С какво ви дразнят свекървите- 39

• 61 911
  • 746
  •   1
Отговори
# 630
[

Последна редакция: пт, 09 яну 2015, 21:00 от Бор_яна

# 631
  • Оптимист по принуда
Ще оспамим, но да ни изтрият Blush

Бор_яна, пончото е супер сладко, 'зайчето-чувалче' ми хареса заради меката прежда, както и бялото с кафевите копчета.

# 632
Бебето с пончото е много сладко, но аз никога не бих облякла на бебе дреха с връзки около врата (или където и да е).
Може да се задуши. А като знам колко бързо стават сакатлъците с малките деца...  Stop

# 633
+

Последна редакция: пт, 09 яну 2015, 23:15 от Бор_яна

# 634
  • Бургас
За някого нагло бабе, свекърва, за сина - майка.
Забелязвам, че ти е много болен въпросът за парите, но понякога е по-добре да прежалиш 100на евро.

Бих реагирала по същия начин и спрямо моите родители. Никога не съм имала скрупули (за разлика от разни мамини синчета, споменавани тук) да поставя на мястото му всеки, който прекали.  Мисля и ти също.  На никой не позволявам да ме използва емоционално и финансово. Не става въпрос за пари, а за принципи. Че на тази майка не я боли, че сина й трябва да се харчи за нейните тъпи цигари, които веднъж вече й е купил. Нищо чудно да си е направила тънката сметка нарочно да ги остави в България,  сина й да й купи нови и като се прибере пак да си има цигари.
Пари никога не са ми се свидили за близките ми хора, но на разни използвачи и стотинка няма да дам и не давам.

# 635
  • София
Не знаех, че има плетени чувалчета.  Blush Някои от моделите са много красиви, но наистина е хубаво да се обсъдят с майката. Струва ми се, че са по-скоро за количка, а не за сън  newsm78 Нашите баби не умеят или нямат време да плетат, много жалко, бебето ми (6 месеца) много се отвива през нощта, смятам да му купувам чувалче за сън. За качулките, никога няма да го оставя да спи в чувал с качулка.  Peace

Боряна, не е било в твоята градинка, в градинката на събирателния образ на всичкознаещата свекърва беше Wink

# 636
Много са красиви всичките. Розовата рокля страшно ми хареса, може би, защото имам внучка. Но питай мамата. Много ще е кофти, ако ги изплетеш с желание, а тя никога не ги облече.

Бих реагирала по същия начин и спрямо моите родители. Никога не съм имала скрупули (за разлика от разни мамини синчета, споменавани тук) да поставя на мястото му всеки, който прекали.  Мисля и ти също.  На никой не позволявам да ме използва емоционално и финансово. Не става въпрос за пари, а за принципи. Че на тази майка не я боли, че сина й трябва да се харчи за нейните тъпи цигари, които веднъж вече й е купил. Нищо чудно да си е направила тънката сметка нарочно да ги остави в България,  сина й да й купи нови и като се прибере пак да си има цигари.
Пари никога не са ми се свидили за близките ми хора, но на разни използвачи и стотинка няма да дам и не давам.

Винаги може да намериш най-лошото. Аз виждам едно, ти  друго. Аз мисля, че на сина принципно му е кофти, че майка му пуши толкова много. А снахата вижда издимяващите левчета, пърдон , евро.

# 637
Бор_яна,
 не плети нищо с връзки около врата или пелерина, която да пречи на движението на ръцете. Като знаеш кога ще се роди бебето, ако е лятото като моите, плетените дрехи им трябваха на по 5-6 месеца, когато дойде зимата. Така че и това може да се съобрази.

# 638
Вече се бъркам в коя тема се намирам....  Whistling

# 639
Вече се бъркам в коя тема се намирам....  Whistling
Е, как къде? В темата на сръчните плетачки  bouquet.

# 640
Боряна ,много красиви неща си показала Simple Smile Аз пък си заплюх за догодина пуловерът с вратовръзка за моите мъже Mr. Green Майка ми ще го оплете от раз.Свеки не плете ,но това не пречи да избеснява ,като види ,че децата са облечени с нещо от другата баба Whistling

# 641
Относно плетеното - плели са ми елечета, терлици и съм слагала на детето. Той е есенно бебе, а и живеехме в Балкана тогава. А в момента е подносил едни ръкавици от старите с един пръст само, плетени от баба ми, Бог да я прости, която много обичах. Ръкавиците са от чиста вълна и няколко пъти му предлагам да си носи купешките, но казва, че не топлят като тези и не иска да ги смени.

# 642
Добре де, не разбирам защо се стигна пак до отчитане кой какво плетено харесва, когато става въпрос не за нас, а за снахата на Боряна? Какво я топли нея, че 20 ССФ обличали на децата си плетени елечета и терлички, ако тя изобщо не харесва плетени неща? Или обратното, няма значение.
Диалог му е майката, бе жени, толкова ли е трудно да се разбере това? Боряна пита, снахата си казва, Боряна се съобразява и ето ти основа за едни добри отношения между снаха и свекърва.  Simple Smile
Попитах снаха ми иска ли плетени дрешки и пелена, отговори, че не иска и толкоз.  Тя ползваше използвана  купенапелена, деформирана от предишната притежателка-сестра или приятелка - не знам. Със сигурност  щях да изплета много по-красива, защото мога да плета и на две , и на една кука. Дори на таткото пелената е по-красива, ама тя и нея не иска. Въпрос на вкус.

# 643
  • София
Бор_яна, защо си изтрила линковете толкова бързо.  Sad
Исках да ги видя, щеше да ми е интересно, но не успях.  Sad

# 644
  • Бургас
Добре де, не разбирам защо се стигна пак до отчитане кой какво плетено харесва, когато става въпрос не за нас, а за снахата на Боряна? Какво я топли нея, че 20 ССФ обличали на децата си плетени елечета и терлички, ако тя изобщо не харесва плетени неща? Или обратното, няма значение.
Диалог му е майката, бе жени, толкова ли е трудно да се разбере това? Боряна пита, снахата си казва, Боряна се съобразява и ето ти основа за едни добри отношения между снаха и свекърва.  Simple Smile
Попитах снаха ми иска ли плетени дрешки и пелена, отговори, че не иска и толкоз.  Тя ползваше използвана  купенапелена, деформирана от предишната притежателка-сестра или приятелка - не знам. Със сигурност  щях да изплета много по-красива, защото мога да плета и на две , и на една кука. Дори на таткото пелената е по-красива, ама тя и нея не иска. Въпрос на вкус.

Тя твоята снахичка една крива ракета  Confused

Трещи, не знам после кой гледал парите. Явно на теб само пари са ти в главата. Само ти ли не разбра, че става въпрос за проява на елементарно и неуважително отношение. Цигарите са просто повода за проявата му.

Общи условия

Активация на акаунт