Естетични корекции по тяло, лице и т.н. - 8 тема

• 197 262
  • 751
  •   1
Отговори
# 300
# 301
Това е волбела-уж най-доброто

# 302
  • София
В Jewel Skin са пуснали ваучери за:
- диамантено микродермабразио + кислородна мезотерапия с ХК и витамини
- микродермабразио + кислородна терапия с ампули Academie с ХК

Исках да попитам, ако някой си е правил такива процедури, коя би помогнала за смесена, дехидратирана кожа с разш.пори и петна от акне (все още активно)? Агресивни ли са процедурите, има ли излюваще след тях?

Скрит текст:
Имам час за консултация там, но офертите ще изтекат и затова се чудя дали да не си купя ваучери предварително.

# 303

Исках да попитам, ако някой си е правил такива процедури, коя би помогнала за смесена, дехидратирана кожа с разш.пори и петна от акне (все още активно)? Агресивни ли са процедурите, има ли излюваще след тях?

Скрит текст:
Имам час за консултация там, но офертите ще изтекат и затова се чудя дали да не си купя ваучери предварително.

При положение, че акнето е активно, дермабразио от какъвто и да е вид не се препоръчва. Кислородната терапия, обаче, е много подходяща, особено ако е комбинирана с подходящите козметични продукти за намаляване на възпаленията.

# 304

Скрит текст:
Аз съм козметик и ще ти отговоря на въпросите, пиша от чисто  нов профил за да не се изтълкува като реклама. за козметични съвети ще използвам само него Simple Smile Посочените от теб процедури не са агресивни и не няма излющване след тях.Не смятам , че това е най-подходящи процедура за теб първо трябва да се справиш с акнето и после с последиците от него.

# 305
  • София
Boreva, Tia, много ви благодаря за съвета! Simple Smile

# 306
При д-р Стефка Василева видях снимки на пациентки, на които тя е махала с конци торбички под очите. Каза ми, че единствено на горен клепач не се слагат, навсякъде другаде може.
Тази докторка гостува ли в Бургас,или ти си я посетила в София ?

# 307
Здравейте момичета!
Изчетох темата доста назад, но не намерих отвовор на един въпрос, който ме интересува.
Смятам да си премахна камилярите с лазер, но малко се притеснявам(надявам се въпросът ми да не ви се стори тъп Embarassed).Има ли някаква вероятност след лазаерната процедура да се образува тромб или нещо подобно , тъй като това, което ми стана ясно е че топлината от лазера се поглъща от хемоглобина и така на практика капиляра се свива.Питам, защото аз имам проблем с вените , те изобщо не си личат  но често през лятото особено една зад коляното на левия крак много ме боли.
Била съм на ангилог във вма и там ми направиха доплер , който показа че нямам никакъв проблем с проходимостта , но ми казаха че проблема е генетичен и най- вероятно с годините ще се влоши, става въпрос за вътрешни вени(в семейството ми всички имат проблем с вените така че явно е неизбежно).
Малко дълго стана, но просто се чудех newsm78 дали има такава вероятност.При мен видим проблем са само капилярите и ми се иска вече да се отърва от тях.

# 308
  • Бургас
При д-р Стефка Василева видях снимки на пациентки, на които тя е махала с конци торбички под очите. Каза ми, че единствено на горен клепач не се слагат, навсякъде другаде може.
Тази докторка гостува ли в Бургас,или ти си я посетила в София ?

Не, не идва в Бургас. В София ходих.
Имам въпрос - някой правил ли си е инжекции с липолитично действие в лицето? За премахване на локална мастна тъкан - пр. бузи, гуша? Чета, че в корема се бодат и уж имало ефект.

# 309
  • SF
Говорих с пластичен хирург. За контур на долната челюст от двете страни на брадичката той препоръчва зъбчати мезоконци.
Споделете отзиви - някой правил ли си е такъв контур? С колко конеца се прави, боли ли и каква е цената. Искаме да зарадваме приятелка за рождения й ден, която много отслабна и си е въобразила, че кожата на шията й виси. Но, за да го предложа, трябва да съм наясно и да го обясня правилно.

# 310
  • в 1001-та нощ
belladonna86, аз имам такава вена, специално питах за нея и ме посъветваха да не я пипам, било и много болезнено. А и предполагам, че тя като се свие и не функционира, като преди - налягането ще се поеме от съседните съдове и там може да 'посинее"  Peace

# 311
belladonna86, аз имам такава вена, специално питах за нея и ме посъветваха да не я пипам, било и много болезнено. А и предполагам, че тя като се свие и не функционира, като преди - налягането ще се поеме от съседните съдове и там може да 'посинее"  Peace
Не, може би не съм се изразила правилно, аз не мисля да я пипам тази вена, защото тя и не личи кой знае колко, просто много ме боли, въпросът ми беше дали премахвайки съседните малки капилярчета има опасност от тромб или тези капилярчета не участват в кръвоносната система и е напълно безопасно newsm78,(признавам си биологията не ми е силна страна).

# 312
  • Vienna
Aко са малки капиляри или дори по-големи, но периферни вени, няма опасност от тромб. При този метод просто стените се слепяват и вената се затваря и из4езва.

# 313
Aко са малки капиляри или дори по-големи, но периферни вени, няма опасност от тромб. При този метод просто стените се слепяват и вената се затваря и из4езва.
Мерси точно това ме интересуваше  bouquet, тези които ще премахвам са малки капилярчета.

# 314
Здравейте, записвам се да следя за новости а и смятам това лято да си сложа филър в горната устна.. Според вас ще има ли ефект от половин ампула или ще е напразно даването на парите?  Този Волбела на какви цени е и в Бургас /Варна има ли някъде където да го поставят? 
  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт