Да, и на мен това ми е странно. Как пък няма да стоя и мълча, гледайки как някой (който и да е) пипа и използва личните ми вещи без мое позволение. Веднъж свекърва ми помоли да й услужа с една моя блуза, за да отиде на някакво събитие. Дадох й я само защото въпросната блуза не ми беше особено ценна, иначе абсолютно щях да й откажа с обяснението, че не обичам да си давам дрехите на други хора. Та свеки отиде на събитието, за което й трябваше блузата, минаха седмица-две, а тя не ми я връща. Съвсем случайно видяхме свекърите на едно кафе и свеки беше с блузата ми. Подразних се, защото все пак й я дадох за конкретното събитие, а тя явно доста я е поносила. Накрая й я подарих. Не ми се влизаше в полемики да си я искам обратно, а тя определено се правеше на приятно разсеяна и не бързаше да я връща.
Kaisia, никой не мисли мъжа ти за мамини синче. Определението не беше насочено към него.
изобщо Стоянка Мутафова не може да и стъпи на малкия пръст
(горко на милата ми майчица). Е, аз за сметка на това пък ударих джакпота.Моята свекърва е младолика и по външен вид и по душа.Кръстосваме магазините,заедно готвим,разменяме си дрехите,бижутата,не се бърка в отношенията ни със сина и,ако е решила да готви сама винаги пита какво ни се яде искаме ли нещо от магазина.Покрай бременноста ми в момента доста ни поизтъняха джобовете и свекър ми и свекърва ми не са ни делили нито за миг като отделно домакинство и са ни помагали и още помагат с всичко от което имаме нужда.Пожелавам от все сърце на всички такива хубави хора и такова спокойствие вкъщи.
Стаите са голи стени, дори не измазани, не вярвам някой да предпочете да си остави дрехите в такива стаи, пред това да ги остави в гардероб. Нещата, които съм оставила на всеобщо ползване са уреди като микровълнова, тостер, робот.. При условие, че те нямат, не ми пречи да се ползват, но за дрехите и обувките си е друг въпрос..