Естетични корекции по тяло, лице и т.н. - 8 тема

• 197 237
  • 751
  •   1
Отговори
# 360
  • Vienna
Всеки хиалурон може да се разгради веднага, ако никак не се харесваШ...

# 361
  • в 1001-та нощ
Люси, ти с кои филъри работиш?

Днес сутринта имаше - може би по Нова - разговор с Ильо Стоянов и Р. Денкова за китайските филъри. Не можах добре да го гледм - ще видя в NovaPlay  Heart Eyes Някой дали го хвана?

# 362
  • София

Днес сутринта имаше - може би по Нова - разговор с Ильо Стоянов и Р. Денкова за китайските филъри. Не можах добре да го гледм - ще видя в NovaPlay  Heart Eyes Някой дали го хвана?

Да, аз го гледах. Обсъждаха рекламираните кремове в интернет, които връщат 30 години времето назад. Аз мисля, че няма трезвомислещ човек, който да им се върже...........но все пак...
И след това д-р Денкова спомена за китайските филъри, които били по 100 лв. и които е много рисковано да си слагаш по лицето, тъй като не се знае съставът им.
В основни линии това беше Peace

# 363
Да споделя, че другата сряда имам час за попълване на устните Simple Smile. След назолабиалните и ботокс на оченцата, реших и малко да поосвежа устните. Реших да сложа Хиулроника, 1 мл., но не наведнъж. Идеята ми е, малко да ги поуплатня, с годините сякаш се поизпиха Rolling Eyes, не искам да се вижда корекцията, не търся ефект Анджелина Джоли Crazy.

Колкото до трайносттта 9-12 мес. никак не е малко, а нормално даже бих казала, че за филър е доста време, повечето са с трайност от 3-6 мес. Ще съм ви благодарна след процедурата да споделите за резултатите и името на докторката!

При кой лекар сте избрала да си правите устните и каква е цената?

Дамата е зъболекар, не е дерматолог, и това не и е основно занимание Peace. Виждала съм перфектно направени устни от нея. И знам, че е много внимателна и се старае. Но позволете ми, след процедурата ако съм доволна и нямам забележки да кажа името. Ако имам забележки пак ще го кажа де Mr. Green. Цената е 180 лв. ХК, + 60лв. поставяне, 1мл., трайност 6-12м. зависи от това колко бързо го резорбирам Peace.

180 lv за 1 мл и на мен ми се струва малко какъв е филъра, който използва и в частен кабинет ли се извършват манипулациите, докторката има ли практика в поставянето на филъри защото това има голямо значение?

Филърът е Хиулроника. Докторката има опит да, виждала съм нейна "работа", няма какво да кажа освен перфектни устни Peace. Цената предполагам е такава, защото трайноста на филъра е сравнително кратка Peace. В и-нет дават характеристика макс, 9-12 месеца Rolling Eyes. Малко но за мен е по-добре, ами ако не се харесам с новите устни Rolling Eyes Mr. Green.
Ще споделя, след процедурата Peace

# 364
  • в белята
Здравейте, решила съм да си направя блефаропластика и събирам мнения при кой. Колебая се между д-р Стоянов, д-р Георгиев и д-р Ефремов, имали някоя, която скоро си е правила такава процедура при някой от тях?

# 365
Китайски филъри  Crazy И това ли измислиха китайците  Laughing

Аз съм в потрес - зъболекарки и филъри по 100 лв., съмнителни студиа и промоции, и после реват по форумите от усложнения и обезобразяване. Скоро и фризьорките ще започната да поставят филъри.
И как може да Ви е определящо как изглеждат едни устни напр., а не КАКВО Ви инжектират и КОЙ Ви извършва процедурата!

Как може да спестявате от здравето си? Има една приказка, но е доста вулгарна и ще я спестя, но не може да искате да сте красиви и здрави и да го очаквате за без пари.

# 366
Не правете такива крайни заключения.....въпросната зъболекарка може да има втора специалност. Може да е специалист. Всеки избира на кого да се довери и дали го устройва крайната цена. Peace

В нета лесно може да се провери каква е цената на филърите и да се сравнят няколко оферти от лекари, за да се преценят нещата Peace

Аз бих казала, че студиото на Стефка Василева е с много съмнителна хигиена и не ми хаересва, но в крайна сметка тя има доста клиенти, на които е спечелила доверието. Да не говорим за начина по-който изглежда  ooooh!

