Re: Юлски бебета 2013 - тема 28

• 57 111
  • 737
  •   1
Отговори
# 75
  • Ако ви трябвам, да знаете, че съм на същото място, където бях и когато не ви трябвах.....
Мисти как 35 000 евро бе  Shocked.Аз си мислех че там са по евтини жилищата.Та този в Несебър 90 квадрата го взехме за 39 000 евро дето уж били скъпи по морето.
Руми обезателно да пуснеш снимки на Ади  Heart Eyes.А ти сега се отпусни и събирай сили за после когато свеки ще се върне.
Николова братовчедка ми е в Еленово.Леля ми пък е в Ален мак.Леле от колко време не съм ходила натам.Толко ми се иска и до Сандански да отида и до село да видят бабите детето.Дано напролет стигнем вече.
Аз ще започвам да стягам багажи,че за Бъдни вечер още мислим да сме в Несебър и да се приберем догодина  Mr. Green.Има доста неща които съм купувала за там и сега малко по малко ще ги нося към гаража.Една от покупките е телевизор при това 42 инча.ММ като се заинати да го вземе сега ще го питам дали ще оцелее до там.

# 76
Нали разправях, че Ю. вика на мечока мама, уж беше спряла, но сега пак му вика мама, само дето и на всички други мечки у нас им вика мама  Tired  Освен това има сантиментална връзка със завивката си. Всяка сутрин не я дава, иска да си я носи, да си я прегръща, да си я слага на главата и такива неща. А как е започнала да командори?!  #Crazy  Не съм усетила, как се подчинявам, а то крещи и бърчи вежди в несвяст! Като иска нещо не знае нормален тон, трябва да крещи с нетърпяща възражение интонация. А желанията ѝ извират всяка секунда. Тъй ли ще е вече...  Thinking 

# 77
Момичета, може ли в скрит текст да ми напишете с две изречения за какво става дума по- конкретно в този роман на Людмила Филипова и как противопоставя детни и бездетни?

Коледна доза  -  1..  2..  3..  4..  5..  6..  7..  8..  9..  10..  11..  12..  13..

# 78
  • София
Ники, ти не ме разбра. Дерта не е толкова дали някой подписва n на брой документи, или дали се спазва стриктно „раздаването “ на яйцеклетки, а това какво следва след години…

# 79
  • София
Аз днес имам най - скапания ден от сто години насам.
Скрит текст:
Сутринта реших да правя хляб в машината. Отивам да вия какво става и виждам, че бъркалката не е сложена добре.  Опитвам се да се наглася, но не става, тръгвам да махна контейнера и тогава Ясен счупва бирена бутилка със сок от червено грозде. Целия балкон става в сок, а на пода му е пълен с какво ли не/от бира, чинията на котарака, стойка за мотор и още  100 неща/. Тръгвам да махам всичко, започвам да  чистя, но вратата на балкона не се затваря и малкия започва да бърка с ръце в легена и да ми се пречка. Оставих го на баба му да го държи прав до фотьойла, на който седи, той започва да реве "мама, мама, защото тя го е хванала за ръцете и не го пуска /тя почти не може да се движи сама, много, много трудно/. След 10-15 мин го взех и продължих да чистя, като се чудя как да го опазя и него. Свърших и  излязохме. Върнахме се за обяд. Яде и не иска да заспива. Опира стола за компютъра в печката /камина на дърва/, ходя постоянно да гледам дали стола не е до печката. Казах му 1000 пъти, но не вдява! Бях си сложила буркан с ябълков оцет да си правя, разлял го е, защото е но пода близо до камината. Ние от два дни палим печката, иначе не влизаше в тази стая и всичко си беше добре. Измих и се подхлъзна, падна и си удари челото в един ръб, има цицина и синина. Накрая заспа на ръце и аз реших да хапна баклава. Когато отварях вратата обърнах тавата на пода. Направо ми иде да се гръмна или ако можеше да заспя и да не се събуждам поне два дни!!
Оплаках се.
Иначе Ясен е добре, хъркането е от носа, гърдите са му чисти и гърлото му не е червено. Продължавам да му давам проспан два пъти, по една малка ампула витамин С и през два часа физ. р-р.
За клетките и аз не бих дарила, освен ако не е за много близки приятели. Наистина бих се чувствала странно да зная, че има някъде частица от мен да си се разхожда, както написа Пина. И в контрола също се съмнявам, в България не може да има нищо сигурно,  пък и като добавим че става дума за доста пари нещата стават още по - съмнителни.

