Ние тази нощ спахме нещо като по-нормален сън
Но нещо кихаме и 2те и тя покашлюка, та тръгваме към педка да видим ко ще каже.Успешна седмица

Едит: Мисля, че сме объркали метода на захранване. Попарата моята щерка иска да я яде така
Но нещо кихаме и 2те и тя покашлюка, та тръгваме към педка да видим ко ще каже.

Много, много ви благодаря, няма място вече под елхата, ама ги редя и ще снимам! 

Дано се поуспокоят нещата със зъбките.
Приятен ден от нас!
Кашля, киха и сополи, сополи... колкото си искаш. Да затваряш в буркани и да ползваш цяла година за подспляване на манЖи...
От толко сополивене, му се запушва носа и немой да се храни.
ШаманЯ рече - понастинал е. Давам Биокс Тими за кашлицата, и капя физ. разтвор. И голям рев. То от това, че плаче му се запушва още повече носа.
И Т малко имаше сутринта - 38. Бутнах НурофенЯ, че да ми е мирна главата, щото за секунди я вдига до 40. И така... и сега не знам тая Т дали е от зъбето, дето ни мъчи, или е от хремата. Шаманя вика, може да е от комбинацията от двете
Та, така. Шса тъпчим пак с хапове, дкат са опрайме. И никви разходки скоро време 

и Дученце 

целувкам ги от леля им Кръстева 
нервни сме и двамата, та мисля тая вечер да се успокоим един дваж пъти 

И честито зъбче на Мончо 
Защо не пробваш с някакви капки, че моето педи каза че физиологичния разтвор няма как да спре хрема 

( това с ръмженето ни е най-новата щуротия )
Само се хваща някъде и е готова, даже вече прави крачки като е хваната за стабилна опора, а като я водя аз за ръчички направо търчи. То не може да ходи а иска да бяга 

Ние също качваме по 300 гр. някъде на месец. Изправянето е още по-голяма беля.