Дуче,мерси за линка с кутийките,изглеждат интересни и евтини.
И добре,че ме подсетихте за пъпчето,опитвам се де се сетя къде го прибрах
.....ще питам ММ,дано като по-млад се сети 
Тели,и аз мисля ,че вече не е необходимо като че ли набавянето на специална литература за храненето тъй като ние сме минали по-важния етап вече-т.е.захранването с твърда храна.Е,има какво да се добавя като храни,но в нета има доста инфо по различните теми.Та,според мен,мама Флауър/ако е на същото мнение,разбира се/може да си спести този разход.Аз си купих още като родих тази книжкаhttp://www.book.store.bg/p94609/moeto-bebe-den-sled-den-dnevnik- … -lilia-savko.html
Върши работа,въпреки,че не е основа в храненето на бебето,все пак е полезна.
За номерата-не съм я учила на нищо определено,но прави нещо като пляскане на ръце,гуши-муши,на проходилката и вика тю-тююют като я подкарва и ми вика айде да си покажа езика за да се опитва да го дърпа
И моята госпожица сега се
в леглото,не и се спи.Както върви ,поне час още ще се вихри.Мама да му мисли,ще купува крем против надути очи 
Болните да оздравяват бързо
Лека нощ,мацки
/
Тук има слънчице
Пък дето ще се чудиш сега, абе дали ще е излишна, дали това онова, жертвай ги тия пари и каквото сабя покаже. Книга излишна няма. Винаги ще дойде момент в който да я ползваш поне веднъж. Я за съвет, я да подпреш някой шкаф, я да натиснеш хубаво зелето в бидона.... Абе, разбрахте ми идеята
Аз така все си виках, "Абе тая майка ми за кво ми е довлекла книгата на Д-р Спок, кат е от преди 1 век и не е актуална", но си признавам, че не веднъж я отгръщах да си направя справка за нещо си. Та, има файда винаги от книги.
Иначе те и на мен ми го пробутват тва, да съм им го оставяла вече у тях.
си и не ми дреме те кво ми говорят.
Затва реяих че няма файда, ама сега пак ще пробвам, мой пък да стане
Общо взето това прави.
) И малкото Нели (Nelly90)....

май ще сменяме менюто.
аз си взех Какво да очакваш през първата година, ама нещо не ми хареса и я оставих.
Поревахме си,играхме и така...Като цяло -от моето дете за сега не мога да се оплача и не искам да го сменям
Явно лудото време си каза думата и ни атакува някой вирус,дано не заразим малката
Изправих го на един стол в кафенето и много бесня. Крещи и вика "да,да,да"