Естетични корекции по тяло, лице и т.н. - 8 тема

• 196 861
  • 751
  •   1
Отговори
# 525
  • София
Така аз от доста време се чудя това ли е правилната тема за моя въпрос - но в крайна сметка решавам тук да пиша, за да не пълня форума излишно с нови теми.

Въпроса ми е къде, как и за какви пари се премахват белези с лазер? Рових доста из нета, не намерих нищо конкретно, само реклами и само в един сайт открих ценоразпис! Препоръчайте ми място в София ако може и обяснение на самата процедура - единственото което разбрах е , че един път не е достатъчно. за стари белези колко пъти ще трябва да посещаавам и колко дълго ще е лечението ?

За тук си е въпросът, но за съжаление не мога да дам отговор. Sad
На колко време е белега, къде, от какво е получен, ей такива неща се питам, та да мога да попитам и после да пиша. Peace

# 526
  • в 1001-та нощ
Грубо казано - белегът се "разрушава/изгаря", става рана, хваща коричка и трябва да се образува нова "кожа" на мястото  Peace

Разбира се - трябва да се види от лекар и да се прецени как да се действа. Тук има добри отзиви за фракционен лазер и белези от акне  Peace Предполагам, че не са толкова дълбоки, както белег от разрез/оперативна намеса и шевове  Peace

# 527
  • Somewhere far away
Мерси , че миобърнахте внимание.   bouquet

Белезите са няколко, не са акне, но  повечето са релефни, бели /по- бледи от цвета на кожата ми/, стари на повече от 5 години/ и леко изпъкнали. Дълбоки са , но не са шити.

Алена, а от това изгаряне да не стане още по -зле положението newsm78 ?

# 528
Аз нямам хирургична намеса засега, но само засега.  Joy
Обмислям ринопластика, но все още проучвам къде да я направя. Май клоня към д-р Николай Георгиев..., въпреки че четох, че вече претупвал и се държал леко нахално... Ако се сещате = препоръчвайте...
Правих си 2 процедури с e-matrix в Хил клиник за заличаване на белези в края на 2014. След това им беше развален апарата за кратко и аз спрях, защото започнах да си правя хим. пилинги. От химичните не видях особен ефект, може би, защото ги правих в козметичен салон, а не при дерматолог, но пък накрая си направих и билков пилинг в същият салон и останах адски доволна.
Фен съм на този пилинг. Ефектът е страхотен.
Правих си LPG на лице, но не мога да споделя мнение, тъй като съм още само на 1 процедура, а трябват поне 10.
Сега имам записан час за e-matrix, тоест продължавам с процедурите. Ще споделя, когато приключа с тях.
Имам записан час и за vela shape, пък да видим...
Обмислям и перманентен грим при Бисерка Петрова, но все още не съм се решила...
За списъците - доволна съм от Д-р Валянова - Хил Клиник (изключителен професионалист), процедурi e-matrix (2br.), невероятна консултация. Първо направи изследвания, изписа ми лечение и когато приклюих, започнах процедурите с e-matrix Simple Smile))
П.С. Извинете за дългият пост.

# 529
  • в 1001-та нощ
Добре дошла и благодаря, че сподели опита си Simple Smile

Спомням си, че се коментираше ринопластика в Пловдив, но не при онзи именит лекар, а при негов колега и цена около 2000лв Simple Smile

Колко би струвало при Н.Георгиев?

# 530
Добре заварила. Simple Smile
И аз четох за някакъв от Пловдив, но четох и доста отрицателни мнения. Сиг съм чела за именития. Ако се сещаш кой е колегата му, ще е мн хубаво, защото цената е доста добра.
Ето виж колко е при Н.Георгиев...
http://www.plasticsurgery-bg.com/bg/хирургия-на-лице/ринопластика-пластика-на-нос/
Сериозна сума...

# 531
  • в 1001-та нощ
Мисля, че Асенов беше  Peace

# 532
Здравейте момичета. Моля, препоръчайте място с добра иглена мезотерапия с хилауронова киселина. Правих Скинко Е в Jiwel skin, но са махнали промоцията, а 130 лв не ми се дават. Другаде правят ли я?

# 533
  • и тук и там :)
Здравейте момичета. Моля, препоръчайте място с добра иглена мезотерапия с хилауронова киселина. Правих Скинко Е в Jiwel skin, но са махнали промоцията, а 130 лв не ми се дават. Другаде правят ли я?

Привет, само за инфо да знаеш - там където има промоция на мезотерапия същата се прави с половин доза от обичайната  Confused
Аз също правих 4 процедури Скинко Е в Jiwel skin с ваучер, но на последната всъщност разбрах че е 1/2 доза продукта - то за това и могат да правят промоция  Simple Smile
Ефект се вижда от пълна терапия, то все едно да ми почистят наполовина лицето  Sad

# 534
Мисля, че Асенов беше  Peace

Благодаря!  Hug

# 535
А от Андреа спа и бюти някой има ли впечатления? И по скоро от д-р Коева? Не им работи сайта нямат и фейсбук страница?
Те сега имат ваучер за иглена мезотерапия. Но никъде няма мнения.

# 536
Момичета, записах си час за запълване на назолабиални гънки с хиалуронова киселина. Часът е чак за 20 август, консултацията е непосредствено преди процедурата. Искаше ми се да сложа Juvederm, но лекарят, който избрах работи само с Restylane, а тя е хирург специализиращ в операции на лице и глава и не ми се иска да избирам друг. Има ли някой впечатления от Restylane за тази област? И още, чудя се колко дни отпуска да си взема покрай процедурата. Сестрата по телефона каза, че имало синини за около 2 дни, 20 август е четвъртък, ако си взема и петъка, дали в понеделник ще мога да се появя на работа? Също, ако някой се сеща нещо друго, което трябва да питам, моля да сподели. Първа процедура ще ми е, нервно ми е и ме е страх да не пропусна нещо. Също казаха, че ефекта ще е около 8 месеца - някой има ли впечатления колко е трайността на този продукт? Благодаря предварително!

# 537
  • Пловдив
 Brie, аз съм си поставяла ХК в назолабиалните б-ки, 2-3 часа след процедурата можех да си се разхождам съвсем спокойно, синини съм нямала никакви Peace.

# 538
  • и тук и там :)
И аз да попитам  Simple Smile
Обмислям да уплътня устните с Teosyal kiss - колко време слуд процедурата ще мога да излизам?  newsm78
Този продукт само за уста ли е или може да се слага и в назолабиални гънки?

# 539
Нямаш нужда от отпуска, след няколко часа няма да имаш и помен от убожданията, ако ти е много чувствителна кожата - най - много на следващия ден ще си ОК.

Общи условия

Активация на акаунт