Ванеска пък е леко грубовата. От вратата, още преди а ми е казала "Добър ден!" възкликна "Ауууууу, каква гневна бръчка!" А отидох там със страхотни очаквания за професионализъм, т.к преди съм била пациент на клиниката по други причини, а останах крайно разочарована от отношението.

# 367
Доста крайна съм за себе си, да. За мен това е безотговорно и опасно. И проява на глупост.
А всеки може да ходи и да се боде при когото и където иска.

За Хил Клиник няма да отварям дума, при това не говорим за сутерен със съмнителна хигиена  Stop

# 368
С горното съм донякъде съгласна - човек трябва да внимава къде ходи и на кого се доверява. За мен най-опасни си остават маникюристките  Peace

# 369
Момичета, бихте ли описали разликата в ефекта след поставяне на филъри в устните и след перманентен грим (3D)? Колебая се какво да предприема...

# 370
  • София
Здравейте,
на .. съм, все още нямам бръчки около очите,по-скоро леко хлътване и уморен поглед.Чувала съм,че има филър,който се поставя в тази област с цел освежаване и против тъмни кръгове.Някой да е запознат?

Здравей, на мен са ми предлагали за под очите Реденсити на Теосиал. Аз съм малко от страхливите и още не съм слагала. Отлагам. Това, което мога да кажа от собствен опит е : да не слагаш изведнъж много филър особено под очите. По-добре по-помалко, през 10 дни, та да прецениш колко още. И има ли въобще необходимост. Peace
http://explosion.bg/redensity-ii

Момичета, бихте ли описали разликата в ефекта след поставяне на филъри в устните и след перманентен грим (3D)? Колебая се какво да предприема...

Ефекта е различен. С перманентен грим на устните ги подчертаваш и оцветяваш за известно време.
При филъра, можеш да промениш форма, големина в цялост или на определени места, но не променяш цвят. Пак е за известно време. Peace

# 371
Китайски филъри  Crazy И това ли измислиха китайците  Laughing

Аз съм в потрес - зъболекарки и филъри по 100 лв., съмнителни студиа и промоции, и после реват по форумите от усложнения и обезобразяване. Скоро и фризьорките ще започната да поставят филъри.
И как може да Ви е определящо как изглеждат едни устни напр., а не КАКВО Ви инжектират и КОЙ Ви извършва процедурата!

Как може да спестявате от здравето си? Има една приказка, но е доста вулгарна и ще я спестя, но не може да искате да сте красиви и здрави и да го очаквате за без пари.

Абсолютно съм съгласна!
Не искам да ви описвам в какъв потрес изпаднах пък аз, когато една моя позната ми разказа как си е правила плазмолифтинг на много добра цена. Мястото се води център за красота. Процедурата са ѝ я направили в помещение, отделено от съседното с перде. За сведение, в съседното помещение в момента правели педикюр. Можете ли изобщо да ми обясните как е възможно това? Къде е РИОКОЗ, къде са отговорните органи? Такива салони-фантоми не плащат нито данъци, нито спазват хигиенни норми, нито отговарят на каквито и да е изисквания за работа. И точно поради тази причина могат да си позволят да предлагат по-ниски цени и на филъри и на всичко друго. Добре, но къде е сигурността за клиента? И не е ли виновен и клиентът, за да съществуват подобни места?

# 372
  • Vienna

Аз работя с Белотеро (немска фирма, доста добри са, лесни за работа, траят дълго и не правят проблеми) и понякога с Принцес (доста евтин, но австрийска фирма), с Радиес също. Преди съм имала и Теосиал и Жуведерм и мн. други ...

Последна редакция: нд, 15 мар 2015, 20:33 от Lucy

# 373
  • в 1001-та нощ
Тук май не съм ги срещала?

Вероятно е разправия и има финансова тежест  да се регистрира продукт и затова - каквото някой се е наел да внася - това се и предлага, пък било и по-скъпо  Peace А то това и товари цената, вероятно - пазарът ни не е голям  Blush

# 374
  • Бургас
ч

Ефекта е различен. С перманентен грим на устните ги подчертаваш и оцветяваш за известно време.
При филъра, можеш да промениш форма, големина в цялост или на определени места, но не променяш цвят. Пак е за известно време. Peace
[/quot

Има филър на Жуведерм,,който променя леко цвета на устните. Изглеждат по-розови. Д-р Ива Стоилова работи с такъв, аз върху нея го видях.

Общи условия

Активация на акаунт