"Под елхата таз година и за Февруарче подаръци ще има" - 9-та тема

• 29 974
  • 736
  •   1
Отговори
# 60

Здравейте,мами!
Почерпете се,днес моята Ева става на 10м!Как лети времето само Laughing
Да се похваля пак -второто зъбче и при нас е почти избило,за Коледа ще сме с 2 чисто нови зъбета Mr. Green Вчера и днес малката става доста рано-в 6 и в 7ч-това си е направо постижение за нея.Нормалното събуждане е след 8.30 обикновено.Но тъй като след избиването на зъбчето,кризите почти изчезнаха и заспива по-рано и без ревове,явно се наспива и по-бързо Thinking
Мамчета,реших да организирам една "коледна разпродажба" така да се каже в OLX-а,бивш "Продавалник". Натрупаха ми се доста неизползваеми вещи от малката /като ел.помпа за кърма,стерилизатор,муз.въртележка,подплънки за кърмачки и т.н/ ,та да разчистя малко преди празниците NaughtyПреди 2 дни си пуснах обявата за стерилизатора с 3 снимки,още "се разглежда от модератор" newsm78Не мога да разбера какво толкова и разглеждат на тази обява,2 реда текст и 3 ясни снимки Rolling Eyes
Честити зъбчета на бебетата на Сахасхара и на Къти!Нинжата на Ируканджи
да оздравява бързо!
Моята принцеса ,слава богу е здрава,ама котето ни се подриска #Cussing outУж само на гранули беше 1 ден,пак разстроено newsm78Ще се ходи до ветеринаря май пак утре. Снощи дочух ММ как го нареждаше в кухнята" Абе,Рошляк,ти повече ядеш и с..еш от мен,бе" ..."Е.а ти дрисльото дето излезе..."  #Cussing outИ други подобни културни изказвания
При нас втори ден е слънчево и тихо-ура!-разходихме се добре с бебока baby_neutral
Хубав ден на всички  bouquet

# 61
  • Бурса
Нели честита месечинка на Ева, Теди също прави 10 месеца днес  Heart Eyes Големи бебенца, мънички дечица вече Simple Smile

Честити зъбки на зъбатите усмивчици.  Heart Eyes
А нинЖа Димитко да и нареди на хремата да си направи харакири и без Т вече  Wink

Дуче  Joy не мога да спра да я гледам Борянка и да и се радвам, голяма сладурана. Така се смях с глас, че ММ така  Shocked та му я показах и на него. Голяма забава е паднало в кухнята  Laughing ще трябва да я пробвам и Теди как ще се справя по ЗВБ  Rolling Eyes
 Нели браво за изпита, какво облекчение  Peace

Хубав ден на всички  Hug

# 62
  • NE
Честити месечинки на Ева на мама Нели, Теди на мама Тели и Бобо на мама Тачи.  bouquet

# 63
Честити месечинки на Ева на мама Нели, Теди на мама Тели и Бобо на мама Тачи и честито зъбче на Рали ( че одеве съм я пропуснала, ама Лили ще прощава на кухата ми глава  Hug )

# 64
Честити месечинки и зъбчета на сладките ни бебоци!  Heart Eyes
Мечева-много гадно това със сополите  Confused-на нас като че ли ни помогна пиенето на ампулки вит.Ц и Цинабсин!  Peace
Аз днес най-накрая се наканих да отида на зъболекар  да ми изчистят зъбния камък-имам и 3 кариеса за правене,ама ще е след нова година-първо ще направя панорамна снимка и тогава!Лошото е,че доктора от доста време настоява да ми вади мъдреците и май вече няма къде да ходя и като спра да кърмя ще трябва да ги махнем (уффф,много ме е страх... Crossing Arms)!!!

Хубава вечер на всички-аз отивам да метна една фокача във фурната за вечеря,че много се връзва с червеното винце,което донесе ММ!  1dating Аз нали кърмя,ама по половин чашка си позволявам да  пийна-калпазанка съм !  Mr. Green

# 65
Честити пораснали човечета Бобо и Теди  bouquetДа са здрави и да радват много родителите Hug Hug Hug
Честит взет изпит и на Нели90! ЕХхххх,как ми се иска пак да съм студентка Cry CryТакъв  5годишен купон едва ли ще ми се случи отново newsm03 ,даже изпитите ми липсват Mr. Green

# 66
Честити месечинки, мили бебчета! :* И честито зъбче на Евчето!  Hug Благодаря ви за поздравите!  Heart Eyes

# 67
Ехооо, никой няма!
Къти особено много липсва, сигурно праи кекс на мъжо  Mr. Green Whistling
Честити зъбчета на Мончо, Раличка и Ева!
Честити 10-ти месечинки на Теди, Бобо зетя и Ева! Да са живи и здрави големите бебенца и да пораснат още по-големи и послушни дечица  Hug
Нели, чакаме почерпката утре и да си отдъхнеш вече  ooooh! Hug
Маги, много хубав подарък  Simple Smile Аз правих на 6м отпечатък на ръчичка и краченце, на годинката пак ще правя Simple Smile
Феичке, супер изглеждат буйките. Аз съм решила да и взема голяма хавлия хубава за баня, че тея прилепските нещо малки са ни вече.
Кисче, метни една фокача и към нас  Mr. Green
Тели, нашето ЗВБ е по принуда  Laughing Не иска вече аз да бутам в устата. На обяд пак така искаше да яде телешкото с грах. По цял ден може да си седи на стола и да си гризка нещо, а и само така мълчи...ма не мой само да яде!  Naughty

