Естетични корекции по тяло, лице и т.н. - 8 тема

• 196 803
  • 751
  •   1
Отговори
# 540
  • Пловдив
И аз да попитам  Simple Smile
Обмислям да уплътня устните с Teosyal kiss - колко време слуд процедурата ще мога да излизам?  newsm78
Този продукт само за уста ли е или може да се слага и в назолабиални гънки?

Аз съм с Теосиал Кис именно в назолабиалните. Докторката каза, че предпочита да използва него в моят случай, понеже като продукт бил по-мек и по-гъвкав. Лицето ми е доста слабо, и каза, че с него ще постигнем най-естествен резултат. Доволна съм(макар, че пак имам нужда от попълване).
В устните съм с друг вид ХК, и двата пъти процедурата си я направих в обедната почивка Mr. Green, следобедът си продължих обичайно работата. Работя в офис с хора Peace.

# 541
Здравейте отново!
Искам сега да се върна на темата за гръдните импланти. Прочетох съветите в предишна тема и благодаря!   bouquet
Замислям такова начинание и ми се иска да бъде през лятото- когато съм по-свободна и не водя толкова активен живот- тренировки, лекции и други. Не съм се спряла на лекар, но мисля да отида на консултация във Вита, защото съм посещавала това място вече много пъти. Но преди да си избера и хирурга, иска ми се да натрупам малко повече визуален материал- става въпрос за това какво се постига от много малък бюст. Ако разполагате с такива материали "преди и след" ще ми е интересно да споделите. Също така ще се радвам, ако някой с личен опит ми даде съвет- специално за малък бюст, но не съм прекалено дребна или слаба- 56кг съм, 168см. Интересувам се съобразно наличната тъкан и другите особености на бюста, какво може да се постигне.  Grinning

# 542
  • и тук и там :)
И аз да попитам  Simple Smile
Обмислям да уплътня устните с Teosyal kiss - колко време слуд процедурата ще мога да излизам?  newsm78
Този продукт само за уста ли е или може да се слага и в назолабиални гънки?

Аз съм с Теосиал Кис именно в назолабиалните. Докторката каза, че предпочита да използва него в моят случай, понеже като продукт бил по-мек и по-гъвкав. Лицето ми е доста слабо, и каза, че с него ще постигнем най-естествен резултат. Доволна съм(макар, че пак имам нужда от попълване).
В устните съм с друг вид ХК, и двата пъти процедурата си я направих в обедната почивка Mr. Green, следобедът си продължих обичайно работата. Работя в офис с хора Peace.

mamaden   bouquet
Колко време ти изкара Теосиал кис в назолабиалните? С кой продукт си в устните?

# 543
Brie, аз съм си поставяла ХК в назолабиалните б-ки, 2-3 часа след процедурата можех да си се разхождам съвсем спокойно, синини съм нямала никакви Peace.

mamaden, благодаря за бързия отговор - успокоих се, че се бях поуплашила с тия синини и подутини.

# 544
  • Пловдив
 velmar333, Сложихме 1 амп. на 25,10,2014г., след около 15-20 дни още 1/2 амп..Сега според козметичката при която ходя нямам никаква нужда от още поне за момента. Аз обаче виждам, че макар и не напълно, леееко се е резорбирал филъра. Не искам да го чакам напълно да се резобира за да сложа пак Rolling Eyes. Предпочитам да попълвам по малко.
Всичко това обаче е много индивидуално, моите НЛ бяха много дълбоки Rolling Eyes. Докторката, каза, че имало даже некроза на тъканта(не знам какво означава). Количеството, което ще се постави, предполагам зависи от състоянието на б-ките, пак казвам, моите бяха много дълбоки.
В устните имам Хиулроника, така се казва марката, някакъв френски филър. Той е със сравнително, кратка трайност, до 12м. го дават. При устните обаче целта ми беше главно хидратация, а не толкова уголемяване. Някъде по-назад, има снимки преди и след, там се виждат и НЛ б-ки.

Последна редакция: ср, 20 май 2015, 08:51 от mamaden

# 545
  • и тук и там :)
mamaden намерих снимките, много благодаря за инфото   bouquet

# 546
  • Sofiq
Здравейте, не съм писала досега тук, но като видях тази  промоция, реших, че ще ви бъде полезна.
http://www.ofertomat.bg/Seksapilni-ustni-ili-izglagdane-na-brych … ystems-p3791.html

# 547
Мда, но не са посочили марката на филъра.

# 548
  • Sofiq
Мда, но не са посочили марката на филъра.

Мама се поддържа при д-р Крахтова и мога да я питам какви филъри ползват. Познавайки майка си, съм убедена, че няма да позволи да и сложат  друго освен най - доброто.

# 549
А някой слагал ли си е там - в Скин системс филъри?

# 550
Похвалиха ми д-р Снежана Манджукова, някой ползвал ли е услугите и, по специално за филър в устните Simple Smile

# 551
Отдавна не съм писала тук  Simple Smile Дъщеря ми вече порасна и го позабравих този форум, но в тази тема няма как да не се включа ...
Имам импланти в гърдите от 2012 г, слагах ги при д-р Ильо Стоянов в Есте клиник. 450 сс. Много съм доволна и съжалявам, че не го направих по-рано ... Препоръчвам го с две ръце !

В началото на годината сложих ботокс в челото и около очите и малко ХК в скулите. От ботокса съм много доволна, но от ХК в скулите не ! И двете ги слагах при Денкова в Есте.
Бръчките се изпънаха много добре, но пък в скулите не виждам никаква разлика, ама абсолютно никаква. За ботокса на 2 зони платих - 400 лв, а за ХК ми взе 600 лв и ми сложи Жувередм Волифт, въпреки че бяхме говорили преди това за Жуведерм Волума и цена 500 лв. А и имам чувството, че ме прецака с количеството нещо и затова не виждам ефект. А и факта че бяхме говорили за 500 лв, а после ми каза 600 ме подразни адски ! #2gunfire #2gunfire #2gunfire
Та съм решила следващият път да отида другаде.

# 552

Имам импланти в гърдите от 2012 г, слагах ги при д-р Ильо Стоянов в Есте клиник. 450 сс. Много съм доволна и съжалявам, че не го направих по-рано ... Препоръчвам го с две ръце !

Би ли споделила как протече възстановяването при теб? Знам, че е индивидуално, но събирам информация...  Simple Smile
При повечето момичета лошият период е 2-5 дни, но някои дълго време страдат...  Rolling Eyes

# 553
24 часа бях в клиниката, където болка не съм усетила. Вливаха ми обезболяващи и нямах никакъв проблем.  Вкъщи първите 2-3 дни бяха много трудни, най-вече сутрин. Зора е да се изправиш и да се раздвижиш. Бяха ми изписали нимезил за обезболяване и пиех първите няколко дни, но определено гледах да почивам и имах нужда от помощ. Не бива да си вдигаш ръцете високо и да вдигаш тежко.
Бях си вкъщи 10 дни, след това започнах работа /работя в офис/ и не съм имала никакъв проблем.

Възможно е да усещаш някакво пробождане или лека болка до месец след операцията, но първите 7-8 дни са по тегави. Не е болка за умиране...  Grinning Преживява се, а и като гледаш резултата после, не мислиш за болката  Mr. Green

# 554
Благодаря ти!  Hug

Общи условия

Активация на акаунт