"Под елхата таз година и за Февруарче подаръци ще има" - 9-та тема

• 29 984
  • 736
  •   1
Отговори
# 90
мааааалеееееееееееееее, момичета, докато ви чета, дребното в кошарата набарало крема Здраве, отворила го и яде ли, яде. Изкарах каквото имаше в устата, а тя ми се хили. Езика и сега е бял, но явнп не и е гадно.  doh

Феичке, при нас пък Памперс не ни държат - там всеки памперс ни пропускаше, а и се изриваше много от тях и на 3тия пакет минах на Пуфис, ма до сега така не е било. Ехааа 2 памперса - много сте икономични.  Oha!
Май ще минаваме пак на Лидлските пампи като свърши кашонката.
Бизи, честито първо зъбче! Да са бели и здрави и да избиват леко останалите  tooth baloni
Злати, мерси за инфото! Да черпиш свеки нещо от беге майките  Mr. Green
Фрауст, браво! Наистина е много приятно да си влезеш в старите дрехи  Hug
Лили, защо да не може да е от памперсите? Аз мисля, че е напълно възможно. Какви са аргументите на ЛЛ?  newsm78
Мечева, как е Митето днес?
Теа и Валерко и те да са явят в изповедалнята и да обадят какво става при тях!

Отивам да сменям бомбата в пампата  Crazy

Последна редакция: вт, 16 дек 2014, 13:02 от duceto

# 91
Дуче, каква е  тази телепатия. Все като ни няма и при първа възможност влизам да се разпиша, то ти ни "привикваш"  Laughing

Та, хелоу! Голями благодарности за новата коледна тема! Стахотна е, с още по-страхотни коледни февруарчета  Heart Eyes
Честити месечинки на малките съкровища! Честити и зъбки, и изправяния, и стъпки  Grinning

Ние сме от няколко дни вече в Бг. Голям стрес е да пътуваш сам с едно малко диване. Но както каза стюардесата, моят дребньо вече е професионалист в летенето с тези чести пътувания  Mr. Green Много слушаше детето, направо съкровище. Явно ще обича много да лети като майка си.
Успешно се храни вече от две детски кухни и ми е голямо улеснение. Иначе много го тормозят зъбките, а не избиват. Взех Камилия, но не знам дали действа. НЯкой беше писал, че се дава само 3 дни, а нас ни мъчат 2 зъба вече 3 месеца.
Нямах време да ви изчета напълно, само по диагонал.

Болничките бързо да се оправят Hug
Ируканджи, действай с аспиратора за нос и алиум-а и дано Митко бързо преодолее хремата!
Дуче, тази моя Бобка е голям сладкиш  Grinning Така се смях с метода и на хранене, а и колко сериозна беше само  Laughing Вземи и сготви нещо на детето, не да яде кремчета за дупе  Joy

Отивам да се поглезя с козметик и фризьор. Много  Hug на всички и адиос

# 92
  • NE
Fraust Е браво на Ева за ходещите крачета. Hug Тук е описано как протича обичая и има рецепта на питката. Peace
Къти Мерси много за важната информация. От работа ми бяха казали, че втората година ми почва от 22 февруари понеже родих по-рано и бях по болничен за 21-ви февруари. Peace Ех и Дядо Коледа ще ни зарадва нас майките. Flutter
Дуче Това е редовният номер, ма моля ти се. Mr. Green Има ли затишие значи яде крема. Crazy
Хубаво че не е някой токсичен, че тогава не знам какво да правя.
Бизи Честито зъбче! Все бързо и безпроблемно да избият. Ние сме официално единствените беззъби момци. Laughing

