забравила съм. И на всички други места така сме били. Сега ми е ясно, че няма да има екскурзии. Затова съм се прежалила за Анталия. Иначе никога не бих отишла. Аз търся приключенски, изследователски, активни 'почивки'. Ехх, а в Тайланд яздих слон, спусках се с рафт, карах (повече се возих) кану, влизах в подводни пещери, тайни лагуни, общувах с диви маймуни, разглеждах коралови рифове, с яхта ходих до много малки острови и т.н. А сега..................... Иначе съм избрала хотел, който е на напълно равен терен. Да, сетих се за това. Първо загледах един на едни баири, терасиран, ама се сетих, че не е подходящо. Освен това има много красива и гигантска градина. Голям е колкото едно село. То си е село, де, ваканцонно село. Има 3 басейна за възрастни и два за деца. Има бебешки басейн с 40см дълбочина. Но няма значение, защото май няма да ходим там
Вчера категорично се бях отказала и реших да ходим в Берлин за 5 дена. Да се пошматкаме из града, без музеи. Да отидем в зоологическата градина, в ботаническата градина и толкова. Днес и от това се отказах. Реших да отидем в Истанбул, но да не спим в центъра, а на островите. Който е ходил знае, колко са хубави - борови гори, малки пусти плажчета, няма коли, много тихо е. Обаче после видях цените и
Така реших да ходим в някоя планинска къща за гости. Да се почувстваме като селяни, да си поседим 5 дена на двора. Обаче се оказа, че всички къщи са за по 10-15 човека, а ние сме само 3-ма. Освен това всички хубави къщи са с басейни. Но това не са басейните на огромен анталийски хотел, които са някъде из цялата градина, а са под носа ти, щом излезеш от къщата и си в басейна. Детето ще е винаги, всяка секунда около басейна. Докато в Анталия има огромна градина без басейн, освен това има много голям детски кът с пързалки и люлки, които са оградени. А и на плажа е друго. Абе не може да се сравни с къщата за гости, много по- рисково е.
А това, което ти наричаш турска цигания, на мен ми е уютно и афтентично. Не само, че не ми пречи, а ми харесва. И аз съм чувала много хубави неща за Измир.
Пожелавам на всеки да има възможност да пътува където иска ! Аз вече само си мечтая,то е ясно ,че пари скоро няма да има...Лошото е ,че Петьо се очертава пътешественик като мама и вече го гледам как тихичко си въздиша по Париж например.Иска сега блуза с Айфеловата кула
То хубаво ,ама те са само за момичета! На мен ми е важно да мога да го заведа на някои места ,на които съм била аз.Сигурна съм ,че ще му хареса.И Париж ,и Венеция ,италианските Алпи,Сицилия....все стандартни места ,нищо екзотично ,но много искам да ги посетим отново заедно.И този път ще е по-хубаво

Препоръчани теми