Парфюмни размисли и страсти - 186

• 72 189
  • 739
  •   1
Отговори
# 375
Да се похваля и аз с първата си нова си приятелка за 2015 - Берличанка е Simple Smile Реших, че при аромат описван, като чиста роза, няма как да сбъркам много и поръчах насляпо. Разбира се, не съм разочарована, обичам повечето розови аромати - колкото по-чисти, толкова по-добре. Розата е плътна и по моите усещания - червена, не само заради цвета на парфюма, но наистина е свежа и млада. Дано да си другаруваме успешно известно време.
Новата година ми започна парфюмно и заради пристигналите вчера 9 бр. тестерчета от Жулиета-та. Опитвам се да ги тествам търпеливо, въпреки че ми е много трудно да проява търпение при толкова шишички пред мен. На този етап имам два безспорни фаворита - градската кралица и отмъстителната /не екстремната версия/. Трябва да реша, коя ще ми е по-първа придобивка, че имам малко угризения да забърша две наведнъж.... Oud-а също много ми хареса, но не чак за купуване.
Чакам с нетърпение и пробичка на http://www.fragrantica.com/perfume/Laboratorio-Olfattivo/Alambar-13007.html - дано не ми хареса  Grinning
Ами, това е. Благодаря на всички, че споделяте красивите си парфюмни преживявания и макар с голямо закъснение сега им се радвам и аз.

# 376
Аз очаквам с огромно нетърпение и любопитство новия ексклузив на Шанел - Misia  Simple Smile

Кажи нещо повече за него, Йоан Владимир. Има ли някъде в нета нещо писано за него, не откривам нищо.

# 377
  • Франция
Срещнах новината да се коментира в няколко парфюмни блогове и форуми в публикации от края на декември, като тук и тук Simple Smile Очаква се да бъде представен през февруари-март, щял да ухае на червило, т.е. виолетки и рози с пудра. Много се развълнувах, защото звучи много мой  Heart Eyes
Иначе официален анонс все още няма, всичко са слухове от типа "един мой познат, който работи за Шанел, ми каза".

# 378
 Peace благодаря за инфото. Дано е истина, ще чакаме!

# 379
Момичета и момчета,предлага ли се Sycomore в големите парфюмерийни вериги?

п.п.за София става реч  newsm78

# 380
Не той е от ексклузивите на Шанел и се предлага в бутиците на Шанел. Най-близкия до България е в Атина.

# 381
Мдааа,пак ходене по мъките в търсене  Banghead

Денси...  bouquet

# 382
  • София
Реших все пак да обсъдя подаръка с него и се спряхме на Midnight in Paris,но се заинтригува и от CH,като отидем по магазините ще разгледаме и предложените тук предложения Simple Smile.Благодаря ви много (hug)
Почисти си входящата поща , че не може да ти се праща лично съобщение. Препълнена  е.

# 383
A Etro?...и него ли да го търся у Византия?

# 384
Реших все пак да обсъдя подаръка с него и се спряхме на Midnight in Paris,но се заинтригува и от CH,като отидем по магазините ще разгледаме и предложените тук предложения Simple Smile.Благодаря ви много (hug)
Почисти си входящата поща , че не може да ти се праща лично съобщение. Препълнена  е.
Извинявам се за което,оправих го,просто в последната седмица размених доста съобщения,а ползвам сега мобилната версия на сайта и там тази опция не е особено оптимизирана(или поне аз не съм запозната с нея) Simple Smile

Последна редакция: ср, 07 яну 2015, 12:28 от ruirana

# 385
  • София
A Etro?...и него ли да го търся у Византия?

Него го има в Съркъл в Сердика,но не зная дали е пълно предлагането. Peace

# 386
Благодаря Veka Hug

# 387
  • София
Извинявам се за което,оправих го,просто в последната седмица размених доста съобщения,а ползвам сега мобилната версия на сайта и там тази опция не е особено оптимизирана(или поне аз не съм запозната с нея) Simple Smile
Бая си пописала  Grinning

# 388
Да се похваля и аз с първата си нова си приятелка за 2015 - Берличанка е Simple Smile Реших, че при аромат описван, като чиста роза, няма как да сбъркам много и поръчах насляпо. Разбира се, не съм разочарована, обичам повечето розови аромати - колкото по-чисти, толкова по-добре. Розата е плътна и по моите усещания - червена, не само заради цвета на парфюма, но наистина е свежа и млада. Дано да си другаруваме успешно известно време.
Точно така я усещам тази приятелка и аз Simple Smile Много да те радва.

Да се отчета с първа придобивка за Новата година- Voleur de Roses L`Artisan Parfumeur  Heart Eyes

# 389
Здравейте! Какво е мнението ви за  John Galiano John Galiano EDT и Burberry Body Rose Gold Edition?

Общи условия

Активация на акаунт