Домакини 46 / Коледа на вратата чука, идва година на здраве и сполука

• 45 363
  • 726
  •   1
Отговори
# 105
Имам си още три картички - Дамчо, Кремито и Контеса! Heart Eyes Благодаря ви от сърце!   bouquet

ММ преди два дни се оплака от гърло и хрема и започна да хърка супер силно. Затова се изнесох на дивана в хола.  Laughing Ама нали е мъж, хапчета не взе никакви. И сега какво? Ами кака ви Смърф се олепери с болно гърло и хрема. Само че при мен нещатата не минават току така. Та сега навън се е облещило едно слънце, топло е, а аз пия горещо терафлу. Пфуууу...
Довечера след работа ще дойдат на ММ колегите да се почерпим. Ще правя брускета бар (всичко в купички), всеки сам да си прави брускети по собствен вкус и за основно кюфтенца по Икейски.  Wink
За десерт купих щолен. Всички сме европейци, така че щоленът е добре дошъл!  Party
Това е планът, само да не заспа от това терафлу, че накрая ще накарам гостите сами да си сготвят нещата.  hahaha

# 106
Честит празник, Смърфи! Да си жива и здрава и не спирай да твориш Simple Smile

Вале, не съм запозната с вашата ситуация, но каквато и да е тя, със сигурност имаш право да се ядосваш. Освен да кажа, че стискам палци и се надявам всичко да се развие по най-добрия начин, друго не знам какво да кажа Sad Разказа на Мария е прекрасен Heart Eyes

Марче, мерси за рецептата  bouquet Какво стана с твоето сърцебиене?

Май не съм приветствала новите домакини Цвети * и Блу  newsm78 Добре дошли  bouquet

Писе, много красив гоблен, браво Simple Smile

Ма ко, честита рокля Simple Smile Да покажеш снимки Grinning

Знам, че пропускам много, но нямам никакво време. Ще се побъркам с тези сладки. Линцеровите свършиха и вчера пекох нови. Ще се месят и меденки, защото останаха около 1/3, даже по-малко. Замесих и ваниловите. Вале, много благодаря за рецептата. Направих ги с бадеми, дано станат. Детето все иска да яде, вече се чудя какво да му готвя, изхабих се откъм идеи. Отивам да слагам масата за вечеря  bouquet

# 107
С удоволствие си взимам от почерпката на Смърфи. И без това ми се хапва нещо. Laughing

Деси, приветства ме ти, споко. Wink

# 108
Смърфи в такъв случай веднага да споделя какво смятам да си направя по късни доби - лекарство е!!!  hahaha /това за тези дето нищо не разбират от лекарства  Joy/ Та взех си канела на пръчки - мнооооооого е лековита - за кръвно, за диабет, убива апетита...звездовиден анасон - лекува проблеми на храносмилателната система и има противо възпалителен ефект, лекува кашлица, артрит...за ябълката и портокала- няма да пиша  Joy Обаче всичко това + малко кафява захар и червено мерло за малко във микровелето.... елексир!!! Ще ви излекува всички болести!!! Да не се чудите после защо мен не ме ловят бацили  hahaha
Деси hahaha и аз пека сладки на конвейр!

# 109
  • при късмета
Калинка, от сега само ти ще ме лекуваш, да знаеш. Мъжо като се прибра сега, нещо ми подсмърча, дай някое "по ефективно" лекарство   Stuck Out Tongue Winking Eye Ама хем да е ефективно, хем да не ме хванат  hahaha
Смърфи, страхотна почерпка. Пази се да не се разболяваш
Деси, как е брат ти?
Цвети, тук на викчки постоянно ни се похапва  Laughing
Вио, как беше тържеството?

# 110
Калинка, имам всички съставки! Само нямам микровеле, ама и на котлона ще стане! Ще се опиянча довечера, хаха!

Ма ко, пазя се, ама онази дебела глава не се пази.  hahaha

# 111
Ма ко ако тм обича - направи му греяна ракийка с мед и черно пиперче  hahaha след това бързо гореща баня и здрав секс - като се поизпоти и ще му мине  hahaha
Смърфи то оригинала си е на котлон - само се внимава да не заври виното!!! Предполагам всички ще го харесат  hahahaПък нали знаеш - пийнала жена - весела къща  Joy

# 112
  • София
Ха ха, лекарството на Лейди ще стане любимо у дома! JoyОсобено в едната му част...
Благодаря, момичета, за всичко! Ще се оправя, малко наранено честолюбие се лекува сигурно по същия начин, по който Лейди лекува настинките... hahaha

# 113
# 114
  • при късмета
Калинка, хич ни мога да накарам мъжо да пие ракия ни греяна ни негреяна.
Аз питах за нещо "да го излекувам" ама да не ме хванат  Mr. Green
Вале  Hug

# 115
Смърфи честит празник !

Вале   Hug Hug Hug Hug
Аз се загубих ама здравето нещо не е баш нито моето нито на дребния, от снощи кашли лошо, днес го гледа баща му че почиваше ,обаче от утре съм аз -болничен=неплатен отпуск  ooooh!ама няма начин мъжа ми трябва да работи за да можем да я караме някак.
Утре ще видим и с моето кръвно как са нещата и изобщо какво е това кръвно при 45 ми кила.

# 116
  • София
Не мога да дойда, изпускам мо `абета  Mr. Green защото изписвам рецептите на Людачка. Да ги преписва за да мога да трия, че то накрая онова там ще ме изхвърли за много писане и снимков мат`риал.  . Людачка, хвани се в ръце и преписвай веднага!!
Пак ще дойда, а пиене има ли или днес почиваме... newsm78 Ще се яде ли или да вечерям... newsm78

# 117
Смърфи, честито и от мен, радвам се, че точно днес си получила картичката! Сестра ми носи същото име и е родена в Бургас - хубави хора сте това Heart Eyes Изчетох ви малко отгоре, ама нещо все времето не стига. Преди малко се прибрахме - ходихме с децата на италианско. Марче, Ботегата беше резервирана, изцяло, та седнахме на друго място, но сме доволни. Много сладки сте направили - моите пак свършиха, ама трета партида не ми се прави.
Калинка, хареса ми твоето лекарство - подобно продават в аптеката, без майтап - Кармолис се казва - спиртен извлек от различни билки, върши работа. Но твоят вариант по ми допада.
Вио и Мушкатова имат да разказват за тържества и концерти. Джей, що така бе - взимай мерки и мисли за себе си. Вале, Hug Блу, къде сте точно? Поздрави на всички и най-вече на тези, които се губят - драснете някой ред да не ви мислим.

# 118
Марче тя Смърфи рано, рано зареди масата, ама ако вече всичко сме опустушили

Ма ко ако с ракията ще те хване - минавай към банята и изпотяването  hahaha
Джейми  Hug Praynig бързо да оздравявате!!! Малкия има ли температура? Аз кашлица не подтискам - за да кашля детенце, значи има секрети дето трябва да се изхвърлят.
Дами ами то и моето е спиртен извлек - хем домашно производство - без оцветители и Е-та  hahaha
Изпекох меденките, сега са наред рохличките  hahaha линцерите чакат  ooooh!

# 119
  • при късмета
Калинка, имах предвид властите да не ме хванат  Joy Караш ме сега да се издавам и да го пиша публично  Joy

Общи условия

Активация на акаунт