Аз излязох най-голямата калпазанка на пампи. Joy Истината е че новородено го сменях по 10 пъти на ден и грам не ми е било жал, че ми отиват памперсите. Но откакто се захранихме почна да ака на 3 дни и през останалото време е на пишкани памперси. То най-много суче нощем и сменям преди и след голямото сукане. Отделно ако му сменям пампата настава някаква драма и гонене по леглото и почна вече да ми бута ръцете и чу-до. Whistling Общо взето 2,3 памперса сменям, но и не ми подгизват сега. На мнение съм че всяко дупе е различно и различни памперси им стават. На нас не ни вървеше примерно белият памперс и редовно залепваше дупето.
Купихме си елхичка колкото мен висока. Crazy После и кашпия да намерим и да я присъдим и съм ей тъй вече. Crazy
Днес отново имаше вълна с картички и съм много щастлива. Hug

# 93
Здравейте момичета,
Бизи честито ви зъбче!
Фрауст честито вмъкване в старите дънки!
За памперсите ние също сме с памперс.Сменям по 4-5 на денонощие, вземам от промоционалниге кутии.Днес да ви кажа взех от Кауфланд бутилка масло от авокадо.Било много полезн, една приятелка ми го препоръча, скъпичко е 14.50 за 250 мл, но пише 100 проц. авокадо.
За майчинството хубаво е обяснила Къти,пуска се молба за отпуск до работодателя,прил.3 от НОИ,заповед за отпуската от работод. и се носят в НОИ от счетоводителя. отпуската за 410 дни изтича,срока е 15 число на следващия месец.
Днес да ви кажа изкарах си акъла,оставих Нико с проходилката за секунда аз се наведох да му подредя играчките,а той нашия да вземе да събори закачалката.Толкова е силен вече,навсякъде пипа.За щастие не се удари,всички якета бяха на земята и закачалката счупена на две,една желязна тръба.Ужас!
Щях да пиша и друго,но после като се сетя.

Последна редакция: вт, 16 дек 2014, 13:34 от ani243

# 94
Здравейте, мами, бе-ге мами!

Честити зъбки и месечинки!
Болничките бързо да се оправят и никакви сополки, температури, кашлици и  т.н Hug
Честит взет изпит и честито влизане в дънки  smile3501

Аз ползвам памперс премиум кеър от както се е родила малката и съм много доволна. Случвало се е да пропуснат, но когато е бил препълнен памперса и какъвто и да е друг ще пропусне. Аз сменям винаги след сън, когато е пикала много и като се наака, въпреки че тези дни всеки ден използваме гърнето и за двете нужди Simple Smile
Вече официално си имаме 2 зъбчета отгоре  newsm44 Тези дни усвоихме и пляскането с ръчички  Hands Clap, а от няколко дни като звучи музика или някоя детска песничка пее, по скоро си тананника едно такова тихичко "ммммм" и танцува, но танците отдавна ни ги демонстрира  newsm68 много е сладичка
А да ви питам момичета, мога ли да слагам по 1-2 лъжици АМ в пюретата от кухнята и в киселите, или ще стане манджа с грозде?  newsm78 Понеже вчера като си изяде кремчето и й дадох 60 мл. АМ с 2 лъжици и като го свърши такъв рев настана...и правих още една доза, та мисълта ми беше, че само 190 гр. не й стига за това да добавям и АМ или да си й давам отделно с шишето, как мислите?
Друго щях ли да пиша...ами не се сещам, а й диването вече поогладнява вече, та ще свършим тая работа и ако се сетя какво друго беше, ще пиша пак Simple Smile
Айде чаУ за сега

# 95
Върнахме се от разходка и кафе и цяла страница почти заминала Laughing голям кеф  bouquet
Радвам се, че съм била полезна на всички ви.
Ани243  Heart Eyes Благодаря ти за обобщението!
Теа Heart Eyes честито ти разкрасяване и хубаво да си изкараш и починеш Hug
Аз си запазих час за фризьорката в 10.30 утре и пак ще ставам червенокоска  Laughing така съм аз, мога всеки ден да сменям цвета на косата си, но вече съм категорична, че ярко червеното е моят цвят Crazy
Е, едва ли от утре ще съм "ярко червена", но ще поставим началото Laughing
А утре в 17,30 пак имаме час за снимки, но този път за семейната фото-сесия Laughing та... да бъда красива Flutter