# 80
Пина, и по-зле има - вервай ми!! Кристиян вече изобщо не ме отразява. Ако се опитам да го взема и да го гушна, почва да пищи и да се мята. Снощи баща му го е гушнал и ми го подава на мен да го поема, това дете като взе да се мята и да протестира... не ме иска и това е! На чуждите хора по-добре реагира. В стаята да има някой друг от домашните. който и да е, ще го предпочете пред мен. Прибираме се от работа с ММ, аз влизам първа в стаята - пълен игнор, опитам се да го взема - писъци. ММ влиза в стаята след малко - мята се към него да го прегръща.

Верабел, съчувствам ти за гадния ден.

Ох, и аз ще си имам работа със зъболекари. Sad Не ме питайте как, но успях да си счупя зъб със солета!!!! Е някой ако ми обясни как е възможно това, ще съм му много благодарна! И както съм болна и кашлям като магаре и на зъболекар не мога да отида. Ще си посрещам празниците с кратер в устата. Sad Хайде, измрънках си и аз.

Подаръче, чакаме снимки!! И да не сме те чули пак да се оплакваш, че Ади е немирна! Wink

# 81
Джине Simple Smile
Пина Simple Smile

Последна редакция: пт, 19 дек 2014, 19:35 от Niki1

# 82
Ани това до ключ, да! Нали студентски град, за капак близо до Гърция и Македония, и си държат цените.
Но като чета за колко сте го взели в Несебър, направо  #Cussing out що бе тук са толкова скъпи жилищата #Cussing out Ти до кое село искаш да водиш Кирил?
Верче нещо ти е бил тройнокритичен ден  #Crazy
Пине аз откога ви се оплаках, че ми се кара. Днес се накара и на жената дето й взе колета. Сигурно много се карам, и ме имитира. Но то пък не се трае вече, все е по белИте. Вадя хляба от пекарната, това се засилва със 120км/ч и крясъци "аб-аб" да го яде. Емиии аз казвам недей пиле, ще се изгориш, като изстине ще ти дам. Обаче няма кой да ме чуе, виквам "НЕ, ще се изгориш"  като че има ефект 5сек тишина, успявам да изнеса горещият хляб на терасата да изстине по-бързо за тези 5сек, и намира друга играчка. Как може да не кажа "НЕ". newsm78

# 83
ММ се връща утре!
Развълнувала съм се от днес:) Подреждам и чистя цяла седмица, това жилище такова нещо не е виждало...но сега ми олекна, а и за бебето ще е чистичко. С майка ми направо се счупихме от чистене, как не родих не знам...изхвърлих милиони неща, които не ми трябват, просто влязох в такава серия. Може би след време ще се чудя къде ли съм забутала нещата, но няма да се сетя, че съм ги изхвърлила.
Момичета от утре най-вероятно няма да мога да се включвам толкова често, за което се извинявам от сега. Просто няма да остане време и за форума.

# 84
Жалинка, то и аз се вълнувам от завръщането на ТМ! Утре го посрещаш, сядаш, вдигаш краката нависоко, усмихваш се и се радваш на живота (на бременността няма какво да се радваш, то се знае). Предполагам, че скоро няма да имаш време за писане, но знай, че те мислим много, много!

Верабел... хубава серия си изкарала. Обръщането на тавата с баклавата е култово. Аз онзи ден счупих бутилката със зехтина, а на другия ден Крумчето изля олиото и оцета, хубаво ги забърка с ръчички, че чак се запениха и накрая пльосна отгоре по корем...

