Ние пък снощи не спахме добре,едно въртене беше,мрънкане и т.н И по принцип трябва да съм свикнала,защото той от родилното си е така,ама ми е мн.трудно после да съм адекватна и в настроение целият ден.
И аз държа пъпчето,и малко косичка отрязана на кръщенето в такива кутийки,предлагат се много и най-различни по магазините и в нета.
По принцип,само по принцип казвам,вечерята на детето около годинка трябва да е супичка,и преди заспиване мляко,но задължително трябва да има няколко часа интервал. Трудно е на тези стомахчета да обработват много храна. Фрейда е намерила своето решение,но моето дете например,няма как да изяде 300гр/мл.храна. А и няма начин да му дам супа като вечеря,защото заспива 20:30ч.и следователно предпочитам млякото. Така или иначе пие само вечер и сутрин по 210мл.За това майката,най-добре знае как да изгради режима за своето дете.
Честито прохождане на Гери

Моя звяр е подстригван 5 пъти вече,преди месец беше последно,и ето на,пак е за клъц клъц.
Иначе ние тръгваме за провинцията,и се надявам да си почина малко поне.
Чао за сега

да е жив и здрав човечеца. 
мисля, че е време малко по-малко да свиква да го оставям при тях. До сега не исках понеже беше много малък, но стига толкова
мисля, че с баща му имаме нужда и от мааааалко време за нас
... 
А и температурата сваля и пак я вдига.Не знам до кога така..В понеделник ще се чуя с лекаря и ще видим какво ще каже..