Естетични корекции по тяло, лице и т.н. - 8 тема

• 196 896
  • 751
  •   1
Отговори
# 510
Това, за което говорите не е ли блефаропластика? До колкото знам, въобще не е лека операция.
Кожата там е много финна и има не малко рискове при операцията.

# 511
Записвам се да чета и аз, напоследък доста се интересувам по темата, но не знам дали някога ще се престраша въобще.
На първо време искам да направя обстойна консултация с пластичен хирург относно корекциите по лицето (София или Пловдив ме устройва), освен Енчев кой друг бихте ми препоръчали?

# 512
И аз се записвам в темата,  Hug

Предстои ми антицелулитна мезотерапия и medcontour - не успях да намеря актуално инфо във форума. Малко ме притеснява, че нямам нужда, но изпитвам вътрешна потребност да го направя, защото вече не съм редовна в спорта. В крайна сметка се съгласиха на варианта за две-три процедури, като съзнавам напълно, че е абсолютен каприз и се надявам след това да не стане по-лошо... По-скоро смятам, че ще има леко стягаш ефект и ще бъде една добра превенция, съчетано с умерен спорт, хранене и начин на живот. Просто имам вътрешната нужда...

Ако някой може да сподели личен опит от така комбинираните процедури, ще се радвам да ми сподели!  Hug

# 513
Записвам се да следя темата. Lindie, ще се радваме после да споделиш впечатления:))

# 514
Аз вече преминах през процедурите и ефектът е много добър, бих го препоръчала. Единственият проблем е че се работи на отделни зони, като е възможно всичко това да излезе много скъпо и бавно, в сравнение с други методи, които се предлагат. Аз лично съм доволна от ефекта от първата процедура и не мисля, че има нужда да се прави мезотерапия отново на същото място, но по предписание трябва да се направи 2 или 3 пъти. Аз сега продължавам с Medcontour. А относно мезотепарията- бих я повторила, за да си довърша процедурата, но този път бих си я разпределила на повече зони, защото само с една зона.... Rolling Eyes
Съчетавам с упражнения, спорт и много вода, а сладките са забранени Tired

С две думи: много съм доволна, единственото, което се чудя е как да продължа, за да имам по-глобален ефект и да бъде по-икономично все пак.  Peace

# 515
Здравейте. Hug
От доста време имам желание да уголемя устните си.Имам перманентен грим - контур с частично запълване, но бих искала да ги попълня с филър. Прочетох доста информация относно различните филъри,но не мога да избера.Бихте ли ми препоръчали конкретна марка?И тъй като съм се насочила към Скин лайн (Варна), споделете мнение за салона,ако сте го посещавали или ми препоръчайте друг Embarassed

# 516
  • Бургас
Здравейте , някой правил ли е BDR подмладяване, има ли ефект и колко често трябва да се прави?

# 517
  • и тук и там :)
Привет, някой правил ли е мезотерапия на Juvederm hydrate?
Може ли отзиви Simple Smile

# 518

Аз съм правила, но не видях особен ефект, да не кажа почти никакъв, само дето си ходих 4 дена с мехурите. От всички мезотерапии, които съм правила, доволна съм единствено от Hyalift. Мисля, че съм писала в някоя от темите.

# 519
  • София

Аз съм правила, но не видях особен ефект, да не кажа почти никакъв, само дето си ходих 4 дена с мехурите. От всички мезотерапии, които съм правила, доволна съм единствено от Hyalift. Мисля, че съм писала в някоя от темите.

Какъв е ефекта, колко процедури направи и каква е цената?
Аз почти съм се отказала, само разходи, синини и никакъв ефект....

# 520
  • Пловдив

Момичета, какви са тези мезотерапии със синини и мехури за които говорите Rolling Eyes Shocked. Правила съм си 3-4 пъти мезотерапия, никога не е имало такива неща. На следващият ден съм си чисто нова, даже и зачервяванията ги няма Rolling Eyes. Аз съм правила само мезотерапия с ХК, може пък другите да действат по-различен начин newsm78.

# 521
  • и тук и там :)

Момичета, какви са тези мезотерапии със синини и мехури за които говорите Rolling Eyes Shocked. Правила съм си 3-4 пъти мезотерапия, никога не е имало такива неща. На следващият ден съм си чисто нова, даже и зачервяванията ги няма Rolling Eyes. Аз съм правила само мезотерапия с ХК, може пък другите да действат по-различен начин newsm78.

Аз съм правила няколко пъти мезотерапия от тази която се прави през 10дни с витамини и ХК и съм доволна.
Тази за която питам Juvederm hydrate се прави веднъж на 4-5 месеца  newsm78

# 522

Аз съм правила няколко пъти мезотерапия от тази която се прави през 10дни с витамини и ХК и съм доволна.
Тази за която питам Juvederm hydrate се прави веднъж на 4-5 месеца  newsm78

При някои мезотерапии, каквато е Hydrate, ХК е в по-голяма концентрация и трябват няколко дни, докато се свърже, затова продуктът си личи. Тя се прави еднократно, примерно веднъж в годината за поддръжка, но както казах при мен не се забеляза ефект. Въпреки това, когато споделих с дерматоложката, тя каза, че в дългосрочен план има значение. Другата мезо, която споменах и съм доволна - Hyalift се прави 4 пъти, по протокол май трябваше през 7-10 дни, обаче аз ги направих с по-голям интервал. Цената беше към 200 лв. на процедура /в пакет по-малко, но не помня точно колко/, но забелязах видим ефект още след първата. Иначе продуктът също си личи 1-2 дена, но не е фрапантно, ходех си на работа.

Последна редакция: пн, 11 май 2015, 17:14 от BLOOMY

# 523
  • Somewhere far away
Така аз от доста време се чудя това ли е правилната тема за моя въпрос - но в крайна сметка решавам тук да пиша, за да не пълня форума излишно с нови теми.

Въпроса ми е къде, как и за какви пари се премахват белези с лазер? Рових доста из нета, не намерих нищо конкретно, само реклами и само в един сайт открих ценоразпис! Препоръчайте ми място в София ако може и обяснение на самата процедура - единственото което разбрах е , че един път не е достатъчно. за стари белези колко пъти ще трябва да посещаавам и колко дълго ще е лечението ?

# 524
Така аз от доста време се чудя това ли е правилната тема за моя въпрос - но в крайна сметка решавам тук да пиша, за да не пълня форума излишно с нови теми.

Въпроса ми е къде, как и за какви пари се премахват белези с лазер? Рових доста из нета, не намерих нищо конкретно, само реклами и само в един сайт открих ценоразпис! Препоръчайте ми място в София ако може и обяснение на самата процедура - единственото което разбрах е , че един път не е достатъчно. за стари белези колко пъти ще трябва да посещаавам и колко дълго ще е лечението ?

Аз ходих в Хил Клиник за един белег, но ефект нула след 4 процедури Sad

Общи условия

Активация на акаунт