Скрит текст:
Пак не и стигна кърмата на "вечеря". Чудя се дали да не започна да я отбивам, но хич не ми се иска и знам, че ще е много трудно при нас. А и на останалите кърмения / рано сутрин и в ранния следобед/ и стига кърмата, но вечер не баш. Пия чая на Хип, ям орехи, пия течности. Не знам... Weary smile3518

Прилягам, бе ге майки! Спокойна нощ  Kissing Heart

# 68
Кой ме повика  Whistling А, Дученце Hug
Не кекс, правя му .. Whistling компания да гледаме брадъра Joy

# 69
аааабе брадъри вика. Не ти е извинено отсъствието тая вечер тогава  Laughing

# 70
  • София
здравейте бг мами  Hug
честити месечинки на порасналите бебоци Ева  и Теди. Честити и нови зъбчета. И ние тези дни ще се озъбим с още едно зъбче.

Мечева да се оправя бързо нинжата  Praynig. Ние колко сополи източихме с горните зъби и като нищо сополите може да са и от зъби. Ако са бистри пробвай ако искаш и с allium cepa.

Duceto  пробвай да хапваш и бадеми. На мен лично бадемите по ми действат от орехите. Друго което помага е да спиш на обяд когато можеш. Аз когато мога лягам с Влади на обяд. И последно ако искаш си вземи фенугрийка  с него гаранция ще ти се засили кърмата.
Поздрави за ЗВБ Simple Smile и аз много й се радвах, малка сладурка   Heart Eyes

Пазете се, че днес в аптеката ми казаха че имало 3 много гадни вируса сега.

Аз правих една яхнийка тази вечер с фенел (резене) и отделих и за малкия. Стана много хубава , да видим утре как ще се приеме и понесе Simple Smile.

Лека и спокойна вечер  Hug

# 71
  • Varna
Здравейте момичета!
Аз набързо, защото съм гроги- но все пак да ми е честита месечинката на детенцето, и на останалите бебоци- на мацките Ева и Теди!
Честити зъбчета!
Бързо оздравяване на нинжата.
Днес по случай месечинката сигурно, ама на моя син му доправях още АМ, че не му стигнаха 180 мл. Снощи хапна едва 100 мл, а тази вечер- 240 мл. Е, колкото - толкова. Иначе гледам снахата вече сама се храни- да си я взимам тогава. Момичета, не знам дали сте виждали, но има едни закривени лъжички за самостоятелно хранене- дръжката е къса, а лъжичката е крива, така че , като я хване, да може да си вкара храната в устата. Ние имаме и правим некви опити с нея, но има моменти, когато посяга да яде с лявата ръка , а лъжичката е само за дясна  Joy Joy Joy Joy. Иначе имам една с къса дръжка и с нея се бори понякога.
И да ви се похваля- вчера за домашната фотосесия на батко с джуджанската шапка Бобчето се задържа за малко прав самичък. Явно след като усвои това, ще се пробва да ходи- хич не му идва на акъл като го хванеш да си движи крачетата- мъчи се мързеливата една крачка ииииииии протяга ръце. С паяка тича обаче  Joy Joy Joy.
Това засега. Изчезвам директно към леглото- промяна в графика и вместо втора смяна трябва да съм първа- ама не бях си наготвила и досега съм висяла в кухнята- на Бобчето за манджите за два дни- карфиол с картофки, и телешко с грах.
Лека нощ!  Hug Hug Hug

# 72
Да са ни здравички малките порастнали 10-месечинки newsm32 1crib

Флауър, много яки буйки Peace

# 73
Добро утро мацки   bouquet Ние днес сме ранобудни и сега спим втори сън.Аз да се оплама-Гери май е болна,кашля една влажна кашлица че и сопол има Sad  На всичко отгоре ЛЛ е на семинар днес и чак утре ще я заведем....уф дано не се влоши нещо Sad Ново инъче няма при нас,от тази мъгла неможем да се подадем навън.Приятен ден на всички....

# 74
Добро утро, момичета Hug
Тази сутрин кафенцето е от мен

Вчера си направих една поръчка от хеликона и днес ще ми пристигнат книжкитеееее  newsm44
Скрит текст:
"Довършителката" от Дейвид Балдачи
"Пепеляшките" от Кристина Улсон
и "28 български народни приказки"
Мисля, да започвам да чета приказки на Мони-Бонбони Rolling Eyes

Мусе Heart Eyes бързо оздравяване на Гери Hug
Тачи Heart Eyes честита месечинка на Бобче с малко закъснение Hug

Дайте идеи какво да готвя на Мони newsm78 днес трябва да е зеленчуково и да му дам малко жълтък, че пак го забравих  Whistling

Общи условия

Активация на акаунт