Нова вълна от 6 картички Shocked има и при мен Flutter
Момичета, много ви благодаря на всяка една, направихте ме много щастлива Hug  bouquet
Благодаря и за пожеланията, дай Боже на всички ни и нашите семейства здраве, дълъг живот, спокойствие и щастливи мигове Heart Eyes

Та така, сядам да захващам "Пепеляшките"
Хубав следобед от мен  bouquet

# 96
Здравейте,
Прекрасна тема с красиви февуарчета Simple Smile !!!!
Много време не съм се включвала, заради Сиана - вече имаме 7зъба - избиха 5 зъба за около седмица... Много се радвам, че така се получи - поне ще караме що годе спокойна Коледа (живот и здраве)...
Ние сменяме около 6памперса за денонощие... Но тя не издържа с мокър памперс повече от 2-3часа през деня - през нощта спинка и не й пука! :Stuck Out Tongue
Ние ползваме всички на промоция Simple Smile - нямаме претенции Simple Smile
Прекрасен ден на всички! Heart Eyes

# 97
Здравейте беге мами Simple Smile

Бизи Честито ви зъбче   bouquet
Мусе Бързо оздравяване, много неприятно  Hug

Къти Инфото е супер полезно   bouquet Ще трябва да показваш снимки и от семейната фотосесия  Laughing

За памперсите и ние сме с около 4-5 на денонощие Simple Smile От неделя ползваме Пуфис и съм доволна, допреди това си ползвах лидълските и съм си доволна от тях, но са 50 бройки и ми свършват много бързо  Grinning

А за изпита и днес няма да има оценка  #Cussing out Някои преподаватели направо с кеф да ги  #2gunfire

Ируканджи Да се появи да докладва как в Митака  Hug

И едно пожелание от Йоана

Хубав ден Simple Smile

# 98
Нели Heart Eyes абе туй Йо много красиво беееееее Heart Eyes пу-пу уж нямам лоши очи, ама да не й уроки СТРАХОТНА Hug
Ще покажа, ама кой знае кога ще са. Дано тази седмица да успее да обработи на Мони снимките, че да пусна календарчетата, а семейните снимки направо не знам кога ще станат, ама така е... ние сме си виновни, че не можахме да се организираме да идем 3мата заедно Rolling Eyes
Ксиела  Heart Eyes радвам се, че намина  Hug ама хайде по-често деее   bouquet
Сестрата Мечева где е newsm78 и Стасито ми се губи днес  newsm78
Тачито и тя се губи, ама сигурно е на работа, най-вероятно довечера ще ни се отчете newsm78 Принцеската, другото Нели, Лимонката, Евинцето, Копченцето шшшш, ааааа, много станахте - отсъствия Naughty  Laughing

# 99
Привет, банда!  Hug
Ам, ида на отчетя! Мерси, систър, че ме отменяш за Повиквателните Grinning  Hug
Да доложа за положението у дома.
НинЖата вечра имаше Т. Не висока, ама имаше. Аз през цялото време бяха на нокти да не вдигне пак 40 градуса  #Crazy Слава богу, не стигна до там. Въртеше се около 38-38,5. Поносимо. С аспиратора за нос го побърках направо малкото. Сега само като го види и почва да реве, шляпа ме през ръцете и ми вика "Не-не".  newsm78 Овладяхме горе-долу хремата. И кашлицата намаля. Т днес не сме имали.  Praynig Дано и да нямаме повече. Зъбето си върви, ама още не е прорязало. Давам и вит.Ц на ампули. Вчера не беше акал. Че голям зор, подуто му коремчето, очевидно му докарваше дискомфорт. Нервен, тежко му беше явно. Спраях всякакви пюрета, попари и всякаква твърда храна. Само на мляко сме от вчера, ама и него ба не го яде, щото го болят венците като смуче от шишето. Ама тЕ, сутринта така беше нагърмял пампата, че щях да снимам и да пращам за Гинес.  Shocked Такава голяма работа беше напрайл  Shocked - кат за 2-3 по-малки  hahaha
Боядискахме разгеле вчера коридора и спалнята. От наводнението още  ooooh! Та спахме вкуопом в хола, докато се измерише от боята в спалнята. Голямо чудо. В сгъваемата кошара нинЖата не ще да спи.  Hug ЧУдо беше, ама мина.
Така, честити месечинки, зъбета, книжки, буйки и всичко ново, което съм изпуснала. Извинявам се, че няма да ви споменавам поименно, ама изчетох 2-3 страници и в главата ми е миш-маш  Crazy
Болничките да се оправят бър-зо!  Hug
А аз отивам да обядвам. В 3 часа...  ooooh!

