днес следобед му давах банан с райска ябълка и я излапа бързо и още се облизваше  Mr. Green явно си харесва сладичко.
Честити ходещи крачета на бързачетата-февруарчета. Нашият още го е страх да се пусне иначе разкарва активната гимнастика и я тика като пазарска сергия Mr. Green
Ируканджи, мятайте се утре на автомОбила сите  car003 и ви чакаме   Hands Clap welcome
Кътиии, вкусен ли беше кекса Whistling

# 114
  • Всеки ден трябва да се инжектираме с малко фантазия, за да не умрем от реалност: Рей Бредбъри
ДУ, мацки  Hug

Хайде ставайте, че да пием кафе  Joy

За пампите: ползваме 4-5 на ден зелен памперс. Не са ми пропускали. Някой спомена за френски пампи от Пиротска  newsm78 Добри ли са?

Хайде, лек ден и ще ви наблюдавам  Joy

# 115
Хайде и аз на кафе Simple Smile
Добро утро ,има и други ранобудни като мен-аз нали ставам рано  да пия кафе и да глася и да изпращам баткото на училище.Та с кафето гледам какво се случва с вас де PartyТа при нас нищо ново,айде после пак ще пиша.

# 116
Добро утро!
Безобидна, Стели, много сте ранобудниии  Shocked  Hug Благодаря за каЙВето  Simple Smile
Ето един поздрав от Боряна за добро утро  Grinning Само това слушаме, че много и се кефи и танцува на нея и вече я сънувам тая песен  Laughing

Вчера писах 100 пъти и пак съм пропускала неща  Laughing
Еви, честити зъбки и на вас  Simple Smile Слагай си АМ, що да не си слагаш  Peace
Стелиии, много чай пие туй дЯте бре! Аз си мислех, че Боряна като пие 200-300мл вода е жаба  Laughing
Нели Н, да се оправяте и двечките!  Hug
Гери , и при нас беше приключение с коледните шапки и диадеми - на мига ги сваляше, а за навън като слагам не ги маха  Crossing Arms Ма аз съм упорита и я щракнах  hahaha
Тачи, живи и здрави да са ти момчетата! Heart Eyes Явно наистина  му е трябвало време на баткото. А Бобко - само така-  да се учи, да помага после на жена си  LaughingHeart Eyes
Аничка, и на мен не ми отваря снимката, явно не е публична  Peace

Отивам да го мисля ко ще яде Бобка  newsm78 Лек ден!   bouquet

# 117
  • Всеки ден трябва да се инжектираме с малко фантазия, за да не умрем от реалност: Рей Бредбъри
evimammi, забравих, че ти пита за АМ. Аз слагам по 2-3 лъжички от сухото вещество направо в манджите от кухнята, но при нас те са без захар, сол и мляко и за това. Според мен щом при вас проблема е в количеството - дай бурканчето и после 100-тина мл. АМ от шише.

# 118
Добро утро и от мен!  Flutter
Днес сме на консултация-да видим малкото ми кюфтенце колко е наддало!Ние продължаваме вече втори месец  вечер да сме с температура 37,3-4,а сутрин и е 36,5-6 въпреки,че ни изби вече зъбче и отгоре... Предполагам,че днес отново няма да можем да бием третата ваксина хепатит Б-то май вече и се губи давността и все едно не сме били другите две!  ooooh!
Безобидничка-аз писах за френските памперси Labell на Пиротска!Аз лично съм много доволна-нямаме пропуск,нощта я изкарваме с един памперс и никога не са  пропускали. PeaceКато минус мога да кажа,че са по-твърдички от зеления Памперс,но на малката това не и пречи.По принцип много бързо се разграбват и не винаги има от всички размери,ама като за 13 лева-62 бройки са си направо супер!  Whistling

# 119
sunny:*kiss, мерси много Simple Smile Каката ни минава всеки ден от там и ще я помоля да купи 1 пакет тройка да ги пробваме ... Мисля си, че ще ни стават все още, че сме 7 кг. Simple Smile А някъде имах и телефона им в магазина, та ще се обадя да питам дали ги има ...

Общи условия

Активация на акаунт