Модни консултации - 11

• 82 356
  • 749
  •   1
Отговори
# 585
  • Belgium
Аз примерно в На пазар дори не участвам може би трябва да надникна по някое време  Laughing

Да не съм тотален спам, вчера се сдобих с патешко жълт чорапогащник, продължавам да си попълвам колекцията от цветни чорапогащници и чорапи.

Освен с черно и кралско синьо, с какви други цветове бихте го сложили?

# 586
  • София
То даже не е забележка, просто може би по-скоро съжалявам, че абсолютно няма как да помогна в такива ситуации и знаейки, че някъде там из форума има шопинг манЯци (като теб), събрани в едно - защо да не "използваме" тези техни специални умения по предназначение  Crazy

Оххх, сори не съобразих. Embarassed

# 587
Лу, аз също имам цяла колекция от цветни чорапогащници, но все не мога да се наканя да ги сложа. Така че приемам всякакви идеи.

# 588
Здравейте, темата ви е доста интересна, записвам се и аз да следя модните ви предложения  Peace
Относно чорапогащниците аз се сдобих с един графитен наскоро, доста плътен и си го нося с рокля на райе и черни боти.

# 589
  • в Кошера
... вчера се сдобих с патешко жълт чорапогащник...

Освен с черно и кралско синьо, с какви други цветове бихте го сложили?

Така обсъжданата напоследък марсала  Grinning, смарагд, тъмно пурпурно, тъмно кафяво.  Peace

# 590
  • Варна
То даже не е забележка, просто може би по-скоро съжалявам, че абсолютно няма как да помогна в такива ситуации и знаейки, че някъде там из форума има шопинг манЯци (като теб), събрани в едно - защо да не "използваме" тези техни специални умения по предназначение  Crazy

В На пазар няма тема модно ориентирана. Затова питам тук .
Лу и missNoir пишещи тук ми винаги добре са
ме ориентирали за определени неща и помагали ... та така де  Simple Smile

Голяма краста се оказват тези цветни чорапогащи и аз трупам.
Последният ми е оранжев колегите ослепяват вече  Crazy

Към предложенията на Tyra добавям и сиво, графит и циклама.

# 591
  • Belgium

Така обсъжданата напоследък марсала  Grinning, смарагд, тъмно пурпурно, тъмно кафяво.  Peace

Марсалата е много добра идея, мерси  Laughing
Но трябва и да си купя някоя дреха в този цвят  Wink

Кафяво нямам нищичко, не харесвам този цвят. Чудя се дали ще си отива с наситено червено (малко по-светло от бордо) или ще стане цветна какафония.

# 592
Лу, с лилаво също можеш да комбинираш жълтия чорапогащник, но трябва да се внимава:
Скрит текст:

# 593
Лилаво и жълто  много ми харесва  Heart Eyes не че съм носила някога  Laughing
Искам дрехи в цвят марсала, но не виждам никъде по магазините  Tired разглеждах и сайтовете на доста марки, ми то почти няма. Какъв ще е този цвят на годината дето го няма по магазините?  Crossing Arms

# 594
Сега кликнах в Гуги да видя, що за чудо е това марсала - а то било цветът на годината според Pantone - сега вече всичко придоби смисъл  Crazy
Пускам снимка, за който не му се търси в нета или който го е срам да си признае, че не знае кой цвят стои зад това име  Mr. Green
Скрит текст:

# 595
  • Варна
И тук да напиша, че цветът много ми харесва  Heart Eyes
Нямам такава дреха. Надявам се да се появят по магазините и да си харесам някоя.

# 596
  • София
Аз не се впечатлявам много от този цвят. Гледах го в "Madame", в френското списание по летищата. Някак още ми е...странен. Иначе се комбинира с всичко. Определят го между червено и кафяво. Laughing
Да му мислят далтонистите...и всички останали. Laughing
И За много години, момичета!!!
Едва ли ме помните, не, че има нужда, ама мнооого ми бяхте от полза!!! Hug Heart Eyes

# 597
  • Berlin
Има десертно вино Марсала, използва се и за готвене и никак не са открили нещо ново, просто явно сега ще се котира този цвят. За мен е винено с кафяво, нещо такова. Simple Smile

Аз само да вметна нещо по темата за кое откъде да се намери - ами няма такава, нито в КМ, нито в На пазар и затова в доста теми се вмъкват подобни въпроси. Мислех си да направя такава специална тема, но не знам къде ще е по-удачно да е, а и е хубаво да се включват повече активни потребители в нея.

Извинете за тоталния оффтопик. Simple Smile

# 598
Може би темите за намаленията или в темите за пазаруване по градове? Ако ти се занимава, направи такава тема - като се сетя за какви неща се пускат нови теми, една такава истински полезна, няма да е излишна ...  Peace

А иначе за цвета е ясно, че не са го открили като цвят Wink , просто според проучвания и налагания от тук и там (различните сфери), Pantone са стигнали до заключението, че той ще е цвят на годината, нали все някой трябва да се заеме с тази "сложна" задача  Crazy

# 599
То хубаво ,че определят цвят на годината,но например за миналата 2014г. е бил този
Скрит текст:
Пък въобще не съм го забелязала да се носи ,не че съм критерий ,де Embarassed

Общи условия

Активация на акаунт