Естетични корекции по тяло, лице и т.н. - 8 тема

• 196 933
  • 751
  •   1
Отговори
# 480
За абдомино все се каня да си запиша час за консултация при д-р Ильо Стоянов , имало и мини-абдомино и искам за нея да разпитам. Някой правил ли си е, знае ли нещо ?

# 481
Здравейте дами,

Това ми е първи пост във форума  Blush след като и аз като много други дълго време четох на различни места преди да реша да си сложа хиалуронова киселина в устните, реших че е време и аз да дам обратно малко инфомация относно моя опит.

ПЛОВДИВ
Декември месец 2014 си сложих за първи път Teosyal Kiss 1ml като повечето отиде в горната устна и съвсем малко в долната. Устните ми се доста тънки, особено горната, на практика когато се усмихна, горната съвсем изчезва.
Поставиха ми го като за придаване на обем - с няколко обождания в краищата, посредата и в центъра на устната. Преди това ми поставиха локално обезболяващо като крем от което устата и чак езикът ми изтръпна. Въпреки това болка имаше, лека, не е като да не се трае, но когато започна да ми масажира продукта след като го постави вече си болеше.
До края на деня горната ми устна се поду като ..абе Анджелина Жоли ряпа да яде. Поставях лед, но не помогна кой знае колко 3-4 дни си беше доста подута и трябваше да пия постоянно ибупрофен, за да се търпи. Синьо нямаше въобще, макар че ми кървяха доста при самото бодете, понеже са ми много сухи и раздразнени. Мажех постоянно със силно хидратиращ балсам на Avene.
Към седмица някъде малко ме беше срам да се покзвам, понеже приличах на Доналд Дък. Надявах се това да не е крайния вариант. За мое щастие наистина се нормализираха, бих казала към ден 10 може би. Като спаднаха, въобще не си личеше че в долната нещо е слагано. За горната - изглеждаше окей, не беше прекалено и не приличаше на човка. Обаче на единия ъгъл на устата се заформиха и останаха две бели топчета - отидох пак и ми вкара нещо което да ги разгради. То подейства, но така, че ми разгради не само топчетата и сега половината горна устна е по-плоска от другата. Не е прекалено фрапиращо, но аз си го забелязвам.
В момента, след 3.5 месеца горе-долу, бих казала че 2/3 от препарата го няма. Единственото което остана е топчета, които като си опъна горната устна се виждат (и усещат като мина с езика или с пръст). като набраздена ми е цялата. Ако ги стисна боли и на следващия ден дори се подува леко.
Тази процедура беше в Пловдив при една не много известна докторка, който иска на ЛС ще кажа коя.
Днес ще ходя на консултация при доц. д-р Р. Янкова, която е ръководител на катедра Дерматология при ВМИ пак в Пловдив. Чувам много добри отзиви за нея като лекар. Ще искам да ми ги напълни пак, като се надявам да могат да се поправят гореизброените кусури от предната процедура. Не знам с какъв точно филър, тя работи също с Teosyal Kiss, но има и други.
Ще споделя мнение как е минало след това.

Това стана доста дълго, но искам да отбележа последно, че едно нещо в което съм се убедила, не само от това с устните, но и от други процедури на които съм се подлагала е, че наистина е много идивидуално! Организмът на всеки е уникален и работи по различен начин, така че не можем да очакваме едно и също нещо да има абсолютно еднакъв ефект при всеки. Като казвам, че на мен ми трябваха 10 дни да ми се нормализира устната, имам приятелка, на която и трябваха 4 дни и си беше супер!
Важното е да ходите при професионалист , а не да гледате кое е по-евтиното и ако не ви е страх да изпробвате различни неща и да видите кое ще работи най-добре за вас. Аз въпреки първия не дотам успешен опит с хиалурона в устната, съм готова да опитам втори път.

# 482
  • гр. София
Съжалявам момичета, но наистина нямам възможност да изчета всичко.....толкова е много....Бих искала да Ви попитам някоя от Вас дали е чувала за д-р Костадин Гигов (специализант пластично-възстановителна хирургия) в град Пловдив? Всяка информация ще ми е полезна   bouquet

# 483
Дам, аз ушичките не си харесвам, въпреки че преди и за носа се замислях, но ме е страх.  Mr. Green
Иначе това с чипите носове изобщо не съм забелязала, но може и да има такава тенденция.

# 484
Процедурата (поставяне на филър в устните) при д-р Янкова мина много добре.  Прегледа ми устните и каквото е останало от предния филър, каза че самия филър (Teosyal Kiss) бил много твърд и непластичен и поставен много лошо и затова имам тези топчета сега. Сега ми постави Restylane Lip Volume почти цялата спринцовка от 1мл. Бил много по-пластичен и по-естествени резултати се получавали.  Работи много внимателно между топчетата като попълни само там, където имаше вдлъбнатини, за да за заравни. Другата страна, която ми беше по-плоска след разбиването ми я попълни също много внимателно. Сложи ми и в долната този път, защото аз специално исках да ми е по-пухкава и като цяло по-голяма от горната.
Съвсем леко го масажира филъра, по-скоро натиска/намества. Нищо общо с онова болезнено мачкане миналия път. Докторката работи много внимателно, оглежда и обяснява всичко.

Сега естествено имам оток и приличам отново на Доналд Дък, но аз и друго не очаквах. Кръвоизливи няма, този път дори почти не кървяха по време на боцкането.
Като поспадне отока ще кажа как изглежда, може и снимка да кача.

# 485
  • в 1001-та нощ
Да но е успешно този път Simple Smile Първия път кой лекар те разочарова?

# 486
  • Пловдив
Ms Whiskers, честито Peace. Да споделиш във времето как се държи филърът, и как се чустваш. То в началото е ясно, че първите дни устните са малко по-подути. При мен първите четири дни бяха така, макар само аз да си го забелязвах Simple Smile. Даже сега като ги гледам....абе харесвам ги много, ама как ми се иска да отида и да сложим и останалото количество Laughing, че аз първият път от страх да не стана като фолк певица сложих само 1/2 ампула.

Ms Whiskers и аз бих искала да знам името на доктора, който не се е справил добре първия път. При все, че сте сложили добър филър по мое мнение. Аз съм с такъв в НЛ, защото е по-мек, по-гъвкъв, и с максимално естествено попълване, моето лице е много слабо и мисля, че добре се получи.

# 487
Здравейте някои от вас ползвал ли е ваучери за уголемяване на устни или други подобни процедури и какво ви е мнението?

# 488
Все още не съм решила къде в Сф да ида за назолабиалните гънки и за филър в устните. Насочете ме нанякъде, моля  Praynig Исках да разбера какви са цените за тези зони в Хил Клиник , но в сайта им няма информация. И могат ли да ме приемат ден, в който аз мога да отида, защото не съм от СФ, а след 2 седмици имам път натам и поне да съчетая ходенето с тези процедури. Ако имате и отзиви и за друго място- казвайте (съжалявам, но нямам време да чета назад с това бебе SadPraynig
И още един много важен въпрос- могат ли да се направят тези процедури, при положение, че кърмя? Това ме интересува най-много. Надявам се не е проблем, че скоро явно няма да спирам, пък ми се ще да се пипна вече.....

# 489
  • Пловдив
Момичета да споделя, този път и със снимков материал. Оказа се, че не съм разбрала и при първото поставяне на ХК в устните сме сложили 0,4мл., а аз си мислех, че половината ампула. Както бях писала, доволна бях, получи се един лек хематом, който отшумя за около 5 дни. На едната снимката се вижда Peace. Днес отидох (горе-долу 20 дни след първата процедура) да сложим още малко. Сложихме 0,3мл.. Нямам оплаквания за сега, мисля, че този път няма да има сининка.
 Много сме икономични с моята докторка Laughing Laughing Laughing. Остана и за след някой друг месец още 0,3мл.
Идеята на това много постепенно поставяне, е максимално естествен вид на устните, без ефект фолк изпълнителка.
Снимките не са добри, снимани са с телефон, но все пак може да се добие представа, преди и след Peace.
http://mamaden.snimka.bg/humor/lips.861159.35196931

# 490
  • София
Момичета да споделя, този път и със снимков материал. Оказа се, че не съм разбрала и при първото поставяне на ХК в устните сме сложили 0,4мл., а аз си мислех, че половината ампула. Както бях писала, доволна бях, получи се един лек хематом, който отшумя за около 5 дни. На едната снимката се вижда Peace. Днес отидох (горе-долу 20 дни след първата процедура) да сложим още малко. Сложихме 0,3мл.. Нямам оплаквания за сега, мисля, че този път няма да има сининка.
 Много сме икономични с моята докторка Laughing Laughing Laughing. Остана и за след някой друг месец още 0,3мл.
Идеята на това много постепенно поставяне, е максимално естествен вид на устните, без ефект фолк изпълнителка.
Снимките не са добри, снимани са с телефон, но все пак може да се добие представа, преди и след Peace.
http://mamaden.snimka.bg/humor/lips.861159.35196931

Страхотни са! Браво  Hug

# 491
Много естествено стоят, браво

# 492
  • Бургас
И на мен много ми харесват.
Satenka, ако слагаш хиалурон няма проблем с кърменето. Питай какъв филър ти слагат и дали е на основата на ХК.

# 493
мамаден, много добър резултат.  Peace
Не знам защо, но твоя ник го свързвам с по-зряла, възрастна жена /да не ми се обидиш/, а сега на снимките виждам младо момиче  Blush.  Не помня дали имаше други корекции на бръчки, но много свежо изглежда лицето ти и най-вече без бръчки, поне това, което се вижда.  Simple Smile

# 494
  • Пловдив
мамаден, много добър резултат.  Peace
Не знам защо, но твоя ник го свързвам с по-зряла, възрастна жена /да не ми се обидиш/, а сега на снимките виждам младо момиче  Blush.  Не помня дали имаше други корекции на бръчки, но много свежо изглежда лицето ти и най-вече без бръчки, поне това, което се вижда.  Simple Smile

Да си жива и здрава Hug, отдавна някой не ми беше правил такъв комплимент Simple Smile Hug. Хич не съм момиче, на 37 съм Wink.
Попълвала съм НЛ бръчки есента Peace, имам и ботокс на очите(но те не се виждат на снимката Sunglasses). Друго за сега няма, и....козметик на около 20-тина дни Peace. И мнооооого вода всеки ден Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт