Значи да кажа-гледах го
, пулих се ,и пак го гледах
и си викам "абе не може да е това,нали уж се съобразяваме ,нали без ...екс ами кекс,как може...- не не само така ми се струва" обаче явно не само на мен 
И честито набързо на порасналите човечета,на новите зъбки ,на обуечиците и болничките бъъъързо да се оправят
Друго искам да кажа-всяка ,която е получила картичка от мен ми благодари лично,а пък мен ме е срам да кажа,че на никоя не съм благодарила

А Копчелино,?къде е?доколкото разбрах е в София,ама що не се отчита?
За памперсите-сменям по 2 .Ама на нощ.Защото мойта пикла пие по литър и половина-два чай.Сменям памперс на около 2 часа,инъче е мокра.Преди ползвах от турския памперс,обаче от цял пакет абсолютно всеки един пропускаше,а не беше добре напоен.Смених с мулфикс-ами и те пропускат.И сега съм в чуденка
кви да взема... Инъче при нас нищо ново,все така добре си хапва и все така не спо през ноща.Изобщо,буди се 6-7-8-9-10 пъти.УжасссТ
И ше праят купон вечерта, и ще остава да спи в София. А мене няма да ме вземе
Викам ша си намеря някоя от мойте мами и ша пиеме кафета. Че той пак има кво да каже по въпроса: "Да бе, цял ден някоя жена ше ти се върже на акъла да безделничи с тебе?...." Викам му, "Абе, много мами имам аз!
Ама довечера ша си поиграем на нудисти, превантивно, че да не захапе некоя софииска мома там, че тогаз станахме на кълбета 

Снощи се събуди към 5без нещо,т.е по-скоро сутринта-носа и направо "вреше"от сополи и едва дишаше.Веднага направихме една серия сополодръп с аспиратора,като преди това пръснах доста морска вода.Добре,че се поотпуши малко и заспа. Сутринта бях на работа,после до банката за нова карта,до кухнята за храната и докато се прибера стана обяд

. Десетина дни свеки ни беше на гости и затова не спазвах протокола.
то сутрешното кайве ли да сервираааам 
и ви чакаме

Та при нас нищо ново,айде после пак ще пиша.