Ники, аз пък изобщо не съм чула някой да я цитира тая коза. Доста съм прочела по форумите за зачеването. От друга страна си мисля, че макар инвитрото да съществува от години, донорството на яйцеклетки е нещо ново. Ама може би си права, че то братя и сестри стават и от обикновена инсеминация. На конгреса по стерилитет пласираха версията, че вероятността да се срещнат бъдещи поколения е точно толкова голяма, колкото живеещите в панелен блок с 10 входа да се окажат скрити братовчеди.

# 85
Бемол, пратих ти линк, от къде я познавам.

Жалина, приятна почивка.

Глупи, знам, че твориш, ма напиши 2 реда как сте?

Последна редакция: ср, 17 дек 2014, 21:48 от Niki1

# 86
Голяма съм овца ,имало нова тема  ooooh!
И Тони е болен ,гледам ,че има доста деца с Т.Днес сутринта се изкашля ДВА пъти и аз ей така реших да го водя на лекар след разходкатаЕ,добре ,че го заведох.Оказа се ,че е с много червено  гърло,задна хрема и изобщо не е розово положението.
Руми,стискам палци вскоро да изгониш свеки ! Искрено ти съчувствам  Sad
Джине ,честито ново поколение ,пак си станала баба  Laughing
Учудвам се ,че децата не достигат вратите.Мойто ги отваря без проблем от месеци ,не знам колко е висок newsm78 Решила съм да забивам пирони ,да правя своеобразни райбери ,ужасно е ....Всичките ни столове стоят "скрити" в спалнята и като някой иска да яде ,ходи да си взема  ooooh! Иначе се следва схемата - стол - маса - перде и виси кат маймуна  #Crazy

# 87
Жалина ще ни липсваш  Hug
Данче или бравите са ви ниско, или Тони е висок  newsm78 моето уж вървеше висока, но от 3 месеца насам, почти не е расла на височина. То пък как ли ще порасне, не яде, не спи.
Аз пък съм в ужас, че идва най-омразният ден в годината - Нова година. Като се сетя само за цялата лудница покрай нас, и гадните пиратки и лошо ми става  Sick миналата година я изкарах в кревата с детето, тази година сигурно ще е същата работа. Искам да избягам в някоя хижа в планината дето няма жив човек, но не знам къде ли ще е това  ooooh!

# 88
  • София
Верче, ужас! Хайде дано да е зад гърба ти, всички имаме такива дни (при това напоследък зачестяват).

Нашата бавачка успя в два поредни дни да си нарани крака и пръста на ръката и то доста сериозно. Сега сама си тичам след чаветата. Не, че не ми помага, но не е пълноценно. Освен това се притеснявам да не ни напусне, защото доста й идват щуротиите на моите две. Последно каза, че досега не е попадала на толкова палави деца и ги заплаши, че нямало да идва да ги гледа повече. Не знам дали заплахата не беше адресирана към мен... Напоследък от кротки ангелчета са се превърнали в капризни тролчета. Едва ги издържам на моменти. Никога не съм била от най-търпеливите, но това би преляло всякакви видове чаши. На всяко нещо ми правят напук. Като кажа "не" и ми се хилят. Все едно нищо не съм казала. Правят си каквото са си наумили. И са бързи. Много са бързи! Освен това се тръшкат и крещят. Правят сцени насред улицата. Не, че ще умра от срам, не съм такава, но никаква стратегия не помага срещу тръшкането! След доста мислене, реших, че проблемът е, че не им обръщам достатъчно внимание. Все гледам да ошетам, да сготвя, да оправя, да е що-годе чисто, да е напазарувано, знаете... Освен това, наистина ми е скучно да играя на техните игри! Но днес реших пробно да съм с тях неотлъчно и сякаш бяха по-кротки. Не знам дали това е т.нар. бебешки пубертет, но аз до втората им годинка няма да издържа или ако сега съм леко чалната, тогава ще съм откровено луда.

# 89
  • Бургас
Данче, нашите дръжки са по-нависоко и не ги стига още Алекс, но пък в Роси и Далия ги стига, така че всичко си е до вратата Simple Smile

Да се похваля правихме си фотосесия във вторник, много хубави снимки станаха, сега чакам да ги обработят и ще покажа няколко поне в групата Simple Smile Много съм доволна.

Общи условия

Активация на акаунт