P.S. Сестро...  Joy hahaha
Не кекс, правя му .. " Whistling" компания да гледаме брадъра Joy
нема ти казвам, кво си помислих....   Embarassed Joy  Joy

# 100
Ейййй тоз наш Димитко  ooooh! тея зъби го умориха милото, силички не му останаха и на него и на майка му ooooh! Hug
И Мони днес беше с бомба в памперса /иначе все малки пластелинчета ми "сервира"/ ама баш бая бомба беше ви казвам Laughing

Иначе.. как няма да те отмятам за "повиквателните" Crossing Arms виж ги нащИ моми, никви ги няма Thinking
Довечера на кръстосан разпит всички споменати и не споменатите също Laughing

А... " Whistling "... ми нарочно го написах да видя на кой е по-по-най мръсно подсъзнанието hahaha
Е, познай, само твоето шъ е май  hahaha Hug

# 101
Пак съм аз, днеска съм ударила прИмоцията и мога да пиша. Поне дребното спи сега и няма да налапа некой крем. Заковах на стената един органайзер с жирафи  Heart Eyes и качих всичко там  Crazy Феичке, викаш няма страшно - щом на Вили нищо му няма да не се впечатлявам, че си хапва крем  Laughing
Фрауст, забравих да честитя ходещите крачета!  Hug
Теа, добре сте дошли на българска земя! Телепатки сме викаш  Laughing Laughing И при нас Камилията не действа, но сега Дентокинд+Имунокинд 3х1 действа доста добре - а имаме два зъба на път.  Hug
Ани, при нас е редовен номер със закачалката, но чак да я счупи... много силен Нико.Добре, че не се е ударил  Hug
Ксиела, честити много зъбчета! Дано имате наистина сега малко спокойствие   Hug
Нели, много сладка Йоанка - калпазанка! Heart Eyes Да не сте спечелили от Бочко нещо?
Ируканджи, честито ви боядисване. Хубаво, че днес няма Митко Т, пу-пу.

Изгонете ме вече! Шса опитам чак довечера да дойда  Laughing

# 102
Много си дейна бе ДениHug Бравос Grinning
Систър... май аз излезнах мръсницата, а?  Rolling Eyes  Embarassed
 Joy Joy Joy

# 103
Дученце добре, че повдигна темата с крем "Здраве", че одеве забравих да ти споделя една история Laughing
Скрит текст:
Една позната от Бургас има момченце вече на 4годинки, но тогава беше на около година и половина... набарал крема "Здраве" и като се мацал по косата, мацал, мацал целия крем налепал на косата си Shocked момичето като ми разправяше само дето не ревна, вика "не питай как съм го къпала, тоя гъст крем няма измиване, рева, карам се и буквално пера косата" Joy
И от нея знам, че крем здраве не се дава да се играе, че има много "последици"  hahaha
Систър май май ти си  hahaha Heart Eyes

# 104
Къти Не е само Мечева с мръсно подсъзнание, ама ме беше срам да си кажа  Blush А за Йо мерси, ама е станала и мноооого голяма калпазанка, Дуче добре си и го казала Simple Smile Напоследък много се налага и като не е на нейната става кошмар ви казвам, плаче направо се дере, тръшка се, ако докопа някой го бие  Grinning Направо не знам какво ще я правя тази побойничка  Joy

Дуче Нищо не сме спечелили, но им пращаш снимка и те ти я връщат в коледен вид  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт