Естетични корекции по тяло, лице и т.н. - 8 тема

• 196 902
  • 751
  •   1
Отговори
# 495
Момичета, много ви моля споделете и имена.

# 496
Момичета да споделя, този път и със снимков материал. Оказа се, че не съм разбрала и при първото поставяне на ХК в устните сме сложили 0,4мл., а аз си мислех, че половината ампула. Както бях писала, доволна бях, получи се един лек хематом, който отшумя за около 5 дни. На едната снимката се вижда Peace. Днес отидох (горе-долу 20 дни след първата процедура) да сложим още малко. Сложихме 0,3мл.. Нямам оплаквания за сега, мисля, че този път няма да има сининка.
 Много сме икономични с моята докторка Laughing Laughing Laughing. Остана и за след някой друг месец още 0,3мл.
Идеята на това много постепенно поставяне, е максимално естествен вид на устните, без ефект фолк изпълнителка.
Снимките не са добри, снимани са с телефон, но все пак може да се добие представа, преди и след Peace.
http://mamaden.snimka.bg/humor/lips.861159.35196931

Устните са много естествени, но самия продукт е много зле SickТвърд е и затова е икономичен, при мен стана на топчета и вече 3 год. нямат махане.Още три приятелки си сложиха и те така.

# 497
mamaden  Hug
Повтарям се с останалите, но не мога да премълча колко много ми харесваш! Получило се е толкова добре, защото сте умни - ти и твоята докторка.
А аз видях на снимки корекция на нос на приятелка на дъщеря ми. Без гърбичка и е станал по- късичък. Много хубав! При д-р Енчев се е правила, бях скептично настроена, обаче хубавото не може да се отрече.

# 498
Устните са много естествени, но самия продукт е много зле SickТвърд е и затова е икономичен, при мен стана на топчета и вече 3 год. нямат махане.Още три приятелки си сложиха и те така.

Кой имаш предвид първия, който е сложила - Теосиал или последния Рестилан?

# 499
mamden резултата е страхотен  newsm10
моля те да ми изпратиш контактите на докторката, която ти е правила устните

Момичета да споделя, този път и със снимков материал. Оказа се, че не съм разбрала и при първото поставяне на ХК в устните сме сложили 0,4мл., а аз си мислех, че половината ампула. Както бях писала, доволна бях, получи се един лек хематом, който отшумя за около 5 дни. На едната снимката се вижда Peace. Днес отидох (горе-долу 20 дни след първата процедура) да сложим още малко. Сложихме 0,3мл.. Нямам оплаквания за сега, мисля, че този път няма да има сининка.
 Много сме икономични с моята докторка Laughing Laughing Laughing. Остана и за след някой друг месец още 0,3мл.
Идеята на това много постепенно поставяне, е максимално естествен вид на устните, без ефект фолк изпълнителка.
Снимките не са добри, снимани са с телефон, но все пак може да се добие представа, преди и след Peace.
http://mamaden.snimka.bg/humor/lips.861159.35196931

# 500
  • SF
Много е естествено. Чудесни са.
Сега вече трябва да направиш реклама на лекарката. С нея говорихте ли за евентуални появи на топчета и други подутини, от които се оплакват тук момичетата? До колко време могат да се появят?

# 501
  • София
mamaden и от мен честито!
И само здраве, щастие и късмет.  bouquet

# 502

Кой имаш предвид първия, който е сложила - Теосиал или последния Рестилан?
Хиалуроника

# 503
Може ли някой да ми каже как да се корегира така наречения "паднал клепач"?
Струваме се, че съм чела за поставяне на филари или ботокс на определено място в горния край около очите. Някой имал ли е такъв проблем и как се е справил?

# 504
  • Пловдив
Много е естествено. Чудесни са.
Сега вече трябва да направиш реклама на лекарката. С нея говорихте ли за евентуални появи на топчета и други подутини, от които се оплакват тук момичетата? До колко време могат да се появят?

Говорихме си надълго и нашироко преди първото слагане. Сигурно половин час инструктаж, аз накрая вече нямах търпение да започнем с процедурата Mr. Green. Подписах декларация за информирано съгласие. Обясни ми, че може да се получат хематоми(както и стана, вижда се на първата снимка), подутини (топчета), разнасят се до 7-10 дни. Първият път имаше топчета, разнесаха се бързо, в момента категорично нищо няма, минали са 7 дни от второто слагане. Повече, не би трябвало да се появяват.
Докторката се казва Пепина Власева, работи в Пловдив. Ако някой желае ще му напиша тел. на ЛС Peace.
пп. Коментирахме също, че ако не се харесам с "новите" устни, може да ми постави нещо(не запомних какво), с което веднага ще разградим ХК, и няма да има проблем.

# 505
  • Бургас
Струваме се, че съм чела за поставяне на филари или ботокс на определено място в горния край около очите. Някой имал ли е такъв проблем и как се е справил?

Знам, че очните лекари, които работят в болници, т.е. хирурзите, правят такива операции. Били елементарни. Само не знам колко струва.

# 506
  • Vienna
"Паднал" клепа4 може да се коригира с ботокс и /или филър ок 1-2 мм, с конци се повдига малко пове4е - но ок.3 мм (според моя опит). При вси4ко, което има пове4е нужда, трябва да се оперира - прави се блефаропластика.

# 507

Знам, че очните лекари, които работят в болници, т.е. хирурзите, правят такива операции. Били елементарни. Само не знам колко струва.

Около 400/500 евро е операцията, мн лека . С месна анестезия се прави  Simple Smile

# 508
Благодаря на включилите се по въпроса за "падналия клепач"!
Значи първо може да се пробва с филари или ботокс и ако не се получи желания ефект отива се на вариант операция.
Не разбрах само в България правят ли такива операции или говорим за чужбина?

# 509
  • Бургас
Всеки очен хирург в България може да ти я направи. Като гледам цената, все едно два пъти си слагала филър, а ефектът от операцията ще трае с години.

Общи условия

Активация на акаунт