Здравейте,мами!
Почерпете се,днес моята Ева става на 10м!Как лети времето само
Да се похваля пак -второто зъбче и при нас е почти избило,за Коледа ще сме с 2 чисто нови зъбета

Мамчета,реших да организирам една "коледна разпродажба" така да се каже в OLX-а,бивш "Продавалник". Натрупаха ми се доста неизползваеми вещи от малката /като ел.помпа за кърма,стерилизатор,муз.въртележка,подплънки за кърмачки и т.н/ ,та да разчистя малко преди празниците
Преди 2 дни си пуснах обявата за стерилизатора с 3 снимки,още "се разглежда от модератор"
Не мога да разбера какво толкова и разглеждат на тази обява,2 реда текст и 3 ясни снимки Честити зъбчета на бебетата на Сахасхара и на Къти!Нинжата на Ируканджи
да оздравява бързо!
Моята принцеса ,слава богу е здрава,ама котето ни се подриска
Уж само на гранули беше 1 ден,пак разстроено
Ще се ходи до ветеринаря май пак утре. Снощи дочух ММ как го нареждаше в кухнята" Абе,Рошляк,ти повече ядеш и с..еш от мен,бе" ..."Е.а ти дрисльото дето излезе..."
И други подобни културни изказванияПри нас втори ден е слънчево и тихо-ура!-разходихме се добре с бебока

Хубав ден на всички
Големи бебенца, мънички дечица вече 
не мога да спра да я гледам Борянка и да и се радвам, голяма сладурана. Така се смях с глас, че ММ така 
)!!!
Аз нали кърмя,ама по половин чашка си позволявам да пийна-калпазанка съм !
,даже изпитите ми липсват 

. Ние колко сополи източихме с горните зъби и като нищо сополите може да са и от зъби. Ако са бистри пробвай ако искаш и с allium cepa.

На всичко отгоре ЛЛ е на семинар днес и чак утре ще я заведем....уф дано не се